Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, green כתב:

טסלה לא עברה למערכת של 800v, לא עברה לסוללות משופרות ואפילו לא הגדילה אותן, מתעקשת לא להוסיף לוח מחוונים, כיסוי לגג, חיישני חניה, ידיות דלתות נשלפות חשמליות, כפתורים פיזיים (לפחות השאירה את ידית האיתות), v2l, דרגות לרגנרציה, אנדרואיד אוטו ואפל קאר, רדאר וחיישני לידר.

800v לסוללות בגודל הנ"ל זה לא מש מעניין... קצב הטעינה במטעינים מהירים די מספק.

עניין המינימליזים בטסלה אכן מעצבן, ב-Y החדשה נראה שלפחות השאירו את ידית האיתות.
אחרי קצת זמן עם הרכב אני יכול לומר שמתרגלים לרוב... וכן עדיין הייתי שמח לידית איתות/מגבים אבל הרכב עושה את רוב הדברים טוב לבד, מאותתים לפני שרוצים לפנות, הוא כבר יודע לכבות, והמגבים עובדים לא רע (ואפשר לתפעל אותם מההגה בלבד).

ה-3 באמת מבצעת הגל בצורה נהדרת. קל מאוד לנהוג ברכב הזה, יותר מכל רכב אחר שהיה לי וזה למרות הממשק שלו, מה שאומר שזה לא באמת אישיו כדול כמו שאתה עושה מזה (וכמו שחשבתי בעצמי יש לציין).

לפני 10 שעות, green כתב:

אבל הבעיה הגדולה ביותר של טסלה לפחות בישראל היא התייקרות מאסיבית במחיר, גירסת הבסיס הנוכחית עם סוללה בגודל של כ- 58 - 60 קילוואט בלבד, עולה כבר 247 אלף ₪ וזה עוד לפני התייקרות של הדגם החדש בחו"ל דבר שיביא את המחיר בישראל לסביבות 260 אלף ₪.

ניחוש שלי - המחיר של ה-Y כרגע הוא המחיר של החדשה, שים לב שה-Y התייקרה יותר מה-3.

לפני 9 שעות, hwgeek כתב:

אם בני האדם מצליחים לינהוג ברכב כבר 100 שנה באמצעות העיניים בלבד אז זה אמור להספיק ולכן טסלה בחרה בגישה הזו, כמובן שזו הדרך הקשה יותר לעומת רכבים עם שלל החיישנים אך לבסוף התוצאה תיהיה טובה מכל המתחרים.

זה נימוק מטומטם מסיבה אחת בלבד, מרכב יש ציפיות גבוהות יותר.
אם תדרוס מישהו בערפל כנראה שאף אחד לא יבוא אליך בטענות, לרכב כבר יקחו את הרשיון לנהוג לבד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

800V משמע זרם נמוך יותר וזה גורר הרבה שיפורים (ומקומות לחסוך בהם בעובי של כבלים). לא רק הטענה מהירה יותר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, yuvalganim כתב:

נשמע שאתה ממש סולד מאיילון מאסק ומשליך הכל על טסלה.

אם כבר נגעת בנקודה הזאת אז לדעתי האישית מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת וזה בא לידי ביטוי ברכבים עצמם זו רק הדעה האישית שלי לא משהו עובדתי או מבוסס ושכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה שלא אחטוף תביעה ממאסק 😁 

אבל מה לא נכון במה שכתבתי לגופו של עניין, לזה לא התייחסת...  

לפני 17 שעות, yuvalganim כתב:

מכיוון שזה המיקוד שלה, הטכנולוגיה, הקוד, האופן שבו היא עושה דברים.

הרכבים זה רק הכלי.

שוב אחזור שהקצב של טסלה ממש לא כמו של חברת הייטק לדעתי.

טסלה מודל s מיוצרת משנת 2012, אתה מכיר עוד רכב בעולם מהשנה הזאת שעדיין מיוצר?

