Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פניתי פה בעבר בענייןוזכיתי להמון תגובות ותודה.

אני נוסע ברכב הזה בעיקר בעיר זו המציאות

צריכת הדלק היא 7/8 קילומטר לליטר

עם מזגן יש ירידה גם ל 1/6

הייתי במרכז השירות ושוחחתי עם שרות הלקוחות בדקו גזים וחיברו את הרכב למחשב

אמרו לי שלא נמצאה תקלה

המציאות שהצריכה לדעתי לא נורמלית וגם הנתונים של מחשב הדרך בעייתיים שמציגין רוב הזמן מהירות של 11 קמ והצריכה של 7

אני נוסע בירושלים ובמהחרות של מעל 50 כמעט כל היום

אני רואה הרכבים כמו אטראז במבחנים של אוטו שהצריכה העירונית היא 1/14

מה עוד ניתן לעשות?

האם.ניתן.לפנות לגורם אחר שיוכל לעזור?

תודה

פורסם

אתה מסתכל רק על נתוני המחשב או מודד לבד (חילוק הק"מ שעברת בכמות הליטרים)?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום

לגבי המהירות זה מה שאני מנסה לטעון שלא יתכן שהמהירות שלי היא 11 כי אני נוסע הרבה יותר מהר באזור 40-60 אם לא יותר

אני לא נוסע מחוץ לעיר ולכן מה שחשוב לי זה המדדים בתוך העיר

נסעתי כרבע שעה בכביש מהיר במהירות 90 והוא כתב שהמהירות הממוצעת 50 וחל קצת שיפור ל 1/10 בערך

במגזין אוטו נדמה לי במבחן שלהם בתוך העיר בנסיעה קשה כתוב /14.6

פורסם

מהירות ממוצעת במחשב הדרך כוללת גם עמידה ברמזור אדום ? כי אם כן יהיה קשה לך לחשב , ובכלל איך נהג יכול לחשב מהירות ממוצעת . הוא מאיץ , מאט , נוסע במישור , איך מודדים? ועוד יותר , לנסוע 90 קמש בכביש החוף מבזבז פחות דלק מנסיעה של 90 קמש בעליות של סדום , אז גם אם ניתן לחשב ממוצע עדיין זה לא אומר כלום על צריכת דלק.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

המחשב לא יודע אם עצרת באדום או בפקק. פשוט סופר זמן מנוע.

יש הבדל אדיר בין התחושה של הנהג למהירות הממוצעת שלו בפועל.

11 קמש : פה המחשב דווקא לא מזייף. ברוב היום אתה זוחל ,בריצה קלה אני עוקף אותך. היתרון היחיד שלך זה המזגן שבטח לא תורם לשיפור הצריכה.

דבר ראשון המנע מעליות וחזור לדווח .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בתחילת הנסיעה, נניח 5-10 דקות ראשונות, צריכת הדלק כפולה ויותר.

לדעתי הנסועה שלך מתבססת על הרבה נסיעות קצרצרות, הייתי מנסה לאחד נסיעות או לוותר על חלק מהן במידת האפשר.

כמו כן, לנסות להימנע לחלוטין מעמידה עם מנוע פועל יותר מדקה (אם אפשר לא לחנות בשמש, יהיה יותר נעים), זה מעלה מאוד את צריכת הדלק ומזיק למנוע.

פורסם (נערך)

מנועי טורבו קטנים, לא חסכוניים בתוך העיר . אני עם מנוע 0.9 טורבו, עם מזגן ועיר עם עליות ולפעמים פקקים מגיע לסביב 1-9 +- .

חיסכון בדלק בתוך העיר לא תמצא במנועי טורבו, (יותר כוח לא מגיע בחינם).

*המנועים האלה נורא מושפעים מסגנון הנהיגה .

עריכה אחרונה על ידי Shay Fishman
פורסם

אתה נורא מוטרד מצריכת הדלק של הרכב, פנה 40דק ערב אחד וצא מירושלים לכביש 1 במישור. תעדכן אותנו מה אומר המחשב על צריכת הדלק בשיוט.

אצלי ב-208 טורבו אוטומטית, בקרת שיוט על 115-120 עם מזגן כמובן המחשב מראה 1:15-1:16 בצריכה הרגעית.

• תוכן חדש...