Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונות מחר בת"א ובחוף הים יהיו שונות בגלל מזג אוויר.
קניונים סגורים, בחוץ לא נעים - מי שלא עובד יישאר בבית. וטוב שכך.

• מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לפי מה שאני מבין , הגרף הזה הוא של המקרים החדשים שמתגלים כל יום.

ולא נטו גידול במספר המקרים הפעילים.

הלכתי לאותו גרף בסין, והוא אפס , לא שלילי .

אם כבר יש לי טעות , זה בהערכה לינארית, בפועל גם מספר המקרים החדשים צריכים לעלות בצורה אקספוננציאלית.

ולכן אם לא היה מוטל סגר יתכן שהיינו רואים הרבה יותר מ 4500 מקרים חדשים.

וזה בדיוק מה שמומחים אומרים , אפילו אם נטיל היום סגר מלא בישראל (בתקווה שהציבור יתנהג כאילו יש סגר מלא)

אז בשבועיים הקרובים נמשיך לראות עלייה בכמות המקרים החדשים כל יום.

אבל לפי איטליה , יתכן שכבר תוך שבוע המספר יתייצב 

image.png.6863eb501b93bf4cf90bd2884407d147.png

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם (נערך)

מעניין אותי האם בודקים מה ההשפעה של הימצאות הורמון גדילה בגוף על רמת התחלואה מהנגיף.(הרי מתחת ל20 לרוב בקושי מרגישים)

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יותר קל להציג את הטבלה של הגילאים ואחוזי התמותה.

אבל מה שיותר מעניין זאת הטבלה של מחלות הרקע.

אנשים שהיו חולים ודיווחו שאין להם מחלות רקע, אחוז התמותה היה רק 0.9 אחוז. 

לפי הסדר:

1. מחלות לב
  2. סכרת 
  3. מחלות נשימה כרוניות 
  4. יתר לחץ דם 
  5. סרטן

עושה רושם שלא הגיל הוא זה שמחמיר את התמותה - אלא מחלות הרגע.

כלומר עם יש מישהו בן 80 ללא שום מחלות רקע, אז הוא כנראה לא בסיכון גבוה

לעומת זאת בן 32 עם מחלות נשימה כרוניות (עישון מסיבי) , הוא בקבוצת סיכון. 

אבל ברור שבקבוצת הגיל המבוגר יותר יהיו יותר עם מחלות רקע.

ולכן לא נראה לי שזה קשור להורמון הגדילה 

image.png.9caeb3d963e8f0e41ca4afa631c406d7.png

• אהבתי 1
פורסם
לפני 25 דקות, korola כתב:

הזה הוא של המקרים החדשים שמתגלים כל יום.

ולא נטו גידול במספר המקרים הפעילים.

Screenshot_20200318-000022_Chrome.jpg

• אהבתי 1
פורסם

תגידו, שלוש שאלות לא ממש קשורות (אחת לשניה) ברשתוכם:

• לקחת את הרכב לטיפול וטסט כרגע נשמע סביר באיזושהיא צורה? נניח שאני מחכה מחוץ למוסך במהלך הטיפול ומפזר קצת אלכוג'ל על כל מה שנוגעים בו אח"כ? אני קצת מפחד שעד שנגיע לצד השני המוסך כבר יפשוט רגל...
  • איך אף אחד עוד לא קלט את הפוטנציאל והתחיל לרסס את הסמל של 12 קופים בכל מקום?
  • איך זה נשמע הגיוני לאמריקאי הממוצע (שלא מוכן לשלם דולר על טיפול רפואי לשכן שלו, כי זה קומוניזם) לשפוך טריליוני דולרים לשוק רק כדי להחזיק אותו עוד כמה ימים שלא יצנח? כאילו, זה לא בדיוק לשפוך המון כסף בדיוק למי שלא ידע לנהל אותו עד עכשיו, ורק להגדיל את הבעיה? באמת שאני לא מצליח להבין את זה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ספרד מתחילה מרדף אחרי איטליה.. ביממה אחת אחוז התמותה גדל מ-3.4% ל-4.5%. גרמניה עדיין על אחוז אפסי למרות גידול משמעותי מאוד של מודבקים.