טסלה מודל x מיוצר משנת 2016, טסלה מודל 3 משנת 2017 וטסלה מודל y משנת 2019.

טסלה סייבטראק זה הדגם החדש היחיד של טסלה.

זה קצב של הייטק? זה מגוון רכבים מספק? איזה חידושים טסלה הציגה ברמת המוצר שבא לידי ביטוי לנהג ולנוסעים? כפתורי איתות על ההגה? מוט הילוכים במסך? אם זה עושה לך את זה...

תשווה את זה לקצב של כל תעשיית הרכב לרבות הסיניים ולרבות אפילו הקוראינים והגרמנים, רוב הציים של הרכבים החשמליים שלהם חדשים ומגוונים הרבה יותר וכן חלקם גם מתקדמים יותר.

ובינתיים עוד כתבה מאתמול על עוד רכבים סיניים חדשים, ככה זה כל כמה ימים:

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/חשיפה-ראשונה-לדגמים-byd-טאנג-l-והאן-l

לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

800v לסוללות בגודל הנ"ל זה לא מש מעניין... קצב הטעינה במטעינים מהירים די מספק.

קצב הטעינה של טסלה מגיע לפיק ויורד זה מה שאני ראיתי בפרסומים שונים, במערכות של 800v הקצב נשמר ברמת הפיק.

אבל גם ברמה העקרונית חברה שנחשבת  כמובילה טכנולוגית צריכה להוביל טכנולוגית בפועל...

עריכה אחרונה על ידי green
  • אהבתי 1
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לפני 22 שעות, green כתב:

אבל הבעיה הגדולה ביותר של טסלה לפחות בישראל היא התייקרות מאסיבית במחיר, גירסת הבסיס הנוכחית עם סוללה בגודל של כ- 58 - 60 קילוואט בלבד, עולה כבר 247 אלף ₪ וזה עוד לפני התייקרות של הדגם החדש בחו"ל דבר שיביא את המחיר בישראל לסביבות 260 אלף ₪.

ממליץ לחזור בזמן ולקרוא את עשרות הפוסטים הראשונים בשרשור.

לפני 22 שעות, green כתב:

בקיצור טסלה מתקדמת בצעדי צב שדומים לקצב של התעשייה המסרותית של הרכבים, זה בולט על רקע ההתקדמות של הסינים בקצבים מטורפים.

ברשותך, אציע להנהלת קארספורום לפתוח תת-פורום בשם ׳סינית ששון, טסלה אסון׳ ולמנות אותך לאחראי.

בהצלחה! 😇 

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 11 שעות, farkash7 כתב:

אחרי קצת זמן עם הרכב אני יכול לומר שמתרגלים לרוב... וכן עדיין הייתי שמח לידית איתות/מגבים אבל הרכב עושה את רוב הדברים טוב לבד, מאותתים לפני שרוצים לפנות, הוא כבר יודע לכבות, והמגבים עובדים לא רע (ואפשר לתפעל אותם מההגה בלבד).

טסלה (ואילון מאחורה) באו לשוק הרכב באותה גישה של סטיב גובס בזמנו לאיפון - אנחנו נגדיר עבורך מחדש את השימוש במוצר X ונעשה את זה באופן מעולה.

מה שרשמת מדוייק, אחרי קצת זמן מתרגלים, ופתאום ה"חסרונות" שמוצאים אנשים שאינם נוסעים על הרכב בשימוש יומיומי הם לא באמת חסרונות, פשוט לא צריך אותם.

טסלה היא לא רכב מושלם, והעדכון של Y טיפל ברוב מה שצריך, אבל יש בעולם יותר אנדרואיד מאייפון ולכן הסיניות בסוף ימכרו יותר.

לפני שעה, green כתב:

שוב אחזור שהקצב של טסלה ממש לא כמו של חברת הייטק לדעתי.

