Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה ב- VTR למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה כיף! היום מחירון ה- VTR ירד באלף! (לעומת זאת ה- 106 שמרה על ערכה)

אני כל כך שמחה לאיד במיוחד בשביל מוכרת ה- VTR

סיפור ה- VTR הבורדו התחיל לפני כשבוע כשראיתי בפורום את ההודעה.

צלצלתי, והתברר שזו שייכת לבחורה, יד ראשונה, 70K, נשמעת במצב ממש טוב- המוכרת מוכנה להתחייב בכתב שאין פגיעת שלדה, טופלה במרכזי, המוכרת הציעה להוציא תדפיס היסטורית רכב, יש ספר טיפולים מסודר, טוענת להשקעה רבה בה ולשיפורים כגון ג'אנטים, ספוילרים ומגיני רוח.

רק המחיר בעייתי- המוכרת רוצה 42K (היום המחירון 34 ועד אתמול היה 35). לפני כשבוע וחצי נודע למוכרת ע"י חבר פורום שהמחירון אינו 42 כמו שחשבה, והיא התחילה להשתולל מכעס על לוי יצחק... שיגעו אותה רבים מהפורום בטלפון, והיא התחילה להתעצבן יותר ויותר עם הזמן. לחלק הסכימה לרדת במחיר עד לרמה של אפילו 1 מעל המחירון, ואחרים תקפה והתגוננה על האוטו.

הייתי אמורה בעיקרון לראות את האוטו כבר לפני כשבוע, אך עקב מגוריה בצפון (יחסית) וביטולים שלה ושלי העניין נדחה. ביום שישי קבעתי אתה שאני אגיע בצהריים/ שבת, ומאז מסיבה לא ידועה היא החליטה שהיא לא מדברת איתי יותר.

לא שיגעתי אותה בטלפון, בקושי ניסיתי להוריד אותה בטלפון במחיר (אני בעד לראות את האוטו קודם), בסך הכל צלצלתי כשהיה צורך לתאם פגישה. ניסיתי כמה שפחות לשדר התלהבות מהאוטו. בסך הכל רציתי לראות אותו ולהתרשם.

ביום שבת היא כאמור לא ענתה כל היום, וכן אתמול היא לא ענתה. צלצלו אליה אחרים מהפורום אתמול והתברר שהיא עדיין עומדת למכירה. לא צלצלתי אליה מחסומים כי אני לא מתכוונת לשחק משחקים. השארתי הודעה וצלצלתי שוב אתמול, ומן הסתם היא לא ענתה...

פרטים שהתבררו מאוחר יותר מהשיחות של החבר'ה איתה:

מנסה למכור את האוטו כבר 3-4 חודשים (ויש להזכיר שלפני כ- 4 חודשים המחירון אכן היה קרוב או אכן 42)

מתקשרת דקה לפני כדי לבטל פגישה (הייתה אמורה להיות בתל אביב פעמיים ולא הגיעה)

מתעצבנת על כל מי שמתחיל לדבר אתה על המחיר. מקובעת בעמדתה.

נהייתה מאד לא נחמדה ככל שהזמן עובר.

מה לדעתכם מסריח כאן? אין אחד שלא דיבר איתה/ שמע על זה וחשב שהכל בסדר.

האם נראה לכם ששווה לוותר בלי לברר בכלל מה הבעיה שלה איתי/ בלי לראות את האוטו?

מישהו שמע על בעיה כלשהי ברכב הנ"ל שמונעת מכירתו?

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא סגורה על עצמה..

לא הלכת על 106?

שמוליק

הרב המוטורי הראשי לישראל

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בוודאי לראות את האוטו!!!!

איזו מן שאלה זאת?

אם לא תראי את האוטו, לא תדעי אם בכלל שווה לך להתעסק עם הבחורה הזאת....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

הVTR במקרה בצבע כחול או סגול?

והיא במקרה מאזור נתניה והסביבה?

כי גם אני דיברתי עם מוכרת של VTR שרצתה 42K ולא שקל פחות ואף אמרה בהתחלה שזה בכלל VTS (!).

בכל מקרה, היא נשמעה לי חשודה. (לא יצא לי ללכת לראות את האוטו)

פורסם

כי גם אני דיברתי עם מוכרת של VTR שרצתה 42K ולא שקל פחות ואף אמרה בהתחלה שזה בכלל VTS (!).

