Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

• תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 45 דקות, zvit כתב:

נו באמת, הקשקושים של WHELL? מודל 3 RWD לונג ריינג' משווקת בארה"ב בלבד כבר לא מעט שנים, פשוט בהפסקות ועד היום היא לא הגיע לשום שוק אחר. כותרות זבל בסגנון אמריקאי שעונות על דברים שלכותב אין מושג בהם זה פשוט דבר לא ראוי לקישור. 

פורסם

LR RWD היה הדגם הראשון ששווק אבל מאז היצור שלו הופסק בשנת 2019 הוא מעולם לא חזר עד עכשיו. כרגע בארה"ב הדגם הזה יותר זול מדגם הבסיס בגלל הטבת המס לסוללות תוצרת ארה"ב.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 13.7.2024 בשעה 19:58, GTאי כתב:

קראתי בגלובס שכל המשלוח הראשון של ה-G6 נמכר מראש והאספקה של הכלים הבאים תהיה בספטמבר. מעניין אם זה נכון ומה הכמות.

לפחות לפי הנציגים באולם התצוגה, זה לא נכון. הצפי לאוניה הראשונה הוא לאמצע אוגוסט והמלאי ממש לא "נמכר מראש". יכול להיות שהם מרחו אותי, אבל יותר סביר שמישהו בגלובס התבלבל עם זה שבשלב הזה הגיעו רק כמה מכוניות בודדות לאולמות התצוגה, ואין אפילו נסיעות מבחן (ולכן גם לא ביקורות על הרכב בעיתונות).

*עריכה*: איפה בגלובס? בעיתון המודפס? כי באתר, הכתבה היחידה שעוסקת באקספנג G6 לא מזכירה שום דבר על מלאי שנמכר מראש.

עריכה אחרונה על ידי el-chanan

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם

אכן, מצאתי את הכתבה (שלא מתוייגת עם שם המותג משום מה):
בענף מעריכים: ההחלטה הזו תבלום כניסה של מותגים חשמליים חדשים - גלובס (globes.co.il)

מעניין. בסוכנות עדיין מתעקשים שיש מכוניות זמינות במשלוח של אוגוסט, אגב. כנראה לדגמים היקרים יותר. בלי קשר, פער של חודש לא כזה נורא למי שרוצה להזמין... אני אישית אגב מתלבט, מרתיע אותי השרות של קרסו.

פורסם
לפני 27 דקות, Supertigre כתב:

השקיעו עשרות מיליונים במיתוג מחדש "פריסבי" וכולם עדיין קוראים להם קרסו :-) 

מה רוצים מהקהל אם בהצעת המחיר שקיבלתי על האקספנג כתוב באותיות גדולות מתחת לסמל המותג "קרסו מוטורס" :-)

• מצחיק 1

פורסם
לפני 33 דקות, Supertigre כתב:

השקיעו עשרות מיליונים במיתוג מחדש "פריסבי" וכולם עדיין קוראים להם קרסו :-) 

שנה שנתיים והם משנים את זה למטקות

• מצחיק 1

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ככל שהבנתי, פריסבי זה רק מיתוג. לא ראיתי שיש ח.פ או מספר עוסק אחר תחת השם פריסבי. 

השקת freesbe אוחדו שירותי המימון, הליסינג, מכר המכוניות המשומשות והביטוח בקבוצת קרסו מוטורס תחת freesbe, לרבות פעילות ליס פור יו, קל אוטו, קרסו טרייד, קרסו ביטוחים ואוטוקש שירותי מימון.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...