Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואללה , נראה מעולה .

מזכיר את הסדרה החדשה של לקסוס .

יונדאי מתקדמת בצעדי ענק תצחקו או לא .

ים long time no

פורסם

רק תיקון קטן: זה 2006, לא 2005.

עוד פרטים כאן, למי שממש חייב...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

bah...

שילוב קוים עיצוביים ברורים מכל-כך הרבה מכוניות אחרות שהוביל ליצירת מכונית טלאים מטופשת,מכוערת,קוריאנית וחסרת כל יחוד בצורה אולטרה-קוסמית!

אני לא מבין איך איך אפשר לבזבז כסף טוב על דבר כזה?! אפשר לקנות מכונית במחיר של זה!

רק ה-0.5 אגורה שלי...

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
פעם הייתם כותבים שזה הגיע מהפורום.

לפחות תכתוב תודה LOTUSELISE

:roll: אתה באמת חושב שהפורום הזה הוא מקור המידע שלי? ובאמת נראה לך שבתוך 17 דקות - משך הזמן בין ההודעה שלך לשלי (בהנחה שבמקרה נכנסתי לפורום/לחצתי F5 ב-ד-י-ו-ק כשהעלית את ההודעה שלך) - הספקתי לחפש במקורות אחרים את כל הנתונים שהופיעו בידיעה, לכתוב את הטקסט, להוריד תמונות (שאם שמת לב הם קצת יותר גדולות מאלו שאתה הבאת, דהיינו ממקום אחר), לטפל בהם כדי להכין את הגדלים הנכונים, להעלות את הכל לאתר, לבדוק שאין טעויות, ואחר כך עוד להכניס תגובה עם הפניה כאן?

אז לידיעתך, אני מטפל בחדשות מעולם הרכב מהרבה לפני שהפורום הזה קיים, מנוי לאני לא יודע כמה שירותי אימייל משרותי העיתונות של יצרנים וסוכנויות ידיעות, ואת הידיעה הספציפית הזו מצאתי - בין היתר! - באתר העיתונות הרשמי של יונדאי בארה"ב (תמונות יש גם ממקורות אחרים. רוצה שאראה לך את ה-Hi-Res?).

אני מאד מחבב ומעריך את הפורום הזה, וכל הכבוד על הזריזות שלך, אבל לא צריך להגזים. הידיעה הזו היתה כתובה ומוכנה ב"משרד האחורי" של האתר בשעה 22:30. אתה גם מוזמן לבדוק ולראות כמה ידיעות בשבוע האחרון עלו אצלנו לפני כל מקום אחר - כולל הפורום הזה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

נראית כמו התשובה הקוריאנית לדאצ'יה לוגאן...

מעניין מה יהיה המחיר לצרכן שאינו חברת ליסינג.

פורסם

מדהים.... נראה כאילו טויוטה מכרו את שירטוטי הרכבים שלהם ליונדאי!!:shock:

האחוריים דומים שתי טיפות מים לאוונסיס.

סביבת מערכת ה-BULID IN כאילו נלקחה מהקורולה, כמו גם הקימור בפח מעל הסמל של יונדאי בחזית..

אני לא יודע מה איתכם, אני רואה פה פשוט טויוטה....:?

אמיר.

פורסם

זה אני, או שבאמת בא כבר להקיא מרוב ששומעים את השם "יונדאי"?

מילא אם הייתה חברה כ"כ מוצלחת. אבל בחייאת נמאס כבר! בסך הכל מכוניות רגילות נטולות ביצועים.

חברה שמייצרת מכוניות נטולות אופי. מכוניות ליסינג\השכרה\יפאנומטיות 1600 נטו.

בעיתונים. בפרסומות. בכבישים. נמאס!

בכלל הפרסומות שלהם גם מאוד מעצבנות. הם מנסים לשווק את יונדאי כה-דבר הבא. והיא לא.

אם יש עליה במכירות של יונדאי, אני בטוח שזה רק בגלל שהציבור מחפש רכב חדש במינימום מחיר.

אל תתפסו את זה בתור תפיסת עולם שלי או מאבק ביונדאי. אבל הייתי חייב לומר - נמאס!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

טל שביט, אם כבר בעניינים אישיים עסקינן, האם לא עזבת במקרה את "אוטו" לאחרונה לטובת קריירת פרשנות במשרה מלאה בערוץ 5 (ריבוי המדיות שלך שני רק לזה של טלפון דור שלישי)?

כי אני רואה את שמך מתנוסס מעל הידיעה על האקסנט.

תהיתי ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מילא אם הייתה חברה כ"כ מוצלחת. אבל בחייאת נמאס כבר! בסך הכל מכוניות רגילות נטולות ביצועים.

בכלל הפרסומות שלהם גם מאוד מעצבנות. הם מנסים לשווק את יונדאי כה-דבר הבא. והיא לא.

אם יש עליה במכירות של יונדאי, אני בטוח שזה רק בגלל שהציבור מחפש רכב חדש במינימום מחיר.

יוסי.

אני לא מבין. זה סוג של פארודיה על המין האנושי?

האם מסתובב כאן איזה טיפוס סכיזופרני, משהו בסגנון "דוקטור יוסי ומיסטר מק", שמצד אחד

מטרתו הינה שירת שיר הלל לאחת המכוניות המשמימות ביותר אי פעם, שכל התייחסות אליה כחפץ בעל ערך מוסף כלשהו הינה כמו פנטזיות על השכנה הגיבנת בת ה50 שלך, ומצד שני מביע ביקורת

על מכוניות בטענה שהן משעממות, אפורות, ונועדו לצרכן הישראלי המצוי?

האם שוב הפסדתי משהו כשהלכתי לקנות פופקורן בהפסקה?

אתה בטח איזה hoax, פיקציה, איזו בדיחה של שמר או משהו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יוסי.

יוסי , באמת שקשה לי להבין למה לשלול משהו עוד כשהוא בחיתוליו , ומה אם עוד שנה יבחנו את הרכב וימצא שיש לו ביצועים מצויינים 0-100 9 שניות , התנהגות של פיג'ו 106 ראלי , נוחות של מרצדס ...

חכה ...

אני ממש לא חסיד של יונדאי אבל אני לא בעד לשלול שום דבר שאני לא מכיר .

יונדאי בכלליות עושה צעדי התקדמות מרשימים . אולי הקוריאנים יפתיעו את כולנו ויתחילו לייצר מכוניות ראויות ...

ים long time no

• תוכן חדש...