פורסם
לפני 55 דקות, pooh-bear כתב:

תגידו, שלוש שאלות לא ממש קשורות (אחת לשניה) ברשתוכם:

• לקחת את הרכב לטיפול וטסט כרגע נשמע סביר באיזושהיא צורה? נניח שאני מחכה מחוץ למוסך במהלך הטיפול ומפזר קצת אלכוג'ל על כל מה שנוגעים בו אח"כ? אני קצת מפחד שעד שנגיע לצד השני המוסך כבר יפשוט רגל...
  • איך אף אחד עוד לא קלט את הפוטנציאל והתחיל לרסס את הסמל של 12 קופים בכל מקום?
  • איך זה נשמע הגיוני לאמריקאי הממוצע (שלא מוכן לשלם דולר על טיפול רפואי לשכן שלו, כי זה קומוניזם) לשפוך טריליוני דולרים לשוק רק כדי להחזיק אותו עוד כמה ימים שלא יצנח? כאילו, זה לא בדיוק לשפוך המון כסף בדיוק למי שלא ידע לנהל אותו עד עכשיו, ורק להגדיל את הבעיה? באמת שאני לא מצליח להבין את זה.

אם אתה צריך טיפול בזמן הקרוב , אז כן כדאי למצוא מוסך שעוד פתוח מחר ולעשות את הטיפול.

ואם לא אז לו נורא,  בעוד חודש ימצאו דרך לפתוח מחדש מוסכים.

מכוני רישוי לדעתי כבר לא יהיו פתוחים מחר, וגם אין לך מה לדאוג,  האריכו את הטסט לכולם וימשיכו להאריך עד שנצא מהבלגן הזה.

שלושת הקופים - הסרט או הסדרה?   כנראה שבמציאות אנשים פחות קריאטיבים.

3) התשובה בגוף השאלה -  האמריקאי העמיד לא מוכן שיוציאו כסף מהקופה הציבורית על מנת לממן את העניים.

אבל להוציא כסף על מנת לתמוך בבורסה זה משרת את העשירים , אז זה בסדר גמור.

פורסם

12 קופים, ולא ראיתי את הסדרה אבל הסרט מ-ע-ו-לה. הייתי מצפה כבר לראות גרפיטי בפילדלפיה, סאן פרנסיסקו, ניו אורלינס, ריו דה ז'נרו, רומא, קינשאסה, קראצ'י, בנגקוק ובייג'ינג (בסדר הזה).

לגבי התמריצים של הפד והממשל - זה ממש לא ברור. זה עוזר לחברות גדולות (מאוד) להמשיך לצוף (נניח), ממש לא לאמריקאי הממוצע. איכשהו זה זוכה ליחסי ציבור חיוביים בניגוד לסתם ביטוח בריאות ממשלתי, שפשוט יעזור סתם ככה לאנשים. משהו ממש דפוק שם אם לתת כסף ציבורי לחברות גדולות נחשב לגיטימי, אבל ביטוח בריאות מינימלי נחשב קומוניזם.

• מעניין 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יחסי ציבור ותו לא. לשמוע את הנשיא מזרים לשוק טריליון דולר עושה חמים ונעים בבטן. כמה מזה יחלחל לאמריקאי ממוצע שאין לו ביטוח בריאות, ימי מחלה וחי מתלוש לתלוש נראה רק עוד זמן רב. 

פורסם

ריאיינו (מלשון ראיון) הבוקר בגל"צ את יושב ראש איגוד ההיטקיסטים בישראל שטען שישנם מחקרים חדשים ממקורות אמינים שטוענים כי הנגיף לא שורד בטמפ' של מעל 27 מעלות ואחוזי לחות אפסיים. 

אם זה נכון (הלוואי) אז הקיץ הישראלי יבלום את ההדבקה המקומית (כמובן שמי שיביא את הנגיף בדמו מחו"ל עדיין יהיה חולה)

מה דעתכם? יש תקווה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה שילוב של 27 מעלות ולחוץ אפסית זה לא יעזור, כי בקיץ יש לחות די גבוהה ברוב הארץ.

