Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, borisYalzin כתב:

הטירוף שם הולך ומחריף. בהתחלה הקרמלין אמר רק תרגיל צבאי ואז פלשו. פלשו ואז אמרו מדובר במבצע צבאי מיוחד מוגבל לניקוי הנאצים שקר כלשהו. מאז עבר חצי שנה ואמרו שלא יהיה גיוס כללי. החליטו לגייס 300 אלף, כאשר בפועל נראה שהולכים לגייס מעל מיליון.  עכשיו הרוסים "מספחים באופן חוקי" את השטחים שנכבשו ומכריזים כי יגנו עליהם כאילו מדובר ברוסיה.  

זה נראה  שאנחנו הולכים ומתקרבים לשימוש בנשק גרעיני כי לקרמלין לא באמת נשאר יותר מדי מהלכים. התרחיש האחר זה שיורידו את פוטין אחד מהשניים כנראה יקרה..

איומים בגרעין זה דפוס דיי ישן של הקרמלין מצ״ב תמונה

639CD3B3-0FED-4514-9601-A0DD30D30E4A.webp אני חושב שמבחינת המערב, הדפוס הזה נהיה דיי בנאלי. יש לרוסיה המון (!!) מה להפסיד בשימוש בנשק כזה וזה יהיה צעד באמת קיצוני אם כן. 

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

ומה אם במקום להתשמש בנשק גרעיני שיגרום לWW3 הם פשוט יעשו תרגיל ויגרמו לצ'רנוביל 2 ואז יבקשו שכולם יתגייסו לצימצום הקרינה להצלת מיליונים? 

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני מתנחם בזה שלפחות יצא דור חדש של משחקי rts אחר כך. עם כל החיבה שלי ל company of heroes והציפיה לשלישי, יהיה נחמד לנצח גם את הרוסים בלי לשחק את הנאצים.

• מצחיק 8
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

אני מתנחם בזה שלפחות יצא דור חדש של משחקי rts אחר כך. עם כל החיבה שלי ל company of heroes והציפיה לשלישי, יהיה נחמד לנצח גם את הרוסים בלי לשחק את הנאצים.

אם במשחקים עסקינן Wargame: Red Dragon הכי מתקרב לקונפליקט של היום 😁

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 19 דקות, borisYalzin כתב:

הטירוף שם הולך ומחריף. בהתחלה הקרמלין אמר רק תרגיל צבאי ואז פלשו. פלשו ואז אמרו מדובר במבצע צבאי מיוחד מוגבל לניקוי הנאצים שקר כלשהו. מאז עבר חצי שנה ואמרו שלא יהיה גיוס כללי. החליטו לגייס 300 אלף, כאשר בפועל נראה שהולכים לגייס מעל מיליון.  עכשיו הרוסים "מספחים באופן חוקי" את השטחים שנכבשו ומכריזים כי יגנו עליהם כאילו מדובר ברוסיה.  

זה נראה  שאנחנו הולכים ומתקרבים לשימוש בנשק גרעיני כי לקרמלין לא באמת נשאר יותר מדי מהלכים. התרחיש האחר זה שיורידו את פוטין אחד מהשניים כנראה יקרה..

אני גם מתקשה לראות לאן זה הולך 

דברתי עם החברות שלי ברוסיה וגם להן אין מושג, אבל יש להן תוכנית חילוץ

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ניראה שאפילו לו זה הספיק:

גם היא עזבה את רוסיה ועברה לגאורגיה:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, avngas כתב:

כל פעם כשאני שומע פוליטיקאי מדבר על שימוש בנשק גרעיני, אני נזכר בסרט "על החוף" משנת 2000. הלוואי ואותו פוליטיקאי יראה אותו ויבין  במה הוא משתעשע.

https://m.imdb.com/title/tt0219224/?ref_=ext_shr_lnk

מזכיר לי גם את הסרט The day after.

https://m.imdb.com/title/tt0085404/
במלחמה גרעינית אף אחד לא מנצח. 

עריכה:

סרטון למי שרוצה עדכון על התקדמות  הכוחות האוקראינים מתחילת המלחמה ועד הימים האחרונים. 

פורסם

הימור שלי - פוטין מספח את ארבעת המחוזות, ואז מאיים שאם האוקראינים לא מפסיקים את המלחמה ועוזבים את המחוזות תוך X שעות הוא ישגר תקיפה בנשק גרעיני על ריכוזי כוחות שלהם. האם האוקראינים יעזבו? כנראה שלא. האם הוא ישגר? 

