Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל הרבה יצרנים, המערכת עובדת ממש במצבי חירום, אם תנסה באמת לבדוק את המערכת תהיה מאוד קרוב לבצע תאונה או תגרום לתאונה ואני בטוח שלא הגעת למצבים האלו.

המדד שלך לבחירת רכב מעוות ואין דרך ממשית, ברמת נהג נורמטיבי, לבדוק מערכות חירום כאלו מבלי להתסכן בתאונה.

פורסם

במבחנים שאני קראתי הוסבר שבדיקה מול קרטן וכו' לא משקפת את המצב כי המערכת אמורה לזהות צורות של מכוניות ולא קרטונים. אז בדקו מול בובת מכונית מתנפחת, הבינו שגם זה לא משקף כי במערכות מבוססות מכ"מ החזרים מגוף מתכת יהיו שונים מהחזרים שמתקבלים מגומי ופלסטיק. אז הוספיו על בובת מכונית פסי נייר כסף. וגם זה כמובן לא משקף לגמרי.

פורסם

לי דווקא מפריע שהיבואנים לא רושמים עד איזה מהירות הבלימה אוטונומית (רושמים רק על קיום המערכת ברכב). אני יודע למשל בפיזו זה גם במהירות גבוה ובפורד רק בעיר.

כשקניתי את הפוקוס שלי מהיבואן היה רשום בלימה אוטונומית בפועל הסתבר שזה רק עד 30 קמ"ש ככה שזה קצת מיותר (למרות שהמערכת עובדת מצוין ונבדק מול קרטון של מקרר)

פורסם

אכן עשיתי תאונה בגלל הבדיקה (כרגע עם ליסינג לא כזה בעייתי) נכנסתי בקיר ובלמתי רק שממש לא הייתה ברירה,

המערכת לא צפצפה אפילו פעם אחת.

נחש אבל מה שהרמתי תראש אחרי שנכנסתי בקיר ראיתי - ״fcm activated" ממש בדיחה.

אני מוכן להשקיע יותר ובלבד שאדע שאני מקבל מערכת כזו - איכותית

נ.ב acc למשל ממש לא מעניין אותי

פורסם

מציע לך למחוק את ההצהרה הזאת.גרימת תאונה בכוונה , לא מכוסה על ידי שום ביטוח

. וחברת הליסינג תשמח לגבות ממך את עלות התיקון לתאונה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

היצרנים כנראה מעדיפים להשאיר את המידע שמפרט באיזה תנאים עובדת מערכת הבלימה האוטומטית מעורפל, כדי לאפשר להם מרווח יותר גדול במקרה של תביעה.

כמו במערכות בטיחות מהדורות הקודמים (כריות אויר למשל), אין לנו הצרכנים דרך אמיתית לבדוק אותן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אבל כריות אוויר נבדקות במבחני ריסוק!

למרות שאף מבחן ריסוק לא בודק הושבת מבוגרים מאחור...

מדוע אין סדרת מבחני בדיקה בלתי תלויים עבור המערכות האלה?

זה מאוד מאתגר, מודה, כי הן מערכות אקטיביות ותלויות מאוד בסצנת הבדיקה, ויתכן שהשוני בתוצאות יכול להיות גדול מאוד למשל קצת יותר אור/צל/שמש/רכב גדול.

מ

• תוכן חדש...