בכל מקום אומרים משהו אחר, למשל אני ראיתי שבסביבה חומצית 8ph ובטמפרטורה מעל 30 ומשהו הנגיף מאבד את היכולת להזיק. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, שגיא 601 כתב:

ריאיינו (מלשון ראיון) הבוקר בגל"צ את יושב ראש איגוד ההיטקיסטים בישראל שטען שישנם מחקרים חדשים ממקורות אמינים שטוענים כי הנגיף לא שורד בטמפ' של מעל 27 מעלות ואחוזי לחות אפסיים. 

אם זה נכון (הלוואי) אז הקיץ הישראלי יבלום את ההדבקה המקומית (כמובן שמי שיביא את הנגיף בדמו מחו"ל עדיין יהיה חולה)

מה דעתכם? יש תקווה?

לחות אפס בשילוב טמפ' מעל 27 מעלות יש רק במדבר. תושבי באר שבע והדרום יוכלו (אולי) לנשום לרווחה, אבל תושבי רצועת החוף ממש לא. 

בנוגע לתמותת הוירוס בטמפ' גבוהות: 

אוסטרליה גם מראה שהוירוס לא ממש מת בטמפ' גבוהות. 

Summer.jpg.a271cbb7c4d84b85015216e1dae10c38.jpg

====================================================

נתונים שמפחידים (מאוד) ממשלות ברחבי כל העולם נחשפים: 

boomer.jpg.488324adec820589800018c1e536cb2a.jpg

פוטנציאל הצפה אדיר של מערכת הבריאות. סיכוי גבוה לאשפוז בשילוב תקופת החלמה ארוכה מאוד. 

https://www.imperial.ac.uk/media/imperial-college/medicine/sph/ide/gida-fellowships/Imperial-College-COVID19-NPI-modelling-16-03-2020.pdf

=====================================================

מחקר חדש מראה למה סגר המוני הוא עניין מאוד עדין.

מצד אחד אם מבצעים סגר המוני באופן מיידי לא מתפתח חיסון עדר וברגע שיסירו את הסגר הוירוס יבצע קאמבק רציני. (אגב זו אחת הסיבות למה אני לא מאמין בכלל למספרים מסין) 

מצד שני אם לא עושים סגר יוצרים הדבקה המונית שגורמת לקריסת מערכת הבריאות. 

הדרך היחידה להשתלט על הוירוס עד שיפתחו חיסון יעיל (לא לפני 2021-2022) היא לבצע הדבקה הדרגתית של האוכלוסיה -> טיפול בחולים קשים בבית חולים -> השאר מחלימים בבית ומפתחים חיסון טבעי. 

===================================================

תחזית לקיץ הקרוב (בהנחה ולא יהיה גל חוזר בחורף הבא כמו שקרה במגפת השפעת הספרדית) 

fun.jpg

===================================================

כתבה לכל הקוראים ה-zoomers שלנו שחושבים וואו אני צעיר מגניב על קורקינט עם אוזניות NC 

Emergency physician: "We see COVID-19 patiens in their 30s with no medical history, lung images are terrifying"

https://www.disclose.tv/emergency-physician-we-see-covid-19-patiens-in-their-30s-with-no-medical-history-lungs-images-are-393610

אולי לא תמותו, אבל אתם בהחלט יכולים להיות מאוד, מאוד, מאוד חולים. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

pooh bear, פרסמו הודעות על הארכה אוטומטית של רשיונות לרכב. נראה לי שאין סיבה אמיתית ללכת לעשות טסט עכשיו, לא?

אני תכננתי להחליף צמיגים השבוע, אבל מימלא אני לא הולך לנהוג לשום מקום בחודש הקרוב כנראה, אז למה לטרוח?

ציטוט

3) התשובה בגוף השאלה -  האמריקאי העמיד לא מוכן שיוציאו כסף מהקופה הציבורית על מנת לממן את העניים.

אבל להוציא כסף על מנת לתמוך בבורסה זה משרת את העשירים , אז זה בסדר גמור.

ציני, אבל כנראה נכון

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...