Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאשקאי או אטקה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש ג'יפון חדש למשפחה עם 2 ילדים, תקציב 160

מתלבט בין אטקה אקסלנס לקאשקאי החדשה 1.3 ברמת גימור הגבוהה.

יתרונות שאני רואה לקאשקאי: קצת יותר אבזור, נוחות נסיעה, מוניטין אמינות של ניסאן (לעומת סיאט לפחות).

יתרונות לאטקה: מרווח פנים קצת יותר טוב, תא מטען יותר גדול משמעותית, ביצועים וחווית נהיגה יותר טובים (לפחות על הנייר ההספקים והמומנט דומים אבל נתוני התאוצה של האטקה 1.5 שניות פחות ל100).

(חשבתי על חלופות: 3008, טוסון - לא זרם לי שישבתי)

דעתכם?

פורסם

לאטקה שלי, יש בקרת שיוט אדפטיבית, זה דבר שאני משתמש בו בפקקים, ממש ממכר, האוטו עוקב אחרי האוטו מלפניו, כאשר האוטו עומד והתנועה מתחילה לזוז, האוטו מתחיל לזוז לבד, את זה אין בניסאן, מעבר לזה, בניסאן אין צורך בצפצפה של מובילאיי, שזה מעצבן, קח נסיעת מבחן, אני לא מאמין שמשהו כבר מכיר את הניסאן הזאת, על פניו אמורה להיות תחרותית.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

האטקה צפויה לקבל גם צפויה לקבל מנוע 1.5 וכנראה גם אצלו יהיה עדכון למערכות בטיחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...