Jump to content

hayimbr

  • הודעות

    268
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי hayimbr

  1. הי ראיתי רק עכשיו כמה מאות וודאי שלא 1000 ב 5 שבועות בערך ממשיך להרגיש כמו איזה רטט כשאני נוסע לא ניכר שינוי משמעותי.
  2. שלום מלחמה וזה... ניסיתי קשה לשמוע יותר רטט עדין כשאני נוסע וברוורס רעש משמעותי יותר
  3. ואו למה אתה אנטי כמו שאמרתי זה לא רעש של טיל חו כך שקשה להקליט משהו ברור שניתן יהיה להבין אבל אנסה שוב המנוע נראה חדש אנסה להעחות תמונה,חשבתי שמתיאור העבודות נית להבין את זה. מה זה עוד יכול להיות אם לא תושבת תודה
  4. חשבתי אבל לא כזה בולט זה מזכיר לי קצת רכב מסחרי ידני שמרעידץאבל זה לא אומר הרבה כנראה אבל מה לגבי הטיפול עצמו , מה רואים משם
  5. שלום אני מצרף את תיאור העבודה בעניין החלפת המנוע שקבלתי היום. האם זה מסביר קצת מה היה בדיוק, המנוע חדש לכאורה, החלפת האום קשורה לתושבת המנוע שאולי מרעישה? מה היה אמור להיות סדר גודל של עלות החלפה למנוע חדש והעבודה תודה
  6. שבוע טוב ובשורות טובות הנסיעות שלי ממש עירוניות והקילומטרים נצברים לאט,כך שיקח לי זמן לצבור קמ ממ אם בעיר זה הכיוני שיש צריכה גבוהה אז זה לא קשור כבר למנוע. אני ממזמן חושב על מכירת הרכב אבל גם מניח שאתקשה במכירה וגם לא מבין ברכישת רכב משומש. איך צריך להתייחס לכל חברות ההשכרה שנותנות אחריות ל 3 שנים, זה משנו שאפשר לקחת בחשבון?
  7. הי אני בסכה מנסה להבין ,ואני מקבל כל מה שכותבים על היועץ שירות הוא לא עובד שלי.. אבל הוא יכול היה להגיד לי מיד להכניס את הרכב לבדיקה להגיד צריך להחליף תושבות וזה לא חלק מהאחריות וחאלס. אני באמת לא יודע מה התמחור של מוסך מול החברה אם יש אחריות ללקוח, אבל הם יכולים לכלול את הבעייה הזו מול החברה לכאורה.
  8. הגעתי פיזית למוסך אחרי שיצאתי ממנו לאחר התיקון ,כי חלונות החשמל לא עבדו ואז הסברתי ליועץ התקשורת.והוא גם נכנס לרכב והניע לאחר כשבוע התקשרתי והוא אמר לי להמתין אני מניח שלא פתחו כרטיס כי הרכב לא נכנס למוסך לתיקון לא יודע מה זה קשור לגמרא אמרתי שהמנוע חדש למה זה קורה? החליפו למנוע חדש אני אמור לקבל מסמך כזה עבור הרישוי אני יודע שהיועץ עובד המוסך ולא עבורי ,אבל לבסוף מזה שאמרו לי לשים מנוע משומש או חדש ,החברה עשתה זאת. גם כשהתחלתי לקבל התראות על תקלת מנוע,היועץ אמר תסע 1000 קמ תעקוב מה קורה עם השמן ונראה. אני שואל מה מונע מהיועץ להגיד כבר עכשיו,בא תשאיר את הרכב להגיד התושבות ישנות כבר וזה לא חלק מהמענה שנתנו לך בשירות ותשלם
  9. אני מבין מה שכותבים אני מתכוון שאני עובד עם היועץ כמה שנים טובות בשנה האחרונה הגעתי פעמים רבות לבדוק את ההתראה על תקלה במנוע בסכה נראה לי בנס החברה לקחה על עצמה את התיקון. מה העלות של החלפת תושבת שכל כך כדאי למרוח אותי? השאלה אם אין דבר כזה שמנוע צריך לרוץ לצבור קמ ולהתיישר בהקשר של בעיית הרעידות הזו?
  10. מתנצל אני משתמש בפלאפון וזה לא הכי נח לראות. איך אני עורך הודעה שנשלחה? כתבתי שאני עדיין מרגיש מעין רעידות קצת קשה לתאר כאשר אני מפעיל רוורס ,אני שומע יותר רעש. תכלס החברה תקנה את הרכב והחליפה מנוע חדש מה השווי של זה? השאלה אם לא להיות סבלני,כי בסך הכל בסוף טיפלו ברכב. אני מדבר במוסך עם יועץ שירות שבעיני הוא אדם הגון. השאלה אם למשל כן צריך להחליף תושבת מנוע מה העלות של זה? האם החברה רוצה להרוויח את זה?
