Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי היום בצ'מפיון מוטורס ופולקסווגן פולו מצאה חן בעיניי. אני אשמח לקבל מידע על המנוע והתיבה (מנוע 1000 סמ"ק, 95 כ"ס, DSG 7 הילוכים)

דבר שני, אני מעוניין לדעת יותר על האופציה של ליסינג (כולל טיפולים, ביטוחים) והאם זאת הוצאה מוכרת לעסק (אני בעל עסק פרטי)

תודה רבה !

עריכה אחרונה על ידי binyamins
פורסם

הביצועים טובים אך פחות מהאחיות איביזה ופאביה שתגיע, איביזה מציעה במחיר דומה מנוע חזק יותר ונמכרת ברמת אבזור הבכירה fr.

ולכן לדעתי עיסקה עדיפה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 29 דקות, yulianx כתב:

הביצועים טובים אך פחות מהאחיות איביזה ופאביה שתגיע, איביזה מציעה במחיר דומה מנוע חזק יותר ונמכרת ברמת אבזור הבכירה fr.

ולכן לדעתי עיסקה עדיפה יותר.

תודה, אבל פחות מתחבר למותג. אהבתי את הפולו

פורסם

הייתי מציע לחכות לפאביה גם.

אבל אם פולו אז מדובר על מרווח, איכות

חומרים טובה ודי מאובזר.

החנוע מספק ביצועים טובים והגיר רובוטי מהיר.

שים לב שאם אתה נוסע לרוב בפקקים בעיר תהיה שחיקה מוגברת של המצמדים.

אם אתה מחזיק את הרכב לטווח ארוך של 5 שנים ויותר יתכן ותצטרך להחליף מצמדים או מכטרוניק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

הייתי מציע לחכות לפאביה גם.

אבל אם פולו אז מדובר על מרווח, איכות

חומרים טובה ודי מאובזר.

החנוע מספק ביצועים טובים והגיר רובוטי מהיר.

שים לב שאם אתה נוסע לרוב בפקקים בעיר תהיה שחיקה מוגברת של המצמדים.

אם אתה מחזיק את הרכב לטווח ארוך של 5 שנים ויותר יתכן ותצטרך להחליף מצמדים או מכטרוניק.

אוקיי. גם בדגם החדש זה נשחק מהר ?

אני נוסע בפקקים בסביבות 12,000 קמ בשנה (תל אביב רבתי) מה עלות טיפול כזה ?

פורסם

מצמד עולה בערך 3 אלף.

פורסם

באחד הפוסטים בפייסבוק הרשמי של סקודה, הם אמרו "סוף רבעון ראשון של 22", בקיצור, אמצע-סוף מרץ.

פורסם
לפני 7 שעות, doritloli כתב:

מציעה לחכות לפאביה! חד משמעית

כבר יודעים מתי היא אמורה להגיע לארץ?

תודה, פחות מתחבר

פורסם
לפני 6 שעות, binyamins כתב:
לפני 13 שעות, doritloli כתב:

תודה, פחות מתחבר

מסכים. הדגמים של סקודה מכוערים לאורך שנים, בעיקר בחזיתות. בדורות האחרונים המצב החמיר עוד יותר

פורסם
לפני 35 דקות, FARM כתב:

מסכים. הדגמים של סקודה מכוערים לאורך שנים, בעיקר בחזיתות. בדורות האחרונים המצב החמיר עוד יותר

ממש קלעת למחשבה שלי

פורסם (נערך)

תמיד האוקטביה הייתה הברוזון המכוער במשפחה שלה ביחס ללאון או לגולף, פתאום בדור האחרון הגולף והלאון נהיו משמעותית פחות יפות מהדור הקודם והאוקטביה החדשה נראית וואו - כ״כ וואו שלמרות שבליסינג יכולתי לקחת גולף או לאון בלי בעיה החלטתי ללכת על אוקטביה רק בגלל המראה(הגודל הוא סבל צרוף לרווק בלי ילדים שצריך לנייד אונייה כזאת ברחובות תל אביב).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אמינות זהה.

• תוכן חדש...