תבדיל בין תוכנה לכלי הרכב.

בתוכנה - הייטק על מלא.

ברכב - זו תעשיה מסורתית של תקינה ואישורים, אתה לא יכול לעדכן רכב כל שבועיים כי מצאת משהו יותר טוב או לשנות את קו הייצור.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

בערוץ הבא עשו השוואה בין מערכות נהיגה חצי אוטונומיות. TLDR - טסלה מקום ראשון. לא מפתיע.

ד"א - רק אני מרגיש שה AUTOPILOT המלא (מה שהם קוראים לו "FSD") הוא שנות אור מהבקרת שיוט אדפטיבית המינמלית שיש לנו? זה מרגיש כאלו ב FSD יש כל הזמן עדכונים ושיפורים שלא ממש מגיעים אפילו חלקית לבקרת שיוט אדפטיבית שתיאורטית אמורה להיות הרבה יותר בסיסית וקלה ליישום (עד היום הוא לפעמים בולם לי ממש חזק מידיי או לא מאיץ מספיק מהר וכו, לא הרגשתי שום שיפור בשנה וחצי שאני נוהג ברכב).

פורסם (נערך)

שהקונסיומר ריפורט עשו השוואה בין רכבים בעלי נהיגה אוטונומית, הטסלה התברגה במקום די נמוך. מי שכיכב היו פורד  ו GM. עם כל הכבוד ליוטיובר MKBHD אני לא סומך עליו כמו על מוסד רציני כמו CR

https://www.consumerreports.org/cars/car-safety/active-driving-assistance-systems-review-a2103632203/

עריכה אחרונה על ידי guy.a
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, green כתב:

תשווה את זה לקצב של כל תעשיית הרכב לרבות הסיניים ולרבות אפילו הקוראינים והגרמנים, רוב הציים של הרכבים החשמליים שלהם חדשים ומגוונים הרבה יותר וכן חלקם גם מתקדמים יותר.

לא חושב שיש קשר בין הדברים, "קצב הפיתוח" (או יותר נכון איך שאתה מודד קצב פיתוח) לאם חברה היא חדשנית/הייטקית או לא.
קח את אפל כדוגמא, אפל עדיין מוציאים מכשירים בסייקלים של שנה-שנתיים.
יצרנים סיניים יכולים בזמן הזה להחליף/לשדרג 2-3 דגמים וזה לא יחשב חריג בכלל.

עדיין, אפל נחשבת לחברה מאוד חדשנית והמוצרים שלה מאוד מבוקשים, וזו חברה שהשקיע שנים ומיליארדים בפיתוח רכב חשמלי וזנחה את התוכנית, אז מה נאמר עליה?

מוצר בסופו של יום צריך להיות מוצר טוב. לזרוק את כל סל הפיצ'רים ולארוז אותם זה לא מספיק.
מוצר צריך להיות מלוטש, יציב, בטוח לשימוש ובטוח מבחינת אבטחה ואמין ועם תמיכה לטווח ארוך.
לכל אלה יש ערך מוסף גבוה בסופו של דבר אצל הצרכנים.
אייפונים מחזיקים המון זמן רלוונטיים לא כי יש להם מעבדים יותר חזקים או סקס אפיל, הם מחזיקים הרבה זמן כי הם מקבלים עדכונים 7 שנים קדימה.

