Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגעים אלו אני כל כך שמח שאני לא גר בעיר גדולה.

יש הכל על המדפים בסופר (גם נייר טואלט!), אין תורים והתקהלויות בכניסה, בתור לקופה יש מקסימום 2 אנשים לפני, אני עומד בצד עד שהאחרון מסיים ורק אז ניגש קדימה. לא צריך להיות נתון לחסדי המשלוחים, ולא צריך לסכן את עצמי בשום צורה.

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, SurfHigh כתב:

לא ניתן לעמוד בזה. מי שאין לו ילדים לא מבין את הסיטואציה בכלל. נזק פסיכולוגי מצטבר שיביא למעשי אלימות, גירושין, והרבה דברים רעים אחרים. אני לא ציני ואני לא מגזים. 

בקיצור צריך להגביל ילודה חזק אתה אומר.

אם בתור הורה אתה לא יכול להתמודד עם הילדים שלך - לא צריכים להיות לך ילדים.

אני יכול להיות 24/7 עם הכלב שלי, והכול בסדר, בלי אלימות ובלי דברים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • מצחיק 2
  • מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

בקיצור צריך להגביל ילודה חזק אתה אומר.

אם בתור הורה אתה לא יכול להתמודד עם הילדים שלך - לא צריכים להיות לך ילדים.

אני יכול להיות 24/7 עם הכלב שלי, והכול בסדר, בלי אלימות ובלי דברים אחרים.

אתה משווה ילדים לכלב? רק מראה שאתה לא מבין על מה מדובר. 

אני יכול להתמודד מצוין עם הילדים כשיש לי כלים מתאימים, אחד מהם זה מגרש המשחקים. 

יש אנשים שלא יכולים להתמודד עם עצמם בבידוד כפוי. יש כל מיני סוגי אנשים. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

הנה פרספקטיבה קצת אחרת, וטענה שהצעדים שמפעילה הממשלה מוגזמים, בהשפעת משרד הבריאות.

כמובן, אני לא יודע אם הוא צודק או אם הוא טועה

ראשית, נתניהו בן של היסטוריון ואני מאמין שיש לו כבוד רב ללימודי היסטוריה. אם אפשר ללמוד משהו ממגפת השפעת הספרדית זה שחוסר תגובה או חצי תגובה גרמה הרבה מאוד נזק. לדוגמא ראש עיריית פילדלפיה שסירב לבטל מצעד וכתוצאה מכך עשרות אלפים מתושבי העיר מתו מהשפעת, קצינים שלא הקשיבו לרפואים, העמיסו חיילים לאוניות ויצרו אוניות מגפה ועוד ועוד.

שנית, הד"ר הנכבד מדבר מפוזיציה בה הוא בכלל לא נושא באחריות ובתוצאות. הוא נמצא בפוזיציה של win-win. אם לא יהיו מתים הוא יגיד "אמרתי שלא יקרה כלום" ואם יהיו הרבה מתים הוא יגיד "הייתם צריכים לקנות יותר מטושים". נו באמת. שיזרקו לו את המפתחות של משרד הבריאות ונראה איך הוא יתבטא. 

שלישית, מצד אחד הוא אומר שצריך לעשות כמו בטיוואן (אני מסכים) ומצד שני הוא אומר שישראלים הם לא ממושמעים. הוא לא מבין שיש לו כשל לוגי? מן הסתם לא כל השיטות של טיוואן מתאימות לישראל וצריך אולי לעשות שילוב בין שיטות שנקטו בטיוואן ובין שיטות שנקטו במדינות אחרות לדוגמא סין. 

רביעית, הוא אומר "זה חרטא מוחלטת, שהרבה מדענים חולקים עליה. באותה מידה אפשר להוציא תרחיש שזומבים מטפסים על חומות ירושלים."  ב-5 דקות גוגל אני מוצא כתבות של מומחים בינלאומיים שאומרים בדיוק ההפך. 

הד"ר הזה הוא בסך הכל עוד קול מתוך הרבה קולות באירוע שלא היה כמותו ב-100 השנים האחרונות ואף אחד לא יודע איך לנווט בו. 

נ.ב

הרופא הזה מגלה כזאת בורות שאני הייתי מתבייש להתראיין בציבור. 

זה מוביל אותי לעוד שאלה, איך זה שבישראל אף אחד לא מבריא. יש רק רשימת חולים, מדוע לא מדווחים על המבריאים? יהודים לא מבריאים מקורונה, רק מאכילת יתר של צ'ולנט?"

