Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סלטוס - נהיגה ראשונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 23.8.2020 בשעה 13:46, farkash7 כתב:

למה בדיוק רכב עם גיר אוטומטי רגיל צריך "אוטו הולד"? 
זה שיקוץ שרק רכבים ידניים/רובוטיים/ועכשיו מסתבר לי שגם גיר רציף צריכים.

לגבי יחידת ההנעה של הקיה לא הייתי דואג. את רוב הרוכשים זה מעניין כקליפת השום. הרכב נותן תמורה טובה למחיר עם אחלה בלינג בלינג וביצועים סבירים+ וזה מה שחשוב.

אני גם לא מבין את הצורך באוטו הולד שיש גיר אוטומטי פלאנטרי.

פורסם

נסה לנהוג ברכב עם אוטו הולד בפקק תנועה ארוך שצריך להחזיק את הרגל על הברקס לפרקי זמן ארוכים ותבין בדיוק במה מסייע בלם יד חשמלי עם אוטו הולד.

לי אישית האפשרות לשחרר את הרגליים בתנאים כאלה מורידה את רמת הסטרס והלחץ בגוף.

פורסם

אז אתה יכול לנטל את הדריכה האוטומטית בעצירה מלאה והרכב יתגלגל קדימה כשתוריד את הרגל מדוושת הבלם.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Mike808 כתב:

נסה לנהוג ברכב עם אוטו הולד בפקק תנועה ארוך שצריך להחזיק את הרגל על הברקס לפרקי זמן ארוכים ותבין בדיוק במה מסייע בלם יד חשמלי עם אוטו הולד.

לי אישית האפשרות לשחרר את הרגליים בתנאים כאלה מורידה את רמת הסטרס והלחץ בגוף.

לפני 6 שעות, wildlands2019 כתב:

כי בפקק אתה לא רוצה שהרגל שלך תתקע על הברקס בכל עצירה

אני נוהג בפקקים כמו כולם מספיק שנים ,ולמעט נכים או אנשים מבוגרים מאד או נהיגה ברכבים עם  גירים רובוטיים שמדרדרים לא מוצא לזה הצדקה ,זה לא מנגנון כמו אמברקס חשמלי בפני עצמו או ממיר מומנט בגיר פלאנטרי שתורם תרומה ממשית לנסיעה.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם
לפני 2 שעות, Ron.P כתב:

אני נוהג בפקקים כמו כולם מספיק שנים ,ולמעט נכים או אנשים מבוגרים מאד או נהיגה ברכבים עם  גירים רובוטיים שמדרדרים לא מוצא לזה הצדקה ,זה לא מנגנון כמו אמברקס חשמלי בפני עצמו או ממיר מומנט בגיר פלאנטרי שתורם תרומה ממשית לנסיעה.

זה שאתה לא מוצא לזה הצדקה לא אומר שבלם יד חשמלי לא משפר את חווית הנהיגה. בדיוק כמו שבשרשור הגג הפנוראמי חלק מהאנשים לא יסכימו לוותר עליו וחלק היו שמחים לקבל רכב בלעדיו, עבורי בלם יד חשמלי עם אוטו הולד הוא אביזר חובה לרכב הבא.

פורסם

את החוויה הוא לא משפר, אולי את הנוחות. הוא בטח לא משפר את חווית הנהיגה כי הוא בעצם מבטל חלק מהנהיגה.
בשבילי תאילנדית שעושה פוט מסג' היא אביזר חובה לרכב הבא.
לרכב אחרי זה אני בכלל לא רוצה דוושות והגה, בעצם אני לא רוצה רכב, אני רוצה מיטה על גלגלים שנוהגת מעצמה+פוט מסג'.

• מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אתם עושים מיש-מאש בין אוטו הולד (שמחזיק את הבלם לבד בפקקים/רמזורים בלי הגבלת זמן) להיל הולד (שמחזיק את הבלם למשך כ-3 שניות רק בעליות). רכב עם גיר פלנטרי לא צריך היל הולד כי הוא לא מתדרדר בעליה. אוטו הולד זה אביזר נוחות נטו (שאני אישית מתעב, אבל עניין של טעם) ואין באמת קשר בין שניהם. יש מכוניות עם שניהם, יש בלי אף אחד, ויש רק עם היל הולד (לא נתקלתי במכוניות רק עם אוטו הולד).

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
בתאריך 18.8.2020 בשעה 17:20, me5000 כתב:

אוטו מושלם😮

קצת אבל קצת נסחפת.

• מצחיק 1
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
בתאריך 19.8.2020 בשעה 00:39, me5000 כתב:

אבל זה עדיין רכב מהמם

המשך ההסחפות.

• מצחיק 1
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לפני 3 דקות, רועי5 כתב:

מתקשה להבין סיבה לתעוב

זה די פשוט האמת. אני מאוד אוהב לצאת מהמקום בצורה חלקה. באוטומט אני משחרר את הבלם, מחכה שהמנוע יניע (כי ה-S&S בדרך עובד אצלי) ולא לוחץ על הגז עד שהאוטו מתחיל לנסוע, בידני אני משחרר את הקלאץ' רק אחרי ששחררתי את הבלם (כמובן חוץ מאשר בעליות). ועם אוטו הולד עובד אני משחרר את הברקס, כלום לא קורה, ואז אני לוחץ על הגז, האוטו מניע, אני לוחץ עוד, הברקס משתחרר, אני לוחץ עוד, והאוטו מתחיל את הנסיעה בקפיצה, שאותי לפחות, ממש ממש מעצבנת.

אני ממש לא אומר שאני לא אקנה רכב עם המערכת הזו, כי אני פשוט לא אפעיל אותה, אבל כשהיא פועלת היא יכולה להטריף אותי.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...