  11. עדכון בעניין המנוע שלום עדעען נרגיש מעין רעידות קלות כשיש רטטרס זה הקבה יותר מורגש פניצי היום טלפונית למוסך בפעם השנייה הוא אומר תיסע 1000 קמ ואז נבדוק הכל,אמלי זה כמה חודשים. אמרתי לו אולי התושבות ישנות ,אמר אולי אבל קודם תסע ואז נבדוק מה אתם מציעים? תודה
  12. ככל שאני זוכר היצרן מפרסם צריכה עירונית ובין ערונית תודה נסעתי בסביבות 60 קמ מתוכם נסיעה בכביש מהיר יחסית כ 15 דקות הלוך וחזור שקצת שיפר את הצקיכה ונסיעות קבועות של כ 12 קמ ביום בתוך העיר בירושלים בעבר כשהפעלתי מזגן במהירות בסיסית הייתי מגיע ל 1:51
  13. אבל כל אחד אומר לי זו צריכה של גיפ לנדרובר וגם רחוק מהצריכה שהיצרן מצהיר גם אם הנתונים מוגזמים אני נוסע נסיעות מאוד קצרות וקבועות יחסית בתוך 3 ימים אני ממלא דלק ב 80 ש זה לא הגיוני.
  14. אני נוסע נסיעות מאוד קצרות וקבועות יחסית בתוך 3 ימים אני ממלא דלק ב 80 ש זה לא הגיוני.
  15. תמיד הייתה לי בעייה עם צריכת הדלק הנתונים של היצרן לנסיעה בעיר הם הרבה יותר גבוהים ופה יש לי 1:7 אם אני עם מזגםתזה הגיע בעבר ל 1:5 אפילו בעיר כשטף.אחד לא האמין שזה הצריכה,זה מזכיר צריכה של ג'יפ האם המנוע צריך עוד להשתפשף?
  16. שלום התרמוסטט עלה 1100 ש. עדכון האוטו ממשיך לרעוד נא עזרתכם צריכת דלק ממש גבוהה קיימת מתחילת השימוש באוטו ,האם לא אמור להשתפר? צריכת הדלק היא 1:7 עיקר הנסיעות קמרות ובתוךתהעיר מלאתי בשלישי בצהריים דלק ב 80 ש היום חמישי כבר ממש מתקרב לצורך במילוי נוסף. האם זו באמת צריכת השחק הרמיצית?
  17. יש משהו בדבריך... אולי אמתין עוד כמה ימים ואז אגש למוסך. בסכה אחרי שלקחו על עצמם את הטיפול קצת תמוהה לי מדוע מנסים להתחמק מהעניין הזה
  18. הי תודה לעונים לגבי תיעוד קשה לי להאמין שפתחו או שיש איזה יומן שמתעד תלונות אבל התקשרתי הגעתי, יועץ השירות נכנס לרכב ואמר תמתין ותסע נכון שאני לא הכי מקצועי ולא הייתי עם הרכב למעלה משבוע,אבל מבחינתי זה מורגש ולא מדומיין..
  19. זה דבר שאמור להיחק עד כדי כך? כי למשל אמרו לי שהתרמוסטט נזל ושילמתי על ההחלפה אז לכאורה היו יכולים להגיד שיש בעייה בתושבות. השאלה אם להמתין וליסוע עם הרכב עוד קצת או לגשת שוב?
  20. האמת קצת קשה לתאר את הרעש מזכיר לי כמו רעש של רכב מיסחרי כזה העניין שהגעתי מיד למוסך והוא הקשיב לרכב ואמר לעקוב ולחכות עוד 1000 קמ אבל זה לא נראה כאילו צריך להריץ את המנוע
  21. האמת זה משהו שאני יחסית מרגיש גם אם זה לא משהו משמעותי לגמרי. מצד שני המוסך נסע עם הרכב לאחר התיקון, היו אמור לשים לב לזה במוסך. אז מה כדאי לעשות בנתיים?
  22. זה לא היה ככה הרגשתי שיש שינוי מסויים גםצאם לא הסטרי בעיקר ברוורס,אם אני יכול להגדיר כאילו שאני נוהג ברכב מסחרי גדול.. מצד שני אני מתפלא אם מנסים להתעלם מכזה דבר סתם
  23. עד כמה זה מורכב לתיקון פירוק וכו סתם המוסך מתחמק אחרי כל הטיפול שנעשה?
  24. טעיתי בהקלדה, זה 1000 המנוע חדש
  25. נכון גם אני ממש התפלאתי אמרו ליסוע 1000 קמ טעיתי אלף
×
×
  • תוכן חדש...