Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה לגמרי חי בסרט

מה נראה לך שהמשטרה תעשה אם היא בכלל תגיע לפארק? תשלח אנשים הביתה?!

עשו את זה באחת השכונות שעשו מסיבה ואנשים התחילו להתקהל 

וכתבו פה או באחד האתרים על עוד מקום שהייתה התקהלות מיותרת ופיזרו אותה

למה לא ?

לכולם יש אינטרס שלא נדבק

בדיוק מאותה סיבה שבנאדם אמור להיות בבידוד בבית והפר אותו ועוצרים אותו

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)

אנחנו בסך הכל ביום ה-3 של "הסגר". אנשים עדיין במצב של "כיף מסיבה" בואו נלך לפארק עם הילדים נעשה על האש. אנשים עדיין לא הפינמו את חומרת המצב. 

חכו שיגיע מועד תשלום משכנתא/הלוואת רכב/הלוואות לכל מטרה/כרטיסי אשראי ואנשים יקלטו שבעצם אין להם כסף. חכו ש-300 חולים יהפכו ל-1,000 תוך 24 שעות. 

מישהו אמר, שכחתי מי, שאחד הפגמים הגדולים של המין האנושי זה חוסר יכולת להבין גידול אקספוננציאלי. 

בישראל אנשים גם בקושי יודעים להיכנס לחשבון בנק שלהם. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • מעניין 5
פורסם
לפני 7 דקות, ChemGuy85 כתב:

אנחנו בסך הכל ביום ה-3 של "הסגר". אנשים עדיין במצב של "כיף מסיבה" בואו נלך לפארק עם הילדים נעשה על האש. אנשים עדיין לא הפינמו את חומרת המצב. 

חכו שיגיע מועד תשלום משכנתא/הלוואת רכב/הלוואות לכל מטרה/כרטיסי אשראי ואנשים יקלטו שבעצם אין להם כסף. חכו ש-300 חולים יהפכו ל-1,000 תוך 24 שעות. 

מישהו אמר, שכחתי מי, שאחד הפגמים הגדולים של המין האנושי זה חוסר יכולת להבין גידול אקספוננציאלי. 

בישראל אנשים גם בקושי יודעים להיכנס לחשבון בנק שלהם. 

מה זה "בסך הכל ביום ה3" ?

אם יש הסגר צריך לאכוף אותו מיום 0

כתבות בויינט ונאומים של ביבי לא מעניינים אף אחד אם לא אוכפים את זה.

זה כמו להגיד "יש פה בסך הכל 300 חולים לא צריך להתרגש, אפשר להתקהל"

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ChemGuy85 כתב:

עם ישראל במקום לשבת בבתים רואה בימים האחרונים כהזדמנות לחופש וסידורים.

לצערי (לצערנו) הרב, אנחנו חיים במדינה מלאה באנשים טפשים. אין לי שום דרך אחרת לתאר את זה, זו המציאות והיא כואבת. אנחנו רואים את זה בשגרה ביום יום, ובמצב כזה זה נהיה הרבה יותר ניכר. זה אשכרה כמו שכתבת - אנשים מתייחסים לימים האחרונים כמו איזה ערב חג. אני גר בהוד השרון, הפארקים היו מלאים באנשים (שנדחסו אחד בשני, לא התמקמו בחלקים מרוחקים), אנשים בכיף שלהם בחוץ, יש בתי קפה שהגדילו לעשות וצפצפו על האיסורים, ואנשים עוד יותר מפגרים שישבו בתוכם בצפיפות (ומדובר על אתמול, כן?).

אתמול החבר'ה של הכדורגל שלי, רובם, שיחקו כרגיל, לשמחתי רובם המוחלט של החברים שלי שפויים ולא הלכו, אבל הם עדיין היו 15 איש. חבר אחד שלי, לא חכם במיוחד (אבל ר"צ מתכנתים בהייטק @m3x7r3m3 ), כן הלך לשחק, אבל חתך באמצע כי לא הרגיש טוב. הגיע הביתה וגילה שיש לו חום. אמר לכל השאר, וזה פשוט לא הזיז להם. הם אפילו לא ברמה של להבין במה מדובר. ככה מתנהגים וחושבים, לצערי, המון אנשים במדינה (אני נזהר מאוד לא לכתוב "רוב", למרות שזה נראה ככה). מפגרים. טפשים. חסרי אחריות. זו המדינה שלנו. מצחיק אותי אותי כל פעם מחדש את ההזויים שאומרים שצריכים לפעול כאן כמו בדרום קוריאה - עם איזה חומר אנושי בדיוק?

