Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קוליאוס ב195 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במחיר הזה אפשר בקלות להגיע לרמת גימור בכירה של סקודה קודיאק שטובה בכמה רמות...

עריכה אחרונה על ידי BarM
פורסם

עזבו את המחיר הסופי הגבוה מאוד (195000).

אני לא רואה סיבה מוצדקת לפער ה 30000 שקל בין הדגם הרגיל לדגם המיוחד שמושק עכשיו. 

הרי גם הדגם הרגיל מאובזר בכל טוב. 

יש לי הרגשה שקרסו קיבלו כמה יחידות מפוארות בטעות או בסוג של משלוח שלא היה מיועד לישראל. 

לא מאמין שתיכננו שיווק סדיר של הדגם. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אל דאגה - אף רוכש לא ישלם את המחיר המופקע הזה - מדובר במחיר בסיס למתן הנחות. מהמר שהמחיר בו הוא ימכר בפועל יהיה 175000 ש"ח - שהוא מחיר סביר לרכב ברמת אבזור כזאת.

פורסם

ככל הנראה מחיר מופקע ראשוני במטרה לתת לרוכשים הרגשה טובה ש-"דפקו את המערכת" כשיקבלו הנחה יפה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אותה הנחה מדוברת כנראה גם אמורה למתן את ירידת הערך שירגיש הקונה המאושר

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

הקוליאוס לא מתוכנן להיות רב מכר, בשביל זה יש את הקאדג'ר - הקוליאוס נועד למי שרוצה כלי יותר גדול.

לגבי 7 מושבים, זה החלטה של היצרן לא לשווק עם 7 מושבים, אם היה 7 מושבים, הגרנד סניק היה נעלם מפה לטובתו.

האינישיאל תתמודד בקטגוריה מצומצמת מול ראב 4, הונדה CRV וטיגואן 2 ליטר.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני כשעה, itsik170 כתב:

הקוליאוס לא מתוכנן להיות רב מכר, בשביל זה יש את הקאדג'ר - הקוליאוס נועד למי שרוצה כלי יותר גדול.

נשמע כמו חלום של כל גבר 🤪

המחיר הזוי,בטח ביחס לשוק המקומי שהקודיאק זוכה בו להצלחה,ואפילו מתקרב לטיגואן שנחשב ל"יוקרתי"

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני כשעה, itsik170 כתב:

לגבי 7 מושבים, זה החלטה של היצרן לא לשווק עם 7 מושבים, אם היה 7 מושבים, הגרנד סניק היה נעלם מפה לטובתו.

כן, אני רואה כמה CRV מסתובבים בארץ, עוד רכב עם תמחור הזוי.

פורסם
לפני 4 שעות, itsik170 כתב:

הקאדגר גם לא מתוכנן להיות רב מכר...

לא נראה לי שמישהו קנה לאחרונה קדאגר. 

מה שכן הוא יכול להיות בחלומם של גברים (אנשי מכירות של קרסו...) 

פורסם (נערך)

בוא בוא, אם קדג'אר מספיק טוב לחיים כהן ורותי ברודו בתוכנית הבישול MKR הוא מספיק טוב בשבילי.

עריכה אחרונה על ידי stum
  • תוכן חדש...