Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אני צריך מולטימדיה באוטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

רקע: מעולם לא היה לי רכב עם מולטימדיה. 

יש ל באוטו מקום 2DIN שמאפשר להתקין מולטימדיה, אני מאמין שאוכל להתקין לבד בלי שום בעיה ונגיד שאני יכול להקציב 1000 ש"ח להזמנת מכשיר סביר. 

כרגע מותקן רדיו רגיל עם Bluetooth שמאפשר שיחות והזמרת מוזיקה, לא מרגיש שחסר משהו אבל כאמור מעולם לא נסיתי משהו אחר. משתמש בוויז יחסית לא הרבה. 

השאלה: האם התקנת מולטימדיה תקדם אותי, תשפר משהו או שלא שווה לטרוח? 

תודה. 

פורסם

זה הרכב השלישי שלי עם מולטימדיה.

הראשון היה פוקוס עם מולטימדיה בהרכבה מקומית שכללה רדיו, אפשרות הזרמת מדיה מהטלפון, דיבורית מצלמת רוורס ומערכת ניווט של igo ללא חיבור לאינטרנט.

למרות הממשק והאיכות הבינוניים זה היה נחמד.

הפוקוס הוחלפה באוקטביה עם מולטימדיה מקורית ללא שיקוף של הטלפון אך עם דיבורית, רדיו והזרמת מוזיקה.

מגוון הפונקציות היה מצומצם אך האיכות היתה מעולה.

בשני הרכבים הנ"ל נזקקתי לתושת לטלפון להצגת ה-waze על כל המשתמע... התושבת נופלת בחום, הטלפון מתחמם וכו'

בשנה וחצי האחרונות יש לי אוקטביה עם שיקוף של הטלפון Android auto.

חסל סדר התושבות על כל המשתמע... ה- waze מוצג על מסך הרכב, הדשבורד נקי והעובדה שהטלפון מונח למטה - מונעת הסחות דעת.

מולטימדיה הכוללת ניווט online תהווה שיפור ורק היא מצדיקה את ההשקעה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אל תטרח, במיוחד אם אתה מרוצה מאיכות הסאונד במה שיש לך. תקנה מעמד איכותי לטלפון וזהו.

כל מולטימדיה שנתקלתי בה, דפוקה בדרך אחרת. תקיעות, באגים, ריסטים, איכות סאונד לא להיט בעליל.

בסיוויק שלי שמתי רדיו דיסק BT קלריון CZ302 בן 10 וארבע רמקולים MTX. בנוסף השקעתי במחזיק איכותי לטלפון, עם טעינה אלחוטית מהירה, מייד אין עליאקספרס.

https://a.aliexpress.com/_vWGOKg

- זאת של כלמוביל שהייתה לי באיוניק הייתה איטית, נתקעת מדי פעם דורשת ריסט לפעמים באמצע נסיעה. אין שיקוף מסך.

- זאת המקורית של טויוטה (קורולה 2015), הייתה מדי פעם קורסת. פלוס כל כמה ימים מסרבת להיקשר לטלפון בBT. היה נפתר עם ריסט לטלפון, באופן מפתיע נפתר סופית עם החלפת טלפון. יש לציין שלטלפון הספציפי (LG V20) לא הייתה בעיה עם שום התקן BT אחר. וגם היא נשמעה לא משהו, עם over bass שעשה לי כאבי ראש. אין וייז או שיקוף מסך.

- מקורית של שברולט קרוז 2018 - כל פעם שמדליקים, לוקח זמן להיקשר לטלפון, ואז היה צריך להגיע מחדש לתפריט שמאפשר להשמיע מוזיקה. וגם גם לא היה לא וייז ולא שיקוף מסך.

- מולטימדיה סינית שקר כלשהו שאמא שלי החליטה להתקין בפריוס שלה - תחשוב טאבלט סיני פשוט על כל היתרונות והמגרעות. גם שם הסאונד לא להיט, אבל לפחות אפשר להתקין מה שבא לך. השמעת מוזיקה מהטלפון לא נוחה בעליל.

• רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דעתי היא שמולטימדיה רק מסבך את העניינים, בזמן נהיגה הפונקציות צריכות להיות כמה שיותר פשוטות עם כמה שפחות לחיצות ובעדיפות עליונה לכפתורים מוחשיים ולא מסך שאתה חייב להסתכל עליו.