אחרי כל זה גם צריך להרוויח, אני לא יודע אם היצרנים הסיניים מרוויחים, אם יש שם מודל כלכלי. אני יודע שיצרנים מערביים מתקשים.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, huber כתב:

ד"א - רק אני מרגיש שה AUTOPILOT המלא (מה שהם קוראים לו "FSD") הוא שנות אור מהבקרת שיוט אדפטיבית המינמלית שיש לנו? זה מרגיש כאלו ב FSD יש כל הזמן עדכונים ושיפורים שלא ממש מגיעים אפילו חלקית לבקרת שיוט אדפטיבית שתיאורטית אמורה להיות הרבה יותר בסיסית וקלה ליישום 

אני חושב שזה שילוב של פיגור טכנולוגי מסויים של היצרניות הותיקות (אין עדכוני OTA וכדומה) עם שמרנות שהיא דוקא מאוד מוצדקת לדעתי. אם הייתי יצרן רכב הייתי בודק את עצמי ביסודיות הכי גבוהה שאני מסוגל לפני שאני משחרר עדכון למערכות בטיחות. אני לא מסוגל לדמיין את החבות המשפטית שחברה כמו פולקסווגן או פיג׳ו תתקע בה באירופה אם היא תוציא איזה עדכון חצי אפוי לבקרת השיוט שיהיה אחראי לאיזו תאונה.

טסלה, בינתיים, כאילו חיה באיזה יקום מקביל, שבו יש לה עשרות או מאות אלפי שפני ניסיון, שמוכנים לשלם לה (!) אלפי דולרים כדי להיות בודקי בטא של פיצ׳ר שדי בקלות יכול להרוג אותם. והחבות המשפטית של טסלה בארה״ב בכלל לא ברורה. באיזה פרוטקציוניזם פנים-אמריקאי לא מובן (שרק יחמיר עם הפוזיציה החדשה של אילון כנראה), כל החקירות של ה-NHTSA (ויש כמה כאלה פתוחות) בינתיים לא הובילו לשום השלכה משמעותית חוץ מזה שרק בשנה שעברה טסלה סוף סוף הוסיפו *supervised ל-full self driving.

עריכה אחרונה על ידי TheArcane
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

לא חושב שיש קשר בין הדברים, "קצב הפיתוח" (או יותר נכון איך שאתה מודד קצב פיתוח) לאם חברה היא חדשנית/הייטקית או לא.
קח את אפל כדוגמא, אפל עדיין מוציאים מכשירים בסייקלים של שנה-שנתיים.
יצרנים סיניים יכולים בזמן הזה להחליף/לשדרג 2-3 דגמים וזה לא יחשב חריג בכלל.

עדיין, אפל נחשבת לחברה מאוד חדשנית והמוצרים שלה מאוד מבוקשים, וזו חברה שהשקיע שנים ומיליארדים בפיתוח רכב חשמלי וזנחה את התוכנית, אז מה נאמר עליה?

מוצר בסופו של יום צריך להיות מוצר טוב. לזרוק את כל סל הפיצ'רים ולארוז אותם זה לא מספיק.
מוצר צריך להיות מלוטש, יציב, בטוח לשימוש ובטוח מבחינת אבטחה ואמין ועם תמיכה לטווח ארוך.
לכל אלה יש ערך מוסף גבוה בסופו של דבר אצל הצרכנים.
אייפונים מחזיקים המון זמן רלוונטיים לא כי יש להם מעבדים יותר חזקים או סקס אפיל, הם מחזיקים הרבה זמן כי הם מקבלים עדכונים 7 שנים קדימה.

אחרי כל זה גם צריך להרוויח, אני לא יודע אם היצרנים הסיניים מרוויחים, אם יש שם מודל כלכלי. אני יודע שיצרנים מערביים מתקשים.

קודם כל אני חושב שאייפון בדומה לטסלה קונים בגלל הייפ ובגלל המותג.

היה לי אייפון ושוב בדומה לטסלה לא סבלתי את מערכת ההפעלה שלו ומהר מאד עברתי לאנדרואיד.

אני לא רואה בו שום דבר מתקדם באייפון אלא בדיוק ההיפך, רק סרבול ושמרנות, אותה מערכת הפעלה כמעט ללא שינויים  לאורך השנים מבחינת חוית המשתמש עם אותן הבעיות שלה.

