Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, khalil כתב:

איבדנו כל פרופרפורציה, מלחמת עולם? בכל מקום בעולם התוצאות של המגפה הזו נעות בין חורף ממוצע לחורף קשה, חוץ אולי מניו יורק.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 

תן לו הוא מדליק את עצמו עם בבולשיט שהוא פולט פה....השרת סובל הכל.

 

  • מצחיק 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 1 דקה, Potato כתב:

השרת סובל הכל

עמוס 🥰

 

תפתחו כבר תנו לאנשים למות קצת...

מי שירצה להיזהר יזהר, מי שלא ימות או משהו. ברגע מסויים אנשים או יבינו או יקבלו את המחיר.

לפחות אולי זה ישתיק את כול הקונספיצריות המטומטמות לגבי השליטה באנשים והדיקקטורה עם המסיכות וכול מיני כאלה.

סגר כדי לסמן וי... 

 

  • מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אתה מתכוון להרוג. כי מה שחשוב ביותר הוא להמנע מלהדביק. קשה עד בלתימאפשרי להמנע מלהדבק כאשר הסביבה לא משתפת פעולה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
לפני 50 דקות, יבגניפ כתב:

 

למה ה״עכשיו״? במשך חצי שנה אתה מפגין כאן חוסר איכפתיות וסוג של ניהיליזם ביחס לכל מה שלא מעניין אותך ואתה לא משתמש בו. אם ספריאל לא צריך את זה, אזי זה מיותר - זו לא גישה שנולדה היום.

יש בארים, בתי קפה ומסעדות שקיימים שנים רבות. ויש הבדל בין תחלופה לבין פגיעה כזו בענף שתצמצם את מספר העסקים הפעילים ברגע נתון לאלוהים יודע כמה.

בסופו של דבר כולנו אנשים עם אינטרסים וחיים בהתאם לאינטרסים שלנו.

חמלה/אמפתיה אין לכל אחד,נקבל את כולם פה :)

 

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
אתה מתכוון להרוג. כי מה שחשוב ביותר הוא להמנע מלהדביק. קשה עד בלתימאפשרי להמנע מלהדבק כאשר הסביבה לא משתפת פעולה.
מחלות דרכי נשימה מדבקות הן חלק מההוויה האנושית מאז תחילת הציוויליזציה ואפילו מוקדם מזה, מעולם לא הדבקנו אשמת הריגה על מי שהדביק ישהו בשפעת או דלקת, זה יהיה מאוד מסוכן אם נתחיל בזה עכשיו.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם (נערך)

@khalilאתה מדבר על תקופות בהן תוחלת החיים היתה 20 שנה ותמותת התינוקות עשרות אחוזים. היום תוחלת החיים בלידה (בישראל) 82 שנה, ותמותת התינוקות נמדדת בפרומילים.

 

אם אתה רוצה לחזור לעבר הרחוק אתה צודק. אבל אנחנו יודעים בודאות שאמצעים פשוטים כמו שמירת ריחוק ועטית מסכות מפחיתה את ההדבקה לקרוב לאפס. אבל אמצעים אלה יעילים רק אם הם נשמרים בקפדנות על ידי הרוב המוחלט של האוכלוסיה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

כמה שהדבר כואב המגפה הזו משולה למלחמת עולם, והיא משנה הרבה דברים. דרכי הבילוי רק אחד מהם.

 

כולם כאן בוכים על המסעדנים, אני לא רואה התיחסות לתיירנים ולשאר ענפים שנפגעו, ושאף אחד לא רואה את עתידם.

 

מדובר במשבר עצום שלא יסתיים מחר, וכנראה גם לא בעוד שנה. ככל שאנשים יקדימו להבין זאת כך הם יוכלו למצוא לעצמם נישות חדשות. אנחנו רואים אנקדוטות כאלה באתרי החדשות, אבל, לא תהיה ברירה, יהיה צורך בהסתגלות.