רחלי רשמה - VTR בורדו... (תחילת ההודעה שלה)

פורסם

נדמה לי שזו אותה אחת... היא אכן מאזור נתניה

יש לציין שהיא גם הוסיפה מחוסר ידיעה למחירון איזה 700 ש"ח על תוספות, כשכל התוספות הינן מקוריות.

העובדה שהיא גם לא ידעה מה המחירון קצת מוזרה.

ג'רמי- עם כל מה שהיה עד עכשיו אתה חושב ששווה להתעסק עם בחורה כזו? נראה כאילו היא בוחרת לה בסלקטיביות למי היא רוצה למכור, מבלי בכלל להכיר את המתקשרים.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

רחלי, המוכרת אולי מעפנית אבל מניסיון שלי ה-VTR היא מכונית כיף אמיתית במחיר שפוי.

תחליטי על המחיר שמתאים לך(!), תמחלי על כבודך ואם המכונית במצב טוב - תקני. ה-VTR תגרום לך למספיק חיוכים שיפצו עוגמת הנפש של תהליך הקנייה.

בכל מקרה אם תרכשי את המכונית את יכולה להכין עוד 2K ש"ח בכיס במזומן ולאחר השלמת הקנייה להראות אותם למוכרת ולהגיד "שפוטה, אם היית מתעקשת הייתי שמה לך עוד שתי אלפיות על השולחן... :lol: "

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ג'רמי- עם כל מה שהיה עד עכשיו אתה חושב ששווה להתעסק עם בחורה כזו? נראה כאילו היא בוחרת לה בסלקטיביות למי היא רוצה למכור, מבלי בכלל להכיר את המתקשרים.

אם זה האוטו שאת רוצה, והאוטו במצב טוב, אז בוודאי ששווה להתעסק איתה.

זה לא שמדובר במישהי שמנסה לשקר אותך או לרמות אותך, אלא סתם מישהי שלא סגורה על עצמה וכנראה לא התעסקה הרבה בעבר בסחר במכוניות משומשות.

אם האוטו באמת במצב טוב, חבל יהיה לוותר על מכונית נדירה ומעולה כזאת רק גלל שהמוכרת קצת מוזרה, לא?

מה אכפת לך אם היא סלקטיבית בבחירת הקונה, אם היא בסוף בוחרת בך?

גם כשאני מוכר אוטו יש אנשים שאני ישר מנפנף לפי הקריטריונים שלי.

אני, לדוגמה, לא אמכור אוטו למישהו שמציע לי מחיר סופי בטלפון עוד לפני שראה את האוטו (וממה שכתבת זה נשמע כאילו כמה חברים ניסו לעשות בדיוק את זה....)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

שלום רחלי. אני רוצה קודם כל להגיד לך מה היה לי אם האוטו שקניתי אותו להראות לך דוגמא.טוב אז בהתחלה שבאתי לראות את האוטו והכל היה תקין,התחלנו לדבר על הדבר האחרון כסף.אז התחיל הבעיה האמיתית כי הבן אדם רצה 7K מעל המחירון :shock: טוב אז אני מבין שזאת ראלי שמורה מאד וגם יד שניה אבל 7K לא בא בחשבון. אבל אני לא עזבתי אותו ולא ויתרתי בקלות.במשך שבועיים דיברתי איתו כל יום ממש שיחות נפש. התאמצתי וחשבתי כל פעם מה להגיד לו,ואיך אפשר להתפשר כי ממש רציתי את הראלי. טוב אז אחרי שבועים סגרנו על 4K מעל המחירון. אז תחשבי אם את רוצה את האוטו הזה,והרכב במצב תקין באמת.ואת רצינית תנסי להגיע לפשרה,לדעתי זה יכול להשתלם לך כי זה אוטו מהנה מאד לנהיגה וגם נדיר להשיג אותו בארץ.

פורסם

בתור אחד שקונה VTR של ערן במחיר ה"לא שפוי" :)

מר לוי גרם לאבל עמוק לכל בעלי הVTR בחצי שנה אחרונה. אין לי מוסג איך הוא קובע את המחירים שלו, אבל ירידת ערך מ 42 ל34 תוך חצי שנה - זה מוגזם אפילו בעיניי כקונה!

לדעתי, רכב במצב טוב, עם היסטוריה מלאה, ועוד יד ראשונה - שווה הרבה יותר מהמחירון המצחיק שלו...

