Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר Silver - Calcium לפורד פוקוס 2.0 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באותה מידה היה שם את מצבר הכי פשוט שיש, שמתאים לדרישת זרם התנעה ופריקה וחוסך כמה מאות שקלים.

חסכתי מספיק בזה שאני ממשיך להחזיק את האוטו הזה ששווה פחות מ 10.000 ש"ח ולא מחליף אותו בחדש יותר.

מצברים "פשוטים" כבר היו לי. סה"כ מעניין לדעת אם וורטה שווה את התוספת מחיר ויחזיק יותר מהממוצע. אם לא יחזיק, אז סתם שילמתי 200 ש"ח יותר אבל אני מוכן להמר על זה :-)

אז תתקע פקק אחד בצד שציינתי. הפקקים מגיעים בשקית ניילון קטנה או מחוברים פיזית לידית הנשיאה או לכיסוי הפלסטיק שמורכב על אחד מקטבי המצבר (אם לא זרקת אותו).

מפריע למשהו אם שני הפקקים ישארו פתוחים?

פשוט לא מצליח לראות האם בצד השני יש פקק או לא ואין לי כוח לפרק את המצבר רק בשביל זה.

אז כמובן שלא אסגור את הפקק החיצוני עד שלא וודאתי שהפנימי פתוח.

ארגז המצבר בתמונה ללא המכסה, בפועל יש מכסה פלסטיק שסוגר את הארגז, עם פתחי אוורור בצדדים כמובן.

פורסם

מצברים "פשוטים" כבר היו לי. סה"כ מעניין לדעת אם וורטה שווה את התוספת מחיר ויחזיק יותר מהממוצע. אם לא יחזיק, אז סתם שילמתי 200 ש"ח יותר אבל אני מוכן להמר על זה :-)

רכשת מצבר SILVER/CA אשר מתאים לדרישות ייצרן הרכב עם מספר יתרונות לעומת מצבר "פשוט" לכן לדעתי עשית עיסקה טובה. הפרמטר של אורך חיי המצבר הוא שיקול חשוב אבל לא רק.

קח בחשבון שמצברי SILVER/CA הינם בעלי פריקה עצמית קטנה יחסית למצברים חומצת/עופרת או אנטימון לכן זה יתרון משמעותי לרכב שעומד תקופה ארוכה או מצבר באחסנה.

מפריע למשהו אם שני הפקקים ישארו פתוחים? - לדעתי לא. רוב החשמלאים לא ממש יודעים שקיימים פקקים או מה לעשות איתם והכול בסדר.

פשוט לא מצליח לראות האם בצד השני יש פקק או לא ואין לי כוח לפרק את המצבר רק בשביל זה.

סע בדרכים טובות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...