לא כולם כאן בוכים על מסעדנים. לך לא איכפת מהם. מסעדות ומקומות בילוי עולים כדוגמא לתחום שנפגע ללא סיבה אמיתית מהמדיניות המפגרת של המדינה, ואף אחד מאיתנו לא מבין איך היא תעזור לתיירות או כל תחום אחר. ובוא לא נבלבל ולא נתבלבל. חוץ ממך וטרנספורטר אף אחד פה לא מנתח את המשבר הזה ממקום של ״לא איכפת לי = מותר להקריב. איכפת לי = צריך לחשוב על זה או אסור להקריב״. אישית, הייתי שמח לתכנן עכשיו חופשת אסקפיזם בחול לא פחות ממה שאני שמח להתווכח איתך. זה לא קונטרה לזה שאני גם שמח לצאת מהבית פעם בכמה ימים ולקנות כוס קפה במקומות המיותרים האלו שמתחלפים כל יומיים ואתה גם ככה לא נכנס אליהם אף פעם.

 

לגבי ההקצנות על מלחמות עולם - אני אשתכנע שאתה מאמין בזה ביום שתספר שעברת לעשות משלוח מהסופר וביקשת לצאת לחלת. המציאות היא שרבים מאיתנו מוצאים שגרה סבירה כלשהי, ואם נהייה כנים, לא משלמים שום מחיר עליה, חוץ מויתור על הנאות קטנות כמו טיסה לחול. וזה גם בסדר. פשוט צריך לזכור את זה כשמטיפים על פתרונות שיעלו ביוקר לאחרים, בטח כשלא ברור אם זה יעזור או אם יש לזה סיבה אמיתית. כי כשזה לא קורה, ההקצנה בשיח גם תורמת לחוסר אמון בצעדים וחפיפניקיות ביחס אליהם.

 

 

 

 

 

 

  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 58 דקות, sperial כתב:

@khalilאתה מדבר על תקופות בהן תוחלת החיים היתה 20 שנה ותמותת התינוקות עשרות אחוזים. היום תוחלת החיים בלידה (בישראל) 82 שנה, ותמותת התינוקות נמדדת בפרומילים.

 

אם אתה רוצה לחזור לעבר הרחוק אתה צודק. אבל אנחנו יודעים בודאות שאמצעים פשוטים כמו שמירת ריחוק ועטית מסכות מפחיתה את ההדבקה לקרוב לאפס. אבל אמצעים אלה יעילים רק אם הם נשמרים בקפדנות על ידי הרוב המוחלט של האוכלוסיה.

 

ב69 (שפעת הונג קונג), 99 ו2009 (שפעת החזירים), שלושה שנים עם תמותה גבוהה במיוחד ממחלות דרכי הנשימה, הסתובבו עשרות אלפי הורגים ביננו?

בכלל כל שנה שפעת וצינון הורגות אלפי קשישים, לפי ההגיון שלך זה הריגה.

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אתה שם לב שהכלכלות בכל העולם התכווצו במידה ניכרת. זה מקור ה"מלחמת עולם" שכתבתי. אנחנו קיבלנו את זה בריבית עם הניהול השערורייתי על ידי הממשלה, ברמה הרפואית וברמה הכלכלית.

 

והפינוקים הקטנים של יציאה לחו"ל הם גם בכיוון ההפוך, התיירות הנכנסת. איזה רבע מיליון ישראלים שסובלים מכך שפתחו את המשק בצורה בלתי מבוקרת והפכו את ישראל לאדומה. אז בזה שפתרת זמנית בעיה למסעדנים החמרת את הבעיה של התיירנים (כמובן ספקולציה של אם ואילו).