עיניין אחר הוא כמה כסף את מוכנה להשקיע ...

פורסם

אין מה לעשות שהבחורה מגעילה.

גם אני קניתי את הרכב שלי מבחורה :shock: מגעילה.

אבל, מצא חן בעיני האוטו, יצא טוב בבדיקה,

והקטע הכי חזק, היא לא ידעה מה יש לה ביד, ואפילו הייתה מוכנה לרדת 1,000 מהמחירון.

אז הנחתי בצד את העיניין שהיא הייתה מגעילה, ושהרכב היה מלא שערות בפנים

(לקח לי בערך 3 שאיבות אבק, להוציא אותן, איכסססס :mm_eek: ),

וקניתי את הרכב.

פורסם
אין מה לעשות שהבחורה מגעילה.

גם אני קניתי את הרכב שלי מבחורה :shock: מגעילה.

אבל, מצא חן בעיני האוטו, יצא טוב בבדיקה,

והקטע הכי חזק, היא לא ידעה מה יש לה ביד, ואפילו הייתה מוכנה לרדת 1,000 מהמחירון.

אז הנחתי בצד את העיניין שהיא הייתה מגעילה, ושהרכב היה מלא שערות בפנים

(לקח לי בערך 3 שאיבות אבק, להוציא אותן, איכסססס :mm_eek: ),

וקניתי את הרכב.

יש דרך יותר טובה להוציא שערות .

לוקחים גליל דבק נייר עבה (אני משער שיש מלאי בבית ) ויוצרים גלגל שאפשר לסובב על כף היד, ככה עוברים על הריפודים באוטו, עושה עבודה מעולה .

(60 אותיות על הסרת שערות מהאוטו)

פורסם

קטע חזק...גם אני קניתי את האוטו מבחורה...(GTI) רק שאצלי היא ידעה טוב מאוד מה יש לה ביד!! הודות לאיזה ירושלמי אחד שבא לראות ת'אוטו והתחיל להסתלבט עלייה..אז היא קיבלה קריז והקפיצה ת'מחיר בשתי אלפיות...בסוף התפשרנו...500 מתחת....אני כזה שובר לבבות :lol:

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

היום סופסוף הייתי אצל מוכרת ה- VTR (ששמה בישראל טל) לאחר שיחה טלפונית שבה היא הכחישה מכל את הסינונים הטלפוניים. מתברר כי איכשהו מישהו כנראה פרסם את האוטו שלה, והגיעו אליה מלא מלא פניות עד כדי שיגעון. התאכזבתי קשות מהמראות:

מצב הרכב מבחוץ: שריטות קטנות בכל מיני חלקים, מכות ודפיקות קטנות, פלסטיקים שחורים שמתחת לידיות שבורים, כנ"ל קטע קטן בפגוש האחורי.

נראה כאילו האוטו לא עבר שטיפה הרבה זמן למרות שבעלת האוטו טוענת אחרת.

מצב הרכב מבפנים (+הבאגאז'): מלוכלך מאד. מלא חול ובלאגן.

המוכרת עצמה הייתה מוזרה להפליא (אך נחמדה מאד). בעיקר לעומת איך שדמיינתי אותה מהשיחה הטלפונית. התברר כי היא לא מבינה דבר במכוניות, ורק במקרה קנתה את ה- VTR מכיוון שהבן זוג של אמא שלה מבין במכוניות. (הרכב אגב רשום על שם אמא שלה מטעמי 'ביטוח לאומי' לטענתה, אך הצלבתי רישיון רכב עם רישיון נהיגה ויפוי כוח, והתברר כי זו אכן אמה).

הבן אדם הנ"ל הוא זה ששמר בשבילה על האוטו, בדק לה אותו כל כמה חודשים במוסך המרכזי (יש לו שם חבר לטענתה וסוכן שטיפל בה מאז קניית האוטו), עשה לה את כל הטיפולים ווידא שהכל בסדר. הבחורה לא מבינה כלום במושגים טכניים, הרבה פחות ממני (ואני לא יודעת הרבה).

אמנם יתכן שהבן זוג של אמה שמר לה על האוטו, אך זה לא השתקף בספר טיפולים…

פשוט לא היה דבר כזה. שום רישום מסודר (למרות שבטלפון טענה אחרת). היה רק ספר רכב עם כמה חשבוניות זרוקות (טל אמרה לי לעבור על כל הדפים הזרוקים שהיו בתוך הרכב, וביניהם מצאתי את רישיון הרכב ואת שאר הדברים).

