Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לי סקודה קארוק 2021 שקיבלתי קצת לפני פסח האחרון.

לפני כ 3 שבועות התגלתה תקלה כאשר במהלך הנסיעה קפצה התראה בלוח השעונים "מערכת סטייה מנתיב/עזר לנהג לא זמינה כעת". הודעה זו קפצה עם צפצוף אחד אחרי השני מה שגורם לי לחוסר ריכוז בזמן נסיעה. תשובת המוסך היתה שזו תקלה שלא מצאו לה פתרון ופנו ליצרן. בנוסף, אתמול במהלך פקק התחיל לצאת לי עשן ממכסה המנוע, ריח נוראי. הזמנתי גרר שגרר את הרכב למוסך המורשה. בשורה תחתונה הם טוענים שלא נהגתי נכון (אני כבר 14 שנה עם רישיון  והדבר האחרון שאפשר להגיש כלי זה נהגת לא טובה, תתפלאו אבל גם נשים יודעות ןאיפלו מצויין) המצמדים התחממו ולכן יצא עשן. אני תוהה אם עכשיו כל פעם "שלא אנהג נכון" יתחממו המצמדים?? אודה לחכמת ההמונים והאם יש למישהו גם את התקלה לכאורה

• מבאס 1
  • תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היית בפקק בעליה?

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה כבר לא נאמר על הגירים הללו בפורום..

סוף שנת 2021 ועדיין לא נפתרנו מהתקלות בגירים של VAG.

עכשיו כבר הנהג אשם, בתקלה המהוללת. 

לא אתפלא, אם יהיה סעיף בתעודת האחריות כמו: "יש לעבור קורס נהיגה על DSG לפני קבלת הרכב".

• אהבתי 4
  • מצחיק 6
פורסם

לפני שקנית הרכב היתה מודע לכך שברכב יש גיר עם קלאצ'ים? לא שאני מאשים אותך בנהיגה לא נכונה אבל בין אם אתה רוצה או לא צריך לשים לב לנהיגה עם רכב בעל קלאצ'ים כפולים דוגמאת סקודה רנו יונדאי וכו... הם נשחקים עם הזמן ונסיעה מאומצת איתם גורמת לשחיקת יתר... פתיחות חזקות מהרמזור פקקים מרובים בנסיעת "גלישה" וכו. מה לעשות זה המצב. אם זה לא מתאים אפשר תמיד לרכוש רכב עם גיר רציף או אוטומט "רגיל". 

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

בפקק, אני מציע לך לא לעזוב את דוושת הבלם ולתת לרכב להתקדם לבד. תמיד לאחר עזיבת דוושת הבלם, תתקדם בעזרת לחיצה עדינה על דוושת התאוצה.

פורסם

למקרה שלא הבנתה תחפש בפורום DSG ותראה שאתה לא הראשון ולא האחרון שיש לו בעיה עם הגיר.

בקצרה, הגיר של הרכב שלך עובד בצורה דומה לגיר ידני עם שני קלאצים שמתופעלים על ידי מחשב בגיר, הגיר הזה ספציפית לא מקורר על ידי שמן (חיסכון של היצרן בכסף) ולכן הקלאצים מתחממים בפקקים (הקלאץ נמצא במה שנקרא "חצי קלאץ" בכל תחילת נסעיה או בהתדרדרות איטית).

כדי למנוע התחממות אתה צריך לחשוב במקום המחשב ולא להדרדר עם הרכב אלה לעצור עצירה מלאה בכל פעם ורק שיש מספיק פער לרכב מקדימה תשחרר לגמרי את הברקס ותתקדם.

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

כמובן שגם ב2021 לא חסרות בעיות עם הגיר הזה,לא מפתיע.

אל תתן/י שיבלבלו לך במוח במוסכים המהוללים שלהם.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

מה הקשר לבילבול מוח. מסבירים לך פה בדיןק מה הסיפור עם הגיר הזה... 

לפני 4 דקות, ronrcz כתב:

כמובן שגם ב2021 לא חסרות בעיות עם הגיר הזה,לא מפתיע.

אל תתן/י שיבלבלו לך במוח במוסכים המהוללים שלהם.

• רעיון גרוע 1

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

כמו שכתבתי אני ואנשים אחרים, קניתה רכב עם גיר רובוטי ולא גיר אוטומטי.

המשמעות שאתה חייב ללמוד את הגיר ואיך "לנהוג אליו נכון" אחרת אתה תחליף הרבה את הקלאץ.

אישית אני מתרחק מ VAG בגלל הגיר הזה למרות שהרכבים מעולים.

בכל מקרה זה לא סוף העולם, אם מתישהו תצליח למצוא כביש פנוי אז הוא אמור להיות מהיר וחסכוני.

• אהבתי 1

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 10 דקות, מאיר גדליהו כתב:

אז מה בעצם בשורה תחתונה?? 182 אש"ח ששילמתי על רכב עם בעיות שאין להן פתרון? אני אפילו לא שנה עם הרכב, הרכב עשה פחות מ8000 ק"מ.

אתה חייב לקבל פתרון ,לאן גררת את הרכב?

פורסם

הרכב עכשיו מושבת,מה זאת אומרת איזה פתרון?.

שיחליפו את מה שצריך,אם צריך להחליף את כל הגיר שיחליפו את כל הגיר,לא אני ולא אתה יודעים מה נדפק בגיר.

ובכל מקרה יש לו תקלה נוספת במערכת סטייה,וגם לזה צריך לספק פתרון מיידי.

פורסם (נערך)

יודעים מה בעיה בגיר:

לפני שעתיים, מאיר גדליהו כתב:

בשורה תחתונה הם טוענים שלא נהגתי נכון (אני כבר 14 שנה עם רישיון  והדבר האחרון שאפשר להגיש כלי זה נהגת לא טובה, תתפלאו אבל גם נשים יודעות ןאיפלו מצויין) המצמדים התחממו ולכן יצא עשן.

אי אפשר לתקן את זה, ככה תיכננו את הגיר הזה והוא אוכל קלאצים עם אתה לא מודע "לנהיגה הנכונה" איתו.

תגיד שהטענה שהוא לא נהג נכון היא בדיחה, אני מסכים ובעבר אמרתי שזה פאק תיכנוני בגיר ואני לעולם לא יקנה רכב מ VAG (עם גיר DSG יבש).

לגבי מערכת הסטייה מנתיב, אני מסכים שהם צריכים לספק פיתרון.

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...