Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתמחור רכב נכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מנסה לעזור לאישה שאנחנו מכירים למכור את רכב הנכים ששימש את הבת שלה שנפטרה (כאן).

היא עולה מאתיופיה שלא יודעת קרוא וכתוב בעברית ובמצב כלכלי לא משהו ואני מאד חושש שינסו לרמות אותה. אני לא יודע איך לתמחר את הרכב שלה (לא כרכב ולא עם כל ההתאמות שנעשו בו). היא מבקשת סכום מסוים שאין לי מושג אם הוא ריאלי.

אשמח אם חברי פורום נטולי אינטרסים שיש להם מושג בתחום יוכלו לפנות אלי בפרטי כדי לעזור לי לתמחר את הרכב.

מי שיכול לסייע יותר מכך, תבוא עליו הברכה.

פרטי הרכב:

פולקסווגן קומבי קצר 2.0 דיזל

שנת 2018, 7,500 ק"מ

התאמה להסעת נכים כולל מעלית. אין התאמה לנהג נכה.

תודה

עומר

פורסם

המעלון אינו חלק מהרכב וקיימת חובה לפרקו לפני מכירת הרכב והעברת הבעלות.

כמה מקומות יש ברכב?

חובה לבדוק מה היא מחויבת לשלם למכס על מנת שתוכל למכור את הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תנסה לפנות לארגון נכי צהל וכדומה, אולי יוכלו לסייע. חבל לפרק את ההתאמות לנכים דיעזרו לנכים אחרים

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לא יודע את מצב השוק, אבל אפשר לבדוק מחירון בלוי יצחק או יד 2 ולהציע את הגבוה. אין משהו מיוחד כאן:

את ההלוואה העומדת עליה לסגור ולהוריד את אבזור הנכים בכל מקרה (ביטוח לאומי מחייב ע״מ להסיר שעבוד במשרד הרישוי), הרכב הופך לרכב רגיל לכל דבר וגם ככה נמכר.

ט.ל.ח

פורסם
תנסה לפנות לארגון נכי צהל וכדומה, אולי יוכלו לסייע. חבל לפרק את ההתאמות לנכים דיעזרו לנכים אחרים

זה ממש לא עובד ככה: האבזור שייך לביטוח לאומי, ועל חברת האבזור לפרקו לפני מכירת הרכב.

האבזור נחשב שינוי מבנה שלא מאפשר העברת בעלות.

ובכל זאת, האם יש כאן מישהו שיכול לתת הערכת מחיר, כמה עולה כזה רכב יד 2 עם המעלון?

... אולי יעניין אותי.

אתה לא יכול לרכוש את הרכב עם המעלון מהסיבות שפורטו לעיל.

ערך השוק של הרכב הוא בסביבות 200K, על מנת לקבוע מחיר יש לדעת את הדגם המדויק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...