יש לציין כי טל אמרה שהכל נמצא במחשב של המוסך המרכזי מכיוון שהכל נעשה שם, ושאין שום בעיה להוציא תדפיס כשאחליט לקנות את האוטו (עוד נקודה חשודה. למה לא עכשיו)

אמרתי לה שאני מתכוונת לכתוב את המספר כדי לבדוק שיעבודים וכן לבדוק בעצמי דרך חבר של חבר שעובד במוסך פג'ו את היסטורית הטיפולים. היא לא התנגדה, אך אמרה שאני יכולה לרשום את המספר רק אחרי שאחליט לקנות את הרכב (נורת אזהרה!). התפלאה שאני בודקת בכזו רצינות את האוטו ואת הקבלות (איזה רצינות, זו פעם כמעט ראשונה שאני עושה את זה ולא מבינה כמעט כלום בקטע המכני).

שלדה: מוכנה להתחייב בכתב שאין פגיעות שלדה, אך כשביקשתי שתתחייב גם על זה שאין בעיות חמורות במכלול המנוע, לא ידעה מה זה. מילים כמו ראש מנוע, אוברול וקומפרסיה לא אמרו לה כלום (איזה כיף זה לשחק אותה מבינה….) היא התלבטה, אמרה שעל שלדה היא תתחייב, אחר כך אמרה שמצידה נראה לה שאין בעיה להתחייב גם על מנוע אחרי שתברר מה זה.

הנסיעה ברכב: הנהיגה עצמה באוטו הייתה בסדר, האוטו די נוח, אך משום מה פחות בקצת מה- VTR של ערן (בה נהגתי לפני מספר ימים).

בעניין משך ניסיונות מכירת האוטו: לאחד מהפורום פלטה שמנסה כבר חודשיים, לשני אמרה שכבר 3-4 חודשים. כשאני הגעתי היה פתק מצ'וקמק שלא ניתן בקושי לראיה, והיא אמרה שהיא ממש בקושי מנסה למכור וגם לא לחוצה בכלל. עוד לא נפגשה עם אף אחד מלבדי מכיוון שפשוט אין לה כוח עם התינוק ומצבה הכלכלי ובכלל הקשה.

אם כבר מצב כלכלי קשה- זה מזכיר לי עוד משהו. טל ביקשה שלא אדליק מזגן מכיוון שפשוט אין דלק כרגע ואין כסף לדלק. שאלתי אם הוא מקרר טוב בפועל, והיא כמובן אמרה שהוא מצוין. אמרתי לה שכשקונים אוטו צריך לבדוק הכל, והיא אמרה שבפעם הבאה תתן לי להדליק מזגן… (השערה- מזגן לא תקין)

המחיר: אמרה שפחות מ- 40 לא תמכור. זה לא שיש תוספות או משהו. האוטו סטנדרטי לחלוטין (עם מדבקות ראלי ומדבקות מתלהבים עם שם האוטו אשר שם הבחור שטיפל לה באוטו). זה אגב סותר את טענתה בטלפון שיש ספוילרים (גם ג'אנטים אמרה שיש, אבל על זה אני לא סגורה אם יש). אחרי שראיתי את האוטו ואמרתי לה שאני מאוכזבת מאד מהמצב החיצוני, היא טענה שהקוסמטיקה זה כלום ולא חשוב, ושהעיקר המצב המכני. היא אפילו לא העלתה על דעתה את הצורך לעשות פחחות. כששאלתי לסיבה לה היא רוצה כל כך הרבה מעל, היא פשוט לא ידעה מה לומר. עשתה לי פרצוף כזה של "איזו מין שאלה זו" והזכירה כמה פעמים את העובדה שהיא מצפצפת על המחירון, שהיא קנתה את הרכב בשישים ומשהו (להזכירכם, לפני כמעט 5 שנים), שהמחירון היה 42 לפני כמה חודשים.

לסיכום, המוכרת בעייתית, האוטו מוזנח, המחיר מופרז ואין סיכוי שתמכור במחיר זה.

הגיע זמני להמשיך הלאה בחיפושים (ואני מתקרבת ליאוש :( )

מה דעתכם?

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

• תוכן חדש...