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, Boltik כתב:

יפנים הצליחו לא רע עם אותם תנאים התחלתיים :) 

המצב שם גם לפני וגם אחרי מלחה"ע 2, המנטליות המקומית ותפיסת העולם כל כך שונים שזה פער שאי אפשר לגשר עליו.

אחת הנקודות העיקריות היא "אנחנו הכי טובים כי ככה נולדנו ואנחנו הכי טובים וזהו" (רוסיה) נגד "אנחנו אומרים שאנחנו הכי טובים אז עלינו החובה להוכיח את זה באופן מתמשך, שכולם יראו" (יפן)

גם אם היינו דוחפים 3 מקארתורים לרוסיה, אני בספק שמשהו היה משתנה.

בנוגע לקשקשת לגבי "נשק גרעיני נשק גריעיני נשק גרעיני" שכולם אוהבים לזרוק בחוסר אחריות, כי נשק גרעיני זה מפחיד ומפחיד זה סקסי לאללה-

לא יקרה. כי כולם יודעים שמי שרק מעז לנסות להשתמש בכזה מצית משהו גדול בהרבה, ונשאר מהר מאוד בלי מדינה.

מה שאני חושב שיקרה אם המטורלל בראש הפירמידה ינסה להשתמש בנשק גרעיני זה שאחד ה "פקודים הנאמנים" שלו ישלוף אקדח וירה לו סוף סוף בגב, או שכמו בפעם הקודמת, בקובה- מי שיהיה אחראי על לסובב את המפתח פשוט יסרב לעשות את זה.

להיות הראשון שמשתמש בנשק הזה בלי שאתה נתון באיום קיומי מיידי ו/או יש כבר טיל דומה בדרך אליך זה מעשה של טירוף מוחלט, ואני רוצה לחשוב שיש מעט מאוד אנשים על הפלנטה הזו שאכן יהיו מוכנים לבצע אותו בכזו קלות ראש.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש גם אפשרות מספר 3 היותר סבירה.

שאם פוטין מרגיש שאין לו מוצא מכובד מהמלחמה, הוא מארגן "תאונה" בכור בזפורוג'יה ומאשים את האוקראינים בכך שהם פגעו בתחנה.

פורסם
לפני 6 דקות, bobi כתב:

יש גם אפשרות מספר 3 היותר סבירה.

שאם פוטין מרגיש שאין לו מוצא מכובד מהמלחמה, הוא מארגן "תאונה" בכור בזפורוג'יה ומאשים את האוקראינים בכך שהם פגעו בתחנה.

זה לא יתרום לו בכלום. תאונה גרעינית שונה לחלוטין באפקטים המשניים שלה ובתוצאה לטווח זמן ארוך מאשר פצצה גרעינית. צ׳רנוביל לא מיושבת ברדיוס של 30 קילומטר, ותמשיך להיות לא מיושבת עוד מאות שנים. הירושימה ונגאסאקי הן שתי ערים תוססות וחיות היום. האפקטים שונים לחלוטין.

פורסם

באמא איך כולם אוהבים לזרום עם הנושא הגרעיני סביב המלחמה הזאת.

זה הכול כול הזמן סתם להפחיד את אוכלוסיית העולם.

אמרו שיהרסו את צ'רנוביל - לא עשו כלום חוץ מלנשום קצת אבק קרינה בעצמם.

צעקו שהצבא הרוסי יורה על זפרוזיה, בסוף כלום ושום דבר.

שהוא מפציץ את עצמו בזפרוזיה - כלום ושום דבר.

אז עכשיו הם יארגנו שם תאונה??

לגבי האיומים... מאיימים כבר יותר מחצי שנה. זה בקבוע.

תשחררו מהגרעין, תשתו מים קרים ותנשמו לרווחה.

אם יהיה משהו זה לא בשליטה שלנו, ובטוח לא יקרה על בסיס איומים בעיתונות או בעקבות סולוביוב בערוץ הראשון.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 30 דקות, Pika007 כתב:

לא יקרה. כי כולם יודעים שמי שרק מעז לנסות להשתמש בכזה מצית משהו גדול בהרבה, ונשאר מהר מאוד בלי מדינה.

אני חייב שוב להזכיר את יפנים, או את אלו שזרקו שם 2 פצצות - דווקא היפנים נשארו בלי מדינה...

• תוכן חדש...