Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סטינגר - מבחן דרך (לשתי הגרסאות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני נוהג על המתחרה ובחיים לא הייתי קונה KIA כזו, גם לא ב-300K.

שמלוב, יורשה לשאול במה אתה נוהג?

אני מעריך שזו גם היתה השאלה של Murzilka.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי מיכאל, הבנתי את כוונתה ;)

לשאול תמיד אפשר, אני מעדיף שלא לענות, זה לא רלוונטי לשרשור.

בואו נתמקד בקיאה :)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם אמרת שאתה נוהג על מתחרה שלה (להזכירך, אתה העלית את זה, אף אחד לא ביקש ממך לספר לפני שהעלית את זה), וזה עזר לך לגבש את דעתך על הסטינגר מבלי שנהגת עליו, אז מן הראוי שתפרט איזה רכב זה.

אני גם לא מבין מה הבעיה בלספר על מה אתה נוהג. מפחד שנגלה שזו לא באמת מתחרה שלה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
באותו האופן! לא לעלות אותו דבר.

מזה אותו האופן? תמורה למחיר. מי קבע? אף אחד, אינדיבידואלי לחלוטין.

Slow-Motion-App-iPhone-The-Matrix-Bullet-Time-Gif-Keanu-Reeves-Bullet-Time-Slow-Motion-iPhone-App-Smartphone-314965.gif

שמלוב עונה לשאלות בפורום. סירקה 2020, דרמטיזציה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אף אחד לא יכול להצביע על מתחרות, אני נוהג על המתחרה, הקיה (קיאה) מכונית לא משהו, אבל זה לא רלוונטי לשרשור.

קנט טאצ' דיס, שמלוב-טיים.

פורסם

שלום

יצא לי לראות את הרכב בגלבוע ( עברתי במקרה שם וכתב רכב הזמין אותי להצטרף אליו לטיול בצפון , סירבתי בנימוס) מזהים אותו מרחוק די בקלות , בעיניי מראה נאה מבחוץ בפנים קצת פחות . נסעתי אחריו עם הfk8 , בסיבובים הוא נראה קצת כמו אוניה . מעניין האם הוא שווה מאה אלף יותר תמורת יותר נוחות ופחות ניהוג ?

פורסם
איזה בסיס השוואה יש בין שני הרכבים האלה?

כאשר אני בא לקנות רכב מעניין אותי אמינות שימושיות והנאה מנהיגה . אבזור נוחות לא חשוב לי .

הבסיס לטעמי : מותגים שנחשבים יותר אמינים מהאירופאים , שימושיות ( תא מטען ) הנאה מנהיגה ( כאן באמת קשה לי למצוא בסיס להשוואה , חוץ מאשר ששניהם יעלