Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אבי מחפש רכב עבודה בסכום הנל. [הוא מסגרעצמאי במקצוע] צריך רכב לנסיעה יומיומית בעיקר ערונית שיהיה בעל כושר העמסה , סביר בזלילת דלק[לא GMC] וזול לאחזקה ...עדיפות לטנדר דאבל קבינה

בכללי חשבתי עבורו על איסוזו טנדר[שכחתי את הדגם] שנתון 94

פתוח להצעות.

תודה

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כן , מה דעתך עליו ביחס למיצובישי L200 או מאזדה טנדר[שכחתי גם את הדגם]..מה עדיף מבין השלושה בהתחשב בצרכים הספציפיים?

פורסם

מאזדה, חלש, מאוד.

אבא שלי עובד באלומיניום ומחזיק בטויוטה היילוקס ואיזוסו איפון

שתיהן 2X4

לפי דעתי תחשוב טוב טוב על הטויוטה, אמינה מאוד, אומנם האיזוסו יותר חזקה, וגם לא עושה בעיות.

פורסם

כן חברת מקורת עובדת עם הרבה "הייקלסים". באמת אוטו טוב .. אז לייעץ לו על האוטו הזה?

פורסם

היילוקס ללא ספק אוטו חזק טוב אמין אבא עובד בחקלאות מנסיון שלו הוא העדיף את ההיילוקס על המצובישי וכל פני האסוזו

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

לדעתי או הילוקס או יסוזו כי L-200 מהדור הישן הן עגלות יחסית

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הטיוטה היילקס הכי טובה

לדוד שלי יש כזאת כבר 8 שנים הוא שוחט אותה

חוץ מטיפולים האוטו הזה לא רואה מוסך

יש גם איזה פרק בטופ גיר שממש מתעללים בה

שורפים אותה מטביעים אותה ומה לא... כדי להראות כמה היא חזקה

קיצור זאת האופציה הכי טובה

המאזדה והמיצובישי הרבה פחות מוצלחות, האיסוזו איפון גם אפשרות לא רעה

פורסם
שורפים אותה מטביעים אותה ומה לא... כדי להראות כמה היא חזקה
והשוס - שמו את ההילוקס בגג של בניין רב קומות שהיה מיועד להריסה, פיצצו את הבניין,

והטויוטה הניעה אחרי שהיא נפלה את כל הגובה הזה ביחד עם הבניין (משהו כמו 20 קומות).

חפשו באימיול topgear hilux או top gear hilux

No worries 8)

פורסם

חחח אוקיי הבנתי את הקטע עם ההייקלס שלכם. במקרה יש לאבא שלי חבר טוב שמוכר את הרכב הזה[יד שלישית עשה 176 K שנת 93 מטופל . אני ילך מחר בבוקר עם אבי לראות על מה מדובר . מצפה לטוב.

יום טוב .

• תוכן חדש...