אבל צריך לציין גם את הצד השני - פוסטים בקבוצת הפייסבוק העירונית נגד ההתקהולויות האלה קיבלו הרבה תגובות מצודדות, שבסופו של דבר גם הביאו את העירייה לסגור את כל מגרשי המשחקים, הספורט ולסמן בסרטים מתקני משחקים בפארקים.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך למלא משאיות פיזור הפגנות באלכוהול 70% שיבואו לרסס את כל המתקהלים במקומות ציבוריים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה דעתכם על הנהיגה בימים האחרונים? כבישים ריקים, אבל נהיגה holy shit. היום עמדתי ברמזור בצומת עם שני נתיבים פונים שמאלה. איזה מטומטם אחד פנה שמאלה מהנתיב השמאלי ביותר ובמקום לשמור על הנתיב שלו התמזג ישירות לתוך הרכב שלי בשנייה האחרונה דפקתי ברקס מלחמה והסטתי את הרכב לכיון מעקה בטיחות. 

• מבאס 1
פורסם (נערך)

העיקר לפני שבוע-שבועיים הישראלים התגאו במשמעת עצמית גבוהה לעומת האיטלקים. איזה משמעת בחייאת, עכשיו שיש חצי סגר כולם מסתובבים בחוץ, מה היה לפני שבוע וחצי שהיה צריך להתגאות בו?

אבל הנה, הגיעו הגשם והרוחות ונקווה שזה יכניס כמה אנשים לבתים.

אני חוץ מללכת לעבודה וזה עוד אחרי שחילקו אותנו ל2 משמרות לא זז מהבית, בסופר לא הייתי מיום שישי, במילא יש תור בכניסה ובקופות. אין ברירה אלא ללכת בלילה או לקנות במכולת השכונתית.

לימודים אין לנו, ספק אם אסיים את התואר בקיץ הקרוב כי אין כל כך סימני חיים מהמכללה.

אנשים בסביבה שלי די אדישים, אני כבר חושב על חודש קדימה ועל להישאר בלי עבודה ואיך המצב הכלכלי יחנוק אותנו, שלא נדבר על הנזק הכלכלי למקומות העבודה שכבר מורגש, לאנשים פשוט אין שמץ של חשיבה לכמה שעות קדימה אפילו, לצערי רובנו חיים מחודש לחודש גם מבלי לבזבז על חופשות ורכבים.

כולה וירוס....בחייאת, נראה אתכם נדבקים בוירוס ונתקעים חודש בבית בלי עבודה ועל הדרך המקום עבודה שלכם ינזק כי ישלחו את כולם לבידוד.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
  • מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הזמנתי היום משלוח משופרסל, אמור להגיע ביום חמישי. אין לחץ ועומס מטורף במוקדי ההזמנות כמו שהמפחידנים מחרטטים, ואין צורך לצאת מהבית בשביל זה.

גם מסעדות עושות משלוחים הביתה, חלק מציעים משלוח חינם בגלל המצב. 

אני אישית ממשיך ללכת לעבודה כי אני בערך העובד היחיד במשרד ואני לא צריך להשתמש בתח"צ.

האמת שזה כיף חיים ה"שגרה החדשה" הזאת. נראה  שהאוויר נקי יותר בגלל פחות מכוניות, אין הרבה אנשים ברחובות, אם רוצים לצאת לסיבוב באוטו לא צריך לפחד מפקקים, תענוג.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מעניין 6

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איפה האכיפה? פקחים? קנסות? הרי המגפה הזו הולכת לעשות נזק כלכלי אדיר, אז מדוע שלא יתחילו לחלק דוחות לכל הטיפשים שיוצאים לבלות כאילו זה יום העצמאות? 

אם הנגיף לא מפחיד אותם- אני בטוח שהקנסות כן וככה כולם ישארו בבית.

שהטיפשים ישלמו על הטיפשות שלהם, הרי זו עובדה שהטיפשות שלהם תיגרום לקורבנות בנפש גם אם הם לא מצליחים ליקלוט זאת היום.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

המשטרה עיכבה לחקירה אדם החשוד כחולה בקורונה, לאחר קבלת דיווח לפיו נמלט מבית החולים הלל יפה ועלה על רכבת לבאר שבע. החשוד נעצר סמוך לאוניברסיטת בן גוריון והועבר לבדיקה בבית החולים סורוקה.

אין מילים. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

הינה דוגמא לאדם מטומטם אחד שאם הוא באמת חולה אז יש סיכוי רב שרק במעשה הזה יצר כמה מאות נשאים ב24 שעות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

בעודי מתמרמר וחושש להישאר ללא עבודה, מעדכנים אותי ש30 אחוז מהעובדים אצלנו יוצאים לחופשה של כמה ימים, אני לא בניהם בנתיים אבל בקרוב גם זה יגיע.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם (נערך)

הוציאו אותי לחל"ת של חודש.

מקווה להתפתחויות חיוביות.

אני לא רואה את עצמי חודש נשאר סגור בבית. 

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • מבאס 1
  • תוכן חדש...