אבל אישתי והבנות שלי והילדים בכיתות שלהן רוצים רק אייפון ולא מעניין אותם היתרונות שלדעתי יש במערכת ההפעלה של אנדרואיד לעומת  באייפון, הן רוצות מותג. נגד זה אין לי מילים.

עד עכשיו כשאני לוקח פעם בתקופה את המכשיר שלהן בשביל משהו בא לי פשוט לנפץ אותו על הריצפה מרוב תסכול.

אבל לגופו של עניין לגבי מה שציינת לגבי טסלה ליטוש, יציבות וכו' אלו יתרונות שרלוונטיים לרכב מסורתי, אפשר להגיד אותם על טויוטה למשל, אלו לא יתרונות שנוגעים להתקדמות וחדשנות. 

קצב הפיתוח בהחלט מעיד על חדשנות ויכולות וגם התוצר הסופי מדבר, אומרים שטסלה  מתקדמת יותר מבחינת תוכנה, אז אומרים, מישהו בדק את זה? יש יצרנים סיניים שמשתמשים בשבבי אינבידיה קוואלקום וכו' יש להם עדכוני ota וכו' אני לא מכיר מידע עובדתי שטסלה עדיפים בתוכנה.

בשורה התחתונה טסלה ומאסק הכניסו במו ידיהם את הרכבים החשמליים למיינסטרים ועל כך כל הכבוד להם ואולם לדעתי האישית הם נתקעו בדרך. אני לא רואה שום יתרון של טסלה על פני רכבים אחרים  והמגרעות של הרכבים שלהם מאד מרגיזות, לפחות אותי.

יותר מכך לדעתי הפער בין רכבי טסלה לבין הרכבים המתחרים ימשיך ויגדל לרעת טסלה, היא בפירוש לא עומדת בקצב, מלבד קצב ההבטחות של מאסק ששם הוא הרחק קדימה.

ולמה אני כותב את זה? כדי לנסות להעמיד דברים על דיוקם, די עם ההייפ ודי עם הפייק ניוז ועם ההערצה למיתוג, אפשר גם לנתח את הדברים עובדתית.

רוצה לקנות טסלה בבקשה, אבל אל תשכנע את עצמך או אחרים שזה הרכב הכי טוב בעולם ואל תהפוך כל מגרעה בטסלה ליתרון במשחקי מילים ומחשבה או תקטין את המגרעות כאילו שהן לא קריטיות (לא אתה באופן אישי, אוהדי טסלה באופן כללי).

• אהבתי 2

פורסם

בינתיים התחדשתי בחתימה! 😋

• אהבתי 1
  • מצחיק 4

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

טסלה זה כמו ביבי:

לא סובלים, מתלוננים ומקטרים, אבל מצביעים.

• מצחיק 3

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

בדיוק מאסק, טראמפ ומוכר הרהיטים לשעבר עשויים מאותו חומר וגם לפחות חלק מאוהדי טסלה עשויים מאותו החומר של המצביעים לשני הנ"ל.

אתה יכול להוסיף גם את זה לחתימה שלך 🖕

והנה דוגמה לכך:

לפני 23 דקות, Shmelov כתב:

בינתיים התחדשתי בחתימה!

כשאין מה להגיב לגופו של עניין כותבים שטויות ליצניות ומצחיקים את עצמם וככה הם גם מגבשים דעה לגבי רכב.

לפני 6 שעות, waterman כתב:

ברשותך, אציע להנהלת קארספורום לפתוח תת-פורום בשם ׳סינית ששון, טסלה אסון׳ ולמנות אותך לאחראי

והנה גאון נוסף 🖕

• רעיון גרוע 1

פורסם (נערך)

אתה לא חייב להתחבר לאייפונים כדי להעריך אותם.
אייפונים פשוט עובדים, ועובדים טוב. מחזור חיים שלהם הוא קל 5 שנים, אפשר גם למשוך ל-7 אם אין לך יומרות גדולות מהטלפון.