מאמי, לוקח 2-3 שבועות להבריא. אפילו אני ללא השכלה רפואית יודע זאת על סמך קריאה של מאות מקורות בשלושת החודשים האחרונים. 

ואחד כזה עוד מייעץ לראש הממשלה. אוי וואי. מזל שנתניהו יודע לסנן אותו. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, ChemGuy85 כתב:

ראשית, נתניהו בן של היסטוריון ואני מאמין שיש לו כבוד רב ללימודי היסטוריה. אם אפשר ללמוד משהו ממגפת השפעת הספרדית זה שחוסר תגובה או חצי תגובה גרמה הרבה מאוד נזק. לדוגמא ראש עיריית פילדלפיה שסירב לבטל מצעד וכתוצאה מכך עשרות אלפים מתושבי העיר מתו מהשפעת, קצינים שלא הקשיבו לרפואים, העמיסו חיילים לאוניות ויצרו אוניות מגפה ועוד ועוד.

שנית, הד"ר הנכבד מדבר מפוזיציה בה הוא בכלל לא נושא באחריות ובתוצאות. הוא נמצא בפוזיציה של win-win. אם לא יהיו מתים הוא יגיד "אמרתי שלא יקרה כלום" ואם יהיו הרבה מתים הוא יגיד "הייתם צריכים לקנות יותר מטושים". נו באמת. שיזרקו לו את המפתחות של משרד הבריאות ואז נראה איך יתבטא. 

שלישית, מצד אחד הוא אומר שצריך לעשות כמו בטיוואן (אני מסכים) ומצד שני הוא אומר שישראלים הם לא ממושמעים. מן הסתם לא כל השיטות של טיוואן מתאימות לישראל וצריך אולי לעשות שילוב בין הדברים. לכן עושים סגר. 

רביעית, הוא אומר "זה חרטא מוחלטת, שהרבה מדענים חולקים עליה. באותה מידה אפשר להוציא תרחיש שזומבים מטפסים על חומות ירושלים."  ב-5 דקות גוגל אני מוצא כתבות של מומחים בינלאומיים שאומרים בדיוק ההפך. 

הד"ר הזה הוא בסך הכל עוד קול מתוך הרבה קולות באירוע שלא היה כמותו ב-100 השנים האחרונות ואף אחד לא יודע איך לנווט בו. 

אכן צודק ולראייה ההגבלות החדשות מהצהריים של משרד הבריאות.

איסור לצאת למרחבים ציבוריים, פארקים,ים וכדומה ותחבורה ציבורית שתופסק הערב וגם בסופי שבוע לא תעבוד.

אם כולם ישמעו נצא מזה מהר אחרת נצא כמו באיטליה

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם (נערך)

הנה רופא שחולק על הד"ר הנכבד 

.The greatest error is not to move

If you need to right before you move you will never win

פורסם

עזובתך נו, זה שוב "יהיה הכי חרא שרק יכול להיות" מול "ואללה, לא בטוח".

לאף אחד בגדול אין מושג או נוסחה מנצחת. להגיד "כמו בטאיוואן" לא שונה מלהגיד "כמו באיטליה" או "כמו בצ'אד". זה לא אומר דבר.

אני מבין לגמרי שצעדים מוקצנים של סגר ובידוד יכולים להועיל, כי לא משנה כמה המחלה מדבקת וממיתה - היא תעשה את זה פחות אם אנשים ישבו בבית ולא יצאו החוצה.

ההנחיות עכשיו של לא ללכת לים?! לי בתור בור בביולוגיה או רפואה נראה כמו שידור פניקה מוחלט, בלי הסבר רציונאלי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

מנסים להסביר לאנשים שהם צריכים לשבת בבית ולא להוציא את האף החוצה למעט קניות ויציאה לעבודה מי שחייב. אנשים לא מבינים שסגר = יושבים בבית. סגר זה לא חופש מעבודה = הולכים לים או לעשות על האש בפארק (ולפני זה עוברים בסופר בשביל לקנות פרגיות) 

• אהבתי 1
  • מעניין 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, SurfHigh כתב:

להיות דה פקטו סגור כל היום בבית עם הילדים? לא רואה את זה קורה. לא משנה כמה יסבירו שזה חשוב, לא ניתן לעמוד בזה. מי שאין לו ילדים לא מבין את הסיטואציה בכלל. נזק פסיכולוגי מצטבר שיביא למעשי אלימות, גירושין, והרבה דברים רעים אחרים. אני לא ציני ואני לא מגזים. 