ברכב שלי התקנתי מערכת 2din עם תצוגה דיגיטלית, גם נותן את המראה ה"מלא" יותר בקונסולה המרכזית וגם שומר על התכונות שציינתי לעיל, בדגש על חוגה לווליום ולא כפתורים שאתה לא מרגיש.

אם לא חסר לך - לדעתי תוותר.

Pioneer-FH-X730BT-2.jpg

• רעיון טוב! 1

עברתי לסקייטבורד

פורסם
לפני 6 דקות, sjerby כתב:

ברכב שלי התקנתי מערכת 2din עם תצוגה דיגיטלית,

מותקן אצלי מכשיר דומה רק 1 דין. 

9.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברכב הקודם שלי יש מולטימדיה, מגברים ורמקולים טובים. את הכל אני התקנתי, לא הגיעו עם הרכב.

בנוכחית יש מכשיר מקורי עם תוספת של מודול BT שמתחבר לכניסת הצ'נג'ר. 

בהתחלה הוייז המובנה, מצלמת הרוורס ומצלמת החניה הקדמית היו מאוד חסרים לי כי כביכול "השתנמכתי".

עכשיו פשוט התרגלתי, מצד אחד רוצה את הפונקציות, אבל מהצד השני רוצה לשמור על המראה הפשוט והמקורי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

קשה לייעץ, כי לכל אחד דרישות שונות.

לי אין מולטימדיה, אבל ברכב של אשתי יש (מה שמותקן בסיאט על ידי צ'מפיון). מבחינתי היתרונות העיקריים הם מצלמת הרוורס ןהוייז על הדאשבורד, ויש שימושיות מסויימת, לא גדולה, לשיקוף ספר הטלפונים על המסך. אבל אשתי נהנית מהרדיו והבן הצעיר  מהמוזיקה שהוא משציע מהטלפון.

אישית הייתי מתקין מערכת בעיקר בשביל מצלמת הרוורס, השאר זה בונוס. אבל סביר שהצרכים שלך שונים. ןכמובן רק ברכב שצפוי לשרת אותי כמה שנים.

לגבי התקציב - אין לי מושג מה העלויות והתמורה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, Pavlik כתב:

בהתחלה הוייז המובנה, מצלמת הרוורס ומצלמת החניה הקדמית היו מאוד חסרים לי כי כביכול "השתנמכתי".

עכשיו פשוט התרגלתי, מצד אחד רוצה את הפונקציות, אבל מהצד השני רוצה לשמור על המראה הפשוט והמקורי.

אני לא מרגיש שהדברים האלה חסרים לי כלל. גם ברכבים שבהם זה כן היה לי, הייתי מנווט כמעט אך ורק לפי מראות.

אין לי ברכב את השילוש הקדוש של מצלמה/חיישנים/מולטימדיה, וטוב שכך.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי יש כמה דברים שמערכת מולטימדיה מאוד עוזרת בהם.

1. הצגת מצלמת רוורס

2. הפעלת אפליקציות מוזיקה / סטרימינג ללא תלות בסמרטפון

3. הפעלת וויז על מסך גדול יותר

מי שלא צריך את הדברים האלה, יכול לוותר.

• אהבתי 1
פורסם

מבחינתי כל מה שנמצא באמצע שבין מערכת רדיו בלוטות׳ כמו שיש לך היום לבין מולטימדיה תומכת אפל קארפליי ואנדרואיד אוטו, פשוט מיותר.

אני הייתי עושה את הקפיצה למערכת תומכת בנ״ל כי אז נגמרת ההתעסקות עם הטלפון בערך בכל המישורים:

לא מתעסקים בו כדי להזרים מוזיקה, לא כדי לכוון את הוויז. אין אפילו צורך למעמד פלסטיק למכשיר ברכב. מחבר אותו בכבל (או אלחוטית) ובזה נגמר הסיפור.

לי אישית כל העסק מרגיש בטיחותי משמעותית. אני לא צריך להתעסק עם הטלפון בכלל וגם אין חתיכת פלסטיק מכוערת על השמשה הקדמית שמפריעה לשדה הראיה

• אהבתי 2

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה לא משתמש הרבה בוויז/ ניווט ולא מעוניין במסך בשביל מצלמת רוורס, לדעתי אין צורך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם יש חיישני רוורס אז חבל על הכסף. שמתי ביונדאי i-10 רדיו 1-Din עם בלוטות' וזה יותר ממה שצריך. 

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...