 

@khalilהתמותה, ובעיקר התחלואה, של מגפות השפעת של העשורים האחרונים היתה הרבה יותר קטנה מזו של הקורונה. וגם היה ידע שאפשר ייצור זריז מאד של חיסונים. מגפת השפעת של 1918 היתה הרבה יותר קטלנית, בין השאר בגלל העדר ריחוק חברתי. בכל זאת, הידע וקצב העברתו בעולם גדלו קצת מאז. וחוץ מזה, גם אופי הנגיף השתנה מסוף שנות ה-50 והוא הפך הרבה פחות קטלני בהשוואה למחצית הראשונה של המאה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
אף אחד לא מחרטט אותך.
 
הבעיה היא ממשלה לא מושלת וציבור לא ממושמע. את התוצאה רואים בטבלאות.
אולי את הטבלאות והתוצאות הם פרי יצירתם של מי שלא יודעים לספק את הנתונים?
איך אפשר להאמין למספרים כאשר שואלים את מי שכתב אותם וגם הוא/הם מגמגמים?

לדעתי כוחות השוק יפעלו לא רק בכלכלה אלא גם בבריאות.
כאשר אנשים יראו מגיפה שפוגעת באחוז גדול מהאנשים בצורה קשה יזהרו וישמרו.
כרגע גם אלה שחולים קל לא מרגישים משהו יוצא דופן וכמו בכל מחלה יש גם חולים קשה. 500 חולים קשה מ 9000000 אנשים ושיתקו את המדינה. יותר מזה, אני בטוח שאם פותחים הכל וכל אחד נזהר כפי שהוא רואה לנכון, אנחנו לא עוברים את ה1500 חולים קשה.
זה שבכמות כל כך קטנה של חולים בתי חולים מרימים דגל , את האצבע המאשימה צריך להפנות למי שמנהל את המדינה 12 שנה ולא לאזרחים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

תמותה זה מספר, ומאוד פשוט להפריך את הטענה שלך, התמותה ב2020, בכל מקום בעולם כמעט, כולל שבדיה רוצחת ואיטליה, הטרגדיה הראשונה של הקורונה, היא לא הכי גבוהה ב30 השנים האחרונות על פני אותה תקופה, במקרה של שבדיה היא מתחת לממוצע.

 

עצרת של "מכחישי קורונה" ורוצחי קשישים, אם מישהו רוצה להשתתף.

119558449_10158608531023563_4960851777101712845_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=1sen1m8BDOUAX-56LLh&_nc_ht=scontent-mrs2-1.xx&oh=d11d1b182de8fc3b85b9cd61604ee26c&oe=5F8A3756

פורסם

500 חולים קשים ברגע זה, אבל אם תבדוק את העקומות תראה קצב גידול משמעותי. 

 

מדובר בלמעלה מ-1000 מאושפזים בבתי החולים. זה הרבה מאד, במיוחד אם נביא בחשבון שהקורונה מעמיסה אגפים מסויימים (אגפים אחרים נפגעים בעקיפין, אם בגלל סגירת המחלקות לצורך אשפוז חולי קורונה, ואם בגלל מחסור במשאבים משותפים, כגום מיטות וצוותי טיפול נמרץ).

 

לגבי בתי החולים במצוקה - אם ניקח את מספר בתי החולים שמעבירים חולים למקומות אחרים מדובר ב-8 מבין כ-25 בתי חולים כלליים. אם שליש מבתי החולים משדרים מצוקה הבעיה משמעותית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

רק עכשיו התחילו לנייד חולים וכמו שאמרתי, במקסימום יהיה 1500 חולים קשה במצטבר.

זה שבתי חולים לא יכולים להתמודד עם מספר כזה יש רק כתובת אחת.

לא הייתי רוצה לסמוך על המדינה במקרה ותהיה פה מתקפת טילים ואנשים יאבדו את הבית שלהם ולא יהיה להם חשמל/ אוכל/ מים. אם לא יודעים להתמודד עם 1500 חולים/ פצועים אז אפשר לסגור את המדינה ושהאחרון יכבה את האור.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

×
×
  • תוכן חדש...