Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סלטוס - נהיגה ראשונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, FoxLight כתב:

באיזה רכב זה? ובנוסף יש עוד אפשורות:

בכולם. עדיין לא נתקלתי ברכב שלא ניתק את האוטו הולד בקפיצה מעצבנת כשדוושת התאוצה לחוצה, אפילו קצת. 

מצד שני, גודלתי בג'ונגל בידי זאבים ואומנתי להרגיש את הדברים הקטנים האלה, אז אני לא שולל את העובדה שהבעיה לא ברכבים אלא בחיישנים שלי.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 11 שעות, פבל כתב:

ועם אוטו הולד עובד אני משחרר את הברקס, כלום לא קורה, ואז אני לוחץ על הגז, האוטו מניע, אני לוחץ עוד, הברקס משתחרר, אני לוחץ עוד, והאוטו מתחיל את הנסיעה בקפיצה, שאותי לפחות, ממש ממש מעצבנת.

במימוש  טוב של אוטוהולד ליטוף קל של הגז או של הברקס משחרר את המערכת ללא קפיצה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 15 שעות, פבל כתב:

גודלתי בג'ונגל בידי זאבים

🤣

לימדו אותך גם להשמיע יללות בזמן תאוצה חזקה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לצערי לא. לא עברתי את הגיבוש. 

זה היה אימון שהיה שמור רק ליחידי הסגולה שהצליחו להיטמע בתוך שבט של גירים רציפים בלי להתגלות למשך שבוע. אותי גירשו ביבבות תוך משהו כמו שעתיים. עד היום צוחקים עלי בגלל זה בציד החג...

• מצחיק 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

ידעתי שיש שם סיפור מעניין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמו שזה נראה, אין הרבה

הביאו עוד רכב גנרי כי חסר רכבים גנריים בארץ

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

הספורטאז' מרווחת יותר ומצויידת במנוע טורבו 177 כ"ס. 

או מנוע דיזל חזק וחסכוני. 

לכן, לדעתי הסלטוס מיובאת רק עם יחידת ההנעה הזו (2 ליטר אטמוספרי עם גיר רציף). כדי ליצור בידול ולפנות לקהלים שונים. 

• אהבתי 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 7 דקות, markb205 כתב:

לכן, לדעתי הסלטוס מיובאת רק עם יחידת ההנעה הזו (2 ליטר אטמוספרי עם גיר רציף). כדי ליצור בידול ולפנות לקהלים שונים. 

איזה סוג של קהל יבחר בסלטוס על פני הספורטאז'?

פורסם

קהל שנהיגה היא מטלה בשבילו והיה שמח שמישהו אחר ינהג במקומו.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

מי שלא רוצה לנהוג בעיר עם גיר רובוטי, לא צריך את ההפרש במרחב הפנים לטובת הספורטאז' ומעדיף מנוע אטמוספרי מתוך שמרנות.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 32 דקות, vladclar כתב:

מי שלא רוצה לנהוג בעיר עם גיר רובוטי, לא צריך את ההפרש במרחב הפנים לטובת הספורטאז' ומעדיף מנוע אטמוספרי מתוך שמרנות.

לפני 33 דקות, Adani כתב:

אם נשלב את התשובות אז מי ש: "היה מעדיף שנהג פרטי ינהג עבורו ו/או עושה את רוב נסיעותיו בתוך העיר".

נשמע כאילו זה מדבר לחתך אוכלוסיה מאוד גדול. אולי גדול יותר מהקהל המשלים.

פורסם
לפני 38 דקות, Adani כתב:

לא הבנתי, הרי בקרת השיוט הסלטוס היא לא אדפטיבית. 

פורסם
לפני 14 דקות, me5000 כתב:

לא הבנתי, הרי בקרת השיוט הסלטוס היא לא אדפטיבית. 

בספורטאז היא אדפטיבית רק בדגם הבכיר שעולה 170K. 
מי שמתלבט בין הסלטוס לספורטאז (ומעדיף מנוע בנזין), סביר שיתלבט בין הסלטוס לגרסת הבנזין 2.0

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...