Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן קופה,היא כל כך גרועה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר ראשון כנראה שבאמת לא הסברתי את עצמי נכון אז בבקשה .

לאחותי יש גולף gti שנת 2002 והאוטו הזה לא עשה לי כלום הוא כבד ולא יפה לטעמי, ונכון שעל טעם וריח אין מה להתווכח אבל עובדה שכשאני נוסע עליו וכשאני נוסע על הרכב שלי התשומת לב שונה לחלוטין, עם הגולף ביכלל לא מסתכלים ולא מחמיאים ועם המגאן שלי פשוט ההיפך.

אם כבר אז האודיa3 אחלה אוטו גם יפה וגם נוח אבל ממש לא שווה את המחיר שלו, ואני הגעתי למסקנה שהמגאן קופה לטעמי הרבה יותר יפה והרבה הרבה הרבה יותר נוחה , ולעומת זאת הפנים של שני הגרמניות בנוי טוב יותר.

ואני כן נהגתי גם על האודי a3 שנת 2003 .

ושוב פעם כמו שאמרתי כל אחד וטעמו , אני לא בא בטענות לאף אחד

מה שאתה אומר בעצם שהתנהגות לא מעניינת אותך, אלא המראה, וכאן כפי שאמרת על טעם ועל ריח...

Finger's gonna kill me.

פורסם
כיין :wink: כמעט כמו שלי..

אבל אני מעריץ של 205GTI אחרי שזאת פתחה לי ת'שוע בפניה באיזה 70 או משו.. נראה אשכרה על מסילה איך שהוא לקח את הפניה :shock: אני רוצה גם :'(

זה כנראה לא רק הרכב, זה גם הנהג (אתה יודע צריך "כימיה" בניהם), קח את עצמך לקורס נהיגה נכונה/מתקדמת ותבין יותר על מה מדובר (וקח בחשבון שלא תהפוך לנהג ראלי).

Finger's gonna kill me.

פורסם

תראה ההתנהגות גם חשובה לי כמובן, אבל אני מודה שיותר חשוב לי הנוחות והמראה.

ובעצם כשאני קורא כל מה שרשמתי אני מבין שזה ביכלל לא קשור לשאלה שנשאלה מלכתחילה:wink:

פורסם

לא גרועה בכלל, לפחות לטעמי...

אין לי ניסיון כל כך רחב על מכוניות אחרות, רוב הניסיון שיש לי בנהיגה הוא ממגאן קופה 1.6 שנת 2000.

ההנאה שלי מהאוטו פשוט עצומה, החל מהפוזה שלה ועד ההנאה מהנהיגה עצמה...

המנוע שלה באמת לא הכי חזק שיש, אבל הוא בכלל לא נורא. מבחינת ''ישיבה על הכביש'' היא מצויינת בשבילי, כמעט ולא קרו לי מקרים של איבוד אחיזה או כניסה לתת היגוי, אפשר לספור את המקרים האלו על יד אחת. אני לוקח סיבובים די חזק והמכונית מחזיקה מצויין...

בטוח שאני ארצה בעתיד להתקדם למשהו יותר חזק ויותר רציני, אבל בשביל ההתחלה המגאן מצויינת ואין לי תלונות עליה(אולי מלבד המושבים האחוריים שלא נותנים מרווח מחיה לזבוב)!

אדם.

פורסם

לאחר קראית כל התגובות עד עכשיו עוד לא ראיתי שמישהו רשם משהו רע על המגאן..

הרכב לא נקנה לתחרויות או משהו כזה.אלא נקנה כרכב ספורטיבי (ולא ספורט!!).

יחסית להרבה מכוניות ברמת המחיר של המגאן אני לא כל כך רואה מכונית שתתן את מה שקופה נותנת מה שאומר פוזה בכמויות!!(אין אחד ואף יותר חשוב אח-ת שלא מסתכל) יש שיאהבו ויש שלא..

לסיכום: מגאן קופה-רכב ספורטיבי בעל מראה כזה אך עם זאת לא רכב שישאיר אותך בשוק אחרי נסיעה..

יש לציין כי הרכב הוא של נהג חדש וכי רכב זה הוא רק תחנת מעבר..כדי לקבל נסיון..

ושוב, אם יש למישהו משהו ר-ע זאת אומרת אל תאמרו שהוא לא מטוס ואל תאמרו שאין לה את היציבות של האימפרזה כי פשוט הרכב הזה לא נקנה בשביל זה!..אז אלו הן השוואות מיותרות לחלוטין כי כל הרכבים שנזכרו והובאו כפרמטר להשוואת למגאן ביציבות פשוט הרבה הרבה יותר יקרות ממנה גם בקניה הראשונית וגם באחזקה השוטפת.

בכל מקרה..אני מרוצה..! :-D

פורסם

שוב חזרת למונח "יציבות"? :roll:

אולי תסביר לנו מה עומד מאחורי הקביעה שהמגאן "יציבה", ומה זה בכלל "יציב" ברכב?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יציבות- הרכב יחסית נמוך ובנוסף הוא גם רחב מה שעוזר לו לישמור על יציבות בסיבובים למשל..

כך שאתה יכול להגיע לסיבוב במהירות שלא תכנס אליהם עם רכב אחר בוא נאמר לדוגמה הונדה.ויסלחו לי חובבי ההונדה..

חג שמח לכולם..

פורסם
יציבות- הרכב יחסית נמוך ובנוסף הוא גם רחב מה שעוזר לו לישמור על יציבות בסיבובים למשל..

כך שאתה יכול להגיע לסיבוב במהירות שלא תכנס אליהם עם רכב אחר בוא נאמר לדוגמה הונדה.ויסלחו לי חובבי ההונדה..

חג שמח לכולם..

תוכל להסביר בבקשה למה, ולתת דוגמא?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

על מגאן MK1 2.0 16V...

The power steering is well-weighted, quick to turn in and offers reasonable feel. The Mégane doesn't feel as pointy as a Fiat Coupe but it's not as nervous.

The Pirelli P6000 tyres give extraordinary grip on the smooth Spanish roads, and the handling is just as good. Lifting off the gas sends the inside rear wheel up in the air and provokes a little slide, easily caught with a flick the other way. Most of the time it's just turn in and hang on. There's no torque steer tug or scrabble as the car lays down the power

The new motor has more torque lower down than in the Clio and it's more flexible than the 19 16v. It still thrives on high revs, but there's plenty of pull from 3,000rpm up. Top speed is 133mph and 0-62mph comes up in 8.6 seconds - a fraction slower than the lighter 19 16v. With no gaping hatch hole in the back, it's stiffer than the 19 and feels as if it would easily handle even more power than the revised engine produces

מתוך TOP-GEAR, למי שמעריך את דעות כותביו...

אני, אגב, חושב שהמגאן טובה מאד לרוב הנהגים הממוצעים שמפנטזים על נהיגה עם סממנים ספורטיביים. למגאן יש הגה טוב, מושבים מצויינים, זוויות גילגול צנועות ואחיזה מפתיעה מאד.

זו בטח לא מגאן סטנדרטית עם תחת חתוך "עלה קופה".

פורסם

בואו נסכם את הנושא ככה:

רנו מגאן הוא רכב נחמד מאוד אשר סובל מאותה תסמונת שעונדה סיביק סובלת ממנה.

זה לא שהיא אוטו רע, היא פשוט לא אותו מדהים כמו שכל המתלהבים עושים ממנה.

יש מלא דיבורים מסביב ל 106 ראלי/16V/GTI (ובצדק), יש גם את אותם דיבורים סביב המגאן (ולא בצדק).

זה עדיין לא עושה ממנה אוטו רע, ההפך. היא דווקא יושבת סבבה על הכביש:-D .

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב. הבנו.

בשביל מה פתחת את השרשור הזה? בשביל שכולם יגידו לך שהאוטו שלך מגניב?

בסדר. האוטו שלך מגניב. הוא קצת פחות טוב מלמבורגיני אבל זול יותר לאחזקה, הוא יושב על הכביש (מה שזה לא יהיה), הוא מושך תשומת לב של ילדות וילדים, ויש המון מקום בבגאז' לאביזרי טיפוח לשיער.

שיחקת אותה עם הקניה, אשרייך, הלוואי על כולנו, מקנאים אך מפרגנים.

מקובל עליך?

מיצינו?

פורסם

בתור אחד שיש לו מגאן קופה 1.6 ידנית 2002 אני יכול כמובן להלל את האוטו אבל וזה אבל גדול, במשפט אחד: הרכב ספורטיבי (לא ספורט) ועם ים של פוזה...

Veni Vidi Vici

פורסם
טוב. הבנו.

בשביל מה פתחת את השרשור הזה? בשביל שכולם יגידו לך שהאוטו שלך מגניב?

בסדר. האוטו שלך מגניב. הוא קצת פחות טוב מלמבורגיני אבל זול יותר לאחזקה, הוא יושב על הכביש (מה שזה לא יהיה), הוא מושך תשומת לב של ילדות וילדים, ויש המון מקום בבגאז' לאביזרי טיפוח לשיער.

שיחקת אותה עם הקניה, אשרייך, הלוואי על כולנו, מקנאים אך מפרגנים.

מקובל עליך?

מיצינו?

זו ממש לא היייתה הכוונה ..הכוונה הייתה לדעת מדוע ישנה דעה רובצת כי המגאן היא חרא של אוטו..זו הייתה הכוונה ..חיפשתי את הדברים הרעים באוטו אך אף אחד כולל אותך לא האיר אתצ עיני באחד כזה..

פורסם

אז שוב פעם. אף אחד לא אמר שזה רכב גרוע - ועזוב אותך מה אנשים אומרים.

אם בעיניך הרכב מצויין, אם הוא ממלא את כל צרכיך וכיף לך להיות הבעלים שלו, אם אתה נהנה לנהוג עליו והוא מתאים לכיס שלך - למה אתה מחפש חוות דעת של אנשים?

לפי מה שמשתמע מדבריך אתה מרוצה מהרכב. תהנה ממנו ועזוב אותך ממה שאתה חושב שאנשים אומרים עליו.

• תוכן חדש...