לגבי הגן הסגור והמשעמם, כן יש לזה חסרונות, אבל אני אתן לך דוגמא מחיי היום יום שממחישה למה זה עדיף ולמה אייפונים בכלל הם מוצר טוב יותר.
שני ההורים שלי, כל אחד מהם בזמן אחר התקשרו אליי חסרי אונים ואמרו לי "הטלפון כל הזמן מקפיץ פרסומות, אי אפשר לעבוד איתו מה עושים".
לך תסביר להם שהם לחצו על איזה לינק שמתקין איזו אפליקציה שעובדת מאחורי הקלעים ומקפיצה פרסומות כל הזמן.

לך תסביר להם מה למחוק. כאב ראש אחד גדול...
את אמא שלחתי לחנות סלולאר שיעזרו לה.
באייפון זה פשוט לא קורה.

להתחרות בקצב הפיתוח של הסינים - אי אפשר, חד משמעית. זה לא קשור לטסלה וזה לא קשור לחדשנות.
יש להם אין סוף כוח אדם זול, מהנדסים, מעצבים, אנשי אלקטרוניקה וכו'. הסטנדרטיים שלהם שונים. העלות של המוצר ופוטנציאל הרווח לא תמיד מעניין אותם, לפעמים הם מחפשים פשוט לכבוש.

אתה לא יכול להתחרות בזה, זה לא קשור למאסק ולא לטסלה.
זה קרה וקורה כמעט בכל תחום שהסינים נכנסים אליו חזק אחרי שהם התגברו על רוב הפערים שהיו להם.

עזוב מכוניות... תראה מה קורה עכשיו במטוסי קרב...
חכה תראה מה יקרה במטוסים אזרחיים...

עדיין, צריך להיזהר מאוד עם התוצרת הזו, בטח בשוק כמו שוק הרכב שבו חברות קמות ונסגרות שם חדשות לבקרים, ואתה כלקוח תצטרך תמיכה בוודאות מתישהו.

• רעיון טוב! 1

פורסם

תשמע GREEN זה בסדר לא לאהוב טסלה או לא לאהוב אייפון (וזה צעק שאתה כזה עוד לפני שהעדת על עצמך פה).

אבל גם אייפון וגם טסלה הם קידמת הטכנולוגיה, הם הראשונים והם פורצי הדרך, ולמרות שעכשיו זה נראה לך טריביאלי, זה ממש ממש לא ככה.

זה נכון גם באייפון מול אנדרואיד (רמת הביצוע בכל תחום באייפון היא פשוט מלוטשת עד הסוף) למרות שבאופן מהותי שני המכשירים מבצעים את אותם דברים בדיוק.

זוכר איך פעם אנדרואיסטים צחקו על הסוללה של האייפון שהיא פנימית? תראה מה קורה עכשיו, כולם מכניסים את הסוללה.

זוכר איך פעם אנדרואיסטים צחקו על זה שבאייפון אין פלאש? איפה הפלאש היום מישהו זוכר? נזרק מהחלון עקב פירצות אבטחה אינסופיות.

אז אותו דבר בטסלה מול רכבים סיניים, טסלה משקיע בפיתוח בעצמה, היא חוצבת בעצמה כל התקדמות טכנולוגית באמצעות הרבה כסף שמושקע וככה היא מכתיבה את הדרך, על הדרך היא שומרת על אבטחת המידע ברמה שסינים לא יעשו לעולם.

ומה הסינים עושים? גונבים מו"פ, זורקים לכביש רכבים לא מלוטשים בהמון בחינות וזורמים על הדרך.

עכשיו לא שיש לי בעיה עם זה, אני חושב שיש שוק לזה ויש שוק לזה, אבל לכן טסלה היא חברת הרכב עם השווי הכי גדול בעולם בפער, בניגוד אליך, אני לא רואה את זה משתנה בקרוב.

• אהבתי 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...