Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את התמונות של מכוניות שמפרסמים היצרנים? אז אתם בטח גם מכירים שלפעמים משתרבבים פנימה כל מיני בני אנוש שאמורים לעזור באילוסטרציית "החיים עם" הרכב. כשלעצמן, התמונות האלה הן בסדר, אבל החלטנו לקחת אותן צעד אחד קדימה ולהיעזר בכם.

נסו להצחיק אותנו עם כיתובים מצחיקים/דביליים/ממורמרים/מהורהרים שיתארו את מה שהמצולמים חושבים/אומרים.

התמונה/תגובה שתקבל הכי הרבה "תודה" תזכה את יוצרה בפרס שעדיין לא החלטנו עליו, אבל הוא בטוח קשור איכשהו לעולם הרכב.

ואם תהיתם, אז לא. אין באמת קשר לפסח.

דוגמה (שלכם לא חייבת להיות עשויה כל כך יפה, אפשר גם סתם להעלות תמונה ולכתוב מתחתיה משהו):

2020-Lincoln-Corsair_Exterior03.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר לבחור איזו תמונה שרוצים מקטלוג?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

wallpapers_alfa_romeo_dauphine_1959_1.jpg

למי שלא מכיר, הרנו דופין יוצרה גם על ידי אלפא רומיאו (גם בישראל, אבל זו כבר בדיחה אחרת...)

In Italy

Alfa Romeo built the Dauphine Alfa Romeo under license between 1959 and 1964 in Portello, Milan. Differences with the French model are: electricity (Magneti-Marelli) 12 Volts, special lights, and the logo "Dauphine Alfa Romeo" or "Ondine Alfa Romeo".

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אפשר לבחור איזו תמונה שרוצים מקטלוג?

בטח, מי אנחנו לכבות לכם את היצירתיות.

ההשתתפות גם לא מוגבלת לתמונה אחת לגולש. תייצרו כמה תמונות שבא לכם.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש-לי יש-לי יש-לי:

2.jpg3.jpg1.jpg

פפפהההההה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הנשיא השלישי, זלמן שז"ר ז"ל, בנסיעת ההכתרה מאי 1963 ברחוב בן יהודה בירושלים (שעוד לא היה מדרחוב) מנופף להמונים.

דרך אגב, ה - DS הפתוחה הייתה מתנת ממשלת צרפת לנשיא המדינה.

dsBuffer.bmp.png

פורסם
1.jpg

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

שרפרף חלופי

poormancar.jpeg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...