בהנחיות משרד הבריאות כתוב במפורש שמותר לצאת עם הילדים בהרכב משפחתי בלבד,

לשבת סגור בתוך הבית עם הילדים זה טירוף מוחלט,

אני יצאתי אתמול לפארק בגין והיום לפארק הלאומי ברמת גן,

לא נתתי להם להתקרב למתקנים רק לרכב על האופניים שלהם להוציא אנרגיות,

הפארקים היו ריקים כמעט לחלוטין, אני חושב שהעומס היה רק בגינות הקטנות ליד הבית.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

צמ'גיא, סבבה, אני שואל שוב: מה הסכנה הגדולה בזה שאני הולך רבע שעה לחוף ובחזרה?

יש הבדל בין התקהלות לבין סתם הליכה ברחוב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

גם יציאה לפארק - יש הבדל בין הליכה/ ריצה לבד לבין 10 אנשים סביב המנגל .

ואיפה מותרת אותה פעילות ספורטיבית של עד 5 אנשים?

הוראות לא ברורות ולא מפורטות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההנחיה לא ללכת לים ולפארקים היא לא כי מישהו חושב שצריך למנוע מכולם להוציא את האף מהבית (טוב, אולי ליצמן), אלא כי בחוף מציצים התקהלו אתמול מעל 1000 איש בקלות, ופארק הירקון היה מפוצץ בממנגלים, 2500 איש בכיף (עיגול מוגזם ביותר כלפי מטה.)

אנשים מתייחסים למצב כמו ימי שבתון. אז החריפו את ההנחיות בהגזמה לצד השני, אולי כדי להגיע למצב ביניים בין ההנחיה המוגזמת לחוסר האחריות של אנשים.

פורסם

נו באמת יבגני, הרי זה ברור שאם יגידו 'לא ללכת לים אלא אם אתה עושה הליכה ובמקרה המסלןל שלך ליד הים' אז אנשים יעשו לעצמם הנחות. במדינה שלנו צריך להרחיב איסורים כדי שלא יהיו יוצאיפ מן הכלל.

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

צמ'גיא, סבבה, אני שואל שוב: מה הסכנה הגדולה בזה שאני הולך רבע שעה לחוף ובחזרה?

יש הבדל בין התקהלות לבין סתם הליכה ברחוב.

כי אתה לא נראה מספיק מבוהל ולחוץ ככה.

כדי להיות בהסגר כמו שצריך, אתה חייב שבבית שכל האורות יהיו כבויים חוץ מהטלוויזיה, שתהיה על ערוץ חדשות בלבד. אתה יושב עם מסכה מול הטלוויזה על ערמת חבילות נייר טואלט, פחיות טונה, שעועית ומלפפונים חמוצים, מחזיק ביד אחת את השלט וביד השניה ספריי פלפל בכיוון הדלת לרסס את מי שיבוא לבזוז את המלאי שלך. על הראש יש לך נייר כסף כי הודיעו בחדשות שהממשלה אישרה מעקבים על אזרחים ועל הרצפה יש שביל של ניילון נצמד מרוח באלכוג'ל שמקשר בין הספה לשירותים.

זאת צורת הבילוי הרלוונטית היחידה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אכן צודק ולראייה ההגבלות החדשות מהצהריים של משרד הבריאות.
איסור לצאת למרחבים ציבוריים, פארקים,ים וכדומה ותחבורה ציבורית שתופסק הערב וגם בסופי שבוע לא תעבוד.
אם כולם ישמעו נצא מזה מהר אחרת נצא כמו באיטליה
אפילו משרד הבריאות לא חושב שנצא מזה מהר. וההחלטה "לשטח" את עקומת ההדבקות רק מאריכה את הזמן עד שנצא מזה , לטובת הורדת העומס של חולים קשים בו זמנית.
אם הערכה אופטימית היא 8 חודשים עד לסיום המגפה ( ראיתי איפשהו שזאת עוד הערכה אופטימית, הפסימית היא שנתיים ) , כבר אחרי פסח יצטרכו לחשוב איך לשנות משהו בתכניות - אי אפשר להחזיק בהסגר וללא פרנסה כל כך הרבה משפחות. יצטרכו לשלב שיטה אחרת ( קוריאנית/ טיוואנית/ יפנית וכו.. ) - לאפשר לאנשים להתפרנס ולמנוע קריסה כלכלית של המדינה. אולי ישלבו בדיקות המוניות + בידוד הנשאים, עם הכוונה של מעקב אחרי חולים וסביבתם או כל שיטה אחרת המאפשרת משק פועל. המצב הנוכחי לא יכול להמשיך חודשים ארוכים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...