Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מתוך כוונה להשתדרג ברכב חדש (עם עדיפות ל7 מקומות) התחלתי לשכור רכבים 2019 שנראים לי מתאימים כדי לקבל תמונת מצב אמיתית על הרכבים.

נכון לעכשיו אני בודק מיצובישי אאוטלנדר 2019,

אחת המערכות הכי חשובות היום לדעתי היא בלימת החירום ,

בדקתי אותה מכל כיוון אפשרי ואני יכול להגיד כמעט בבטחה - היא פשוט לא מתפקדת - לא מתריעה בזמן ותכלס גם לא מצליחה לבלום בזמן.

אז א. אשמח ליותר פירוט על המערכת (אולי מיצובישי קנו מערכת מיצרן tier 2 גרוע (עם טכנולוגיה גרועה רק מצלמה - או ראדר דפוק - אשמח לביאור הנושא יותר כי באמת אין לי מושג)

ב. אשמח לדעת איזה רכבים מגיעים עם מערכת איכותית וטובה בנושא הזה.

בכלל אם כל הדגש שלכם היה בטיחות ויש לכם 200k מה הייתם בוחרים (עדיפות ל7 מקומות)

תודה

פורסם

אפשר לשאול איך בדקת את המערכת?

ברוב היצרנים כאשר אתה עם רגל על הברקס המערכת לא תופסת פיקוד.

בכדי לבדוק את המערכת עליך לשים קרטון או בלון גדול ( מאוד גדול) ולהאיץ לכיוון החפץ ולא להעביר את הרגל לברקס. ( אינסטינקטיבית זה קשה כי המוח משדר לך ללחוץ על הברקס אבל בעת לחיצה על הברקס המערכת יוצאת מפעילות)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

מיצובישי עשו ריקול די גדול לבלימה האוטונומית שלהם לא מזמן. תנסה להתנגש בסדין פרוש ותראה איזה יופי זה עובד.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם
בסקודה אם אתה עם רגל על הגז זה בדרך כלל מתריע ובסוף גם בולם, מהנסיון שלי
ברכבים היפניים והקוריאניים זה לא כך.

פורסם

מנסיון במושב שליד הנהג בספורטאז' עם בלימה אוטו' של חבר, המערכות הללו טרם הגיעו לכדי מענה אמיתי לבעיה. ויעיד על כך הפגוש האחורי של הקורולה שהוא נכנס בו....

במהירות של 30 קמש לערך הקורולה החליטה לפתע לעצור, החבר לא שם וכלל לא בלם וגם הקיה לא עשתה דבר.. אפילו הצפצוף הרגיל של ההתרעה לא קרה ברגע האמת...

לנהגים ולספורטז שלום והיה זכרו ברוך של הטמבון של הקורולה

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אפשר לשאול איך בדקת את המערכת?

ברוב היצרנים כאשר אתה עם רגל על הברקס המערכת לא תופסת פיקוד.

בכדי לבדוק את המערכת עליך לשים קרטון או בלון גדול ( מאוד גדול) ולהאיץ לכיוון החפץ ולא להעביר את הרגל לברקס. ( אינסטינקטיבית זה קשה כי המוח משדר לך ללחוץ על הברקס אבל בעת לחיצה על הברקס המערכת יוצאת מפעילות)

בהונדה סיוויק המערכת מתגברת את הבלימה אם לא לחצת מספיק עם הברקס.

פורסם
צודק. זה הרכב היחיד ביפניות שהצלחתי להפעיל את המערכת כאשר אני בזמן בלימה.

מאזדה 3 , 2018 ... כנ"ל.

פורסם

בסופרב 2 ליטר 4X4 [במהירויות נמוכות לכל הפחות] זה עובד גם במצב של רוורס וגם בקדימה, גם עם גז וגם במצב בלימה [מגביר את עוצמת הבלימה] ובכל זאת, עדיף "לא לבנות" על זה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הבלימה האחורית זה בתוספת אבזור ורק ברכבים שיש להם חיישנים מקוריים מאחור.

אין ספק שהבלימה האוטונומית ברכבים האירופאיים הם דרגה אחת מעל שאר הרכבים למרות שבצי שאני מנהל, הרבה נהגים בסיאט ארונה מתלוננים שהרכב מפעיל את הבלימה האוטונומית ללא כל סיבה מוצדקת אז אני מניח שעדיין יש מה לשפר במערכת הזאת.

פורסם

לא פועל סתם אלא אם סתם הוא למשל אחד מהדוגמאות הבאות שנהג רגיל לא היה בולם חירום:

1. המערכת מזהה איזה ענף הדק שבדקים עם עלה וחצי עליו ומתייחסת לכך כאל ברזל.

2. אתה יוצא מחניה ברוורס ובעיקר כאשר זה ניצב לכביש הנסיעה, והמערכת רואה רכב מתקרב במהירות מסוימות או גודל מסוים [אני לא יודע איזה נתון משפיע] .

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הרבה מהתלונות הן שהמערכת מזהה צל כמכשול ומפעילה את המערכת.

לפי דעתי זה תלוי בספק לאותו היצרן.

כמו שאמרתי, הטכנולוגיה קיימת אך עדיין זקוקה לליטוש.

המערכת היא עזר לנהג ועדיין אין להסתמך עליה בעיניים עצומות.

גם בקרת שיוט האדפטיבית הינה מערכת מאוד חכמה וכל פעם היא משתפרת אך איננה מחליפה את הנהג ועדיין מוגדרת כמערכת עסר לנהג.

• תוכן חדש...