Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה ניתן לרכוש Crimping Tool?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רוצה לרכוש Crimping Tool ומחברים מכל מיני סוגים (בעיקר רינג, אבל אני רוצה גם "Butt").

איני מכיר את המונחים בעברית לכן אני שואל פה. אשמח להמלצה לחנות מוכרת באזור המרכז.

אם אפשר גם המלצה למקום שמוכר fuse taps אשמח.

RATCHET-CRIMPING-TOOL-PLIER-FOR-INSULATED-TERMINALS-BULLETS-BUTT-RING-CRIMP.jpg_640x640.jpg

תודה :).

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

למיטב ידיעתי קוראים לזה לוחץ נעלי כבל. ניתן לרכישה בחנויות כלי עבודה/חשמל. כמעט בטוח שאפשר למצוא כזה בל.כ רמלה ואולי גם בחנויות DIY כמו הום סנטר/ACE.

פורסם

באייס לא מאמין, בחנויות אספקה לחשמל.

לוחץ טוב יעלה כמה מאות שקלים, הם לא זולים בכלל.

יש לוחצים זולים, לא הייתי ממליץ.

אם לא לחוץ בזמן, אמזון ואיביי יכולים להיות חברים טובים שלך.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

רק שים לב שיש לוחצים שונים לנעלי כבל עם בידוד ולנעלי כבל בלי בידוד. יש לוחצים שמגיעים עם שפתיים מתחלפות לפי סוג הנעל שרוצים ללחוץ

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...