Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מעוניין לקנות רכב מהסוכנות רכבים הנ"ל.

מישהו מכיר אותם?

יש שם רכב שאני מעוניין לקנות, אבל כשדיברתי איתם הם אמרו שניתן לקחת את הרכב לבדיקה

רק במכון בדיקה קומפיוטסט שקרוב אליהם.

פורסם

בס"ד

שמור על הכסף, מכון בדיקה ליד הסוחר?, מתכון לבעיות.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
לפני 1 שעה, rotemb כתב:

בס"ד

שמור על הכסף, מכון בדיקה ליד הסוחר?, מתכון לבעיות.

למרות שזה מכון קומפיוטסט? שהבנתי שהוא נחשב מאוד אמין.

פורסם

בס"ד

מכוני בדיקה ליד סוחרים, נוטים לקיים יחסי קרבה לא רצויים, עדיף מאוד להתעקש על מקום בדיקה רחוק יותר.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אני לא מכיר את קליק טרייד, אני מכיר טוב מאד את המכון הצמוד אליו, ואת בעליו ואני יכול להעיד שהבעלים אדם ישר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 3.5.2020 בשעה 18:41, danielman111 כתב:

היי, אני מעוניין לקנות רכב מהסוכנות רכבים הנ"ל.

מישהו מכיר אותם?

יש שם רכב שאני מעוניין לקנות, אבל כשדיברתי איתם הם אמרו שניתן לקחת את הרכב לבדיקה

רק במכון בדיקה קומפיוטסט שקרוב אליהם.

אני מאמין שבסוף קנית מהם אז אתה נמצא בבעיה גדולה הם הנוכלים הכי גדולים יש שם אחד אלכס הם מפילים עליו הכל הם חבורת הזבל עדיף לא להיכנס לשם אפילו לא בצחוק יש להם קשרים ואתה מסתבך עם חרא רכב ואם תיקונים בלי סוף 

• תוכן חדש...