Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרפרוף קצר באינטרנט, נראה שמדובר בחברה צ'כית שבבעלות Continental. עם זאת, הייתי משקיע בחברת מותג בעלת שם כי ההבדלים בין המחירים היום כל כך זניחים. 

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם

תרשום בבקשה מה מידות הצמיגים הנדרשות לרכב שלך. וגם מה התקציב. 

המחירים לצמיגים בשביל ג'יפונים יכולים להיות עם הפרשים רציניים בין חברות בינוניות למותגי פרמיום.

בארום יש כמה דגמים,  הם סבירים בסך הכל, אבל לא הייתי קונה אותם לספורטאז'. אם קיים Falken ze310 הוא עדיף ,  והמחיר צריך להיות דומה.

אם אתה מוכן  להשקיע יותר ובמיוחד כאשר נוסע קילומטראז' שנתי גבוה, תשקול דגם Goodyear efficientgrip SUV.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה, המידות 215/70R16 עלות כל צמיג של בארום 350 ש"ח .. תקציב פחות או יותר עד 1600 לכל 4 צמיגים. 

פורסם

בארום חברה בסדר, אם תיסע לצ'כיה תראה שמשהו כמו מחצית מהרכבים שם עם צמיגים כאלה (מיוצרים שם, אבל מצד שני גם לא גרועים).

כמובן שצריך לדעת דגם, ואם ההפרש באמת לא גדול ה ze310 אפשרות טובה

פורסם

BARUM הם יצרן, בדיוק כמו קיה.
נכון שיש הבדל בין קיה פיקנטו לNIRO חשמלי?

דברו בדגמים מדוייקים בבקשה, אחרת אנחנו סתם מדברים באוויר.
לדאנלופ יש צמיגים נהדרים ויש זבל שלא הייתי ממליץ אפילו לסייענים של זכריה זביידי, כנ"ל פאלקן, ה310 וה914 שהיה לפניו, אחלה, ה832 זה זבל עופות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה רבה, אלך על פאלקון הפרש של 100 שח לצמיג. 

סתם שאלה , מה הקריטריונים שקובעים את איכות הצמיג? חסכון בדלק? יציבות , אחיזה? אורך חיים? (בכל מקרה הכי איכותי אחרי 5 שנים גג מתייבש) ואיך יודעים איזה איכותי ומה לא?  תמיד מציעים לך לפי ארץ יצור גרמני סיני וכד'

האם זה בכלל מורגש השוני ? 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, levy כתב:

היו לי מספר שנים את הצמיגי ברום מותקנים באפלאוז,לא הייתה שום בעיה וניראה שהם מגלים עמידות.

רכשתי ב-2017 רביעיה בארום  BRAVURIS 205/70R15 והם נסעו מעולה כ-3 וחצי שנים עד ההחלפה. הם החליפו דאנלופ שהיו גרועים ביותר (לא זוכר דגם).

ב-2020 לא מצאתי בארום במידות הללו והרביעיה הבאה פאלקן 310. אין הבדל גדול; לתחושתי הבארום עמידים יותר (יש לי כפליים פנצ'רים עם הפאלקון, אני נוסע קצת בשטח), בעיקר בדופן, הפאלקון אולי קצת מעודנים יותר בשיוט. שניהם סבירים בסה"כ. אם הייתי מוצא בארום בזמנו הייתי נשאר איתם.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, Meg כתב:

תודה רבה, אלך על פאלקון הפרש של 100 שח לצמיג. 

סתם שאלה , מה הקריטריונים שקובעים את איכות הצמיג? חסכון בדלק? יציבות , אחיזה? אורך חיים? (בכל מקרה הכי איכותי אחרי 5 שנים גג מתייבש) ואיך יודעים איזה איכותי ומה לא?  תמיד מציעים לך לפי ארץ יצור גרמני סיני וכד'

האם זה בכלל מורגש השוני ? 

נכנסים למבחנים השוואתיים בין צמיגים שונים ( מתקיימים מדי שנה ובמידות שונות )  ורואים את התוצאות

https://alltyretests.com/falken-ziex-ze310-ecorun-test-review/

לפעמים הדברים לא מורגשים עד שקורה משהו חריג.

למשל, מרחק עצירה על כביש יבש וגם רטוב,  ניתן לראות איפה ממוקם בטבלה Falken ze310 ואיפה Barum Bravuris

https://www.tyrereviews.com/Article/2021-53-Summer-Tyre-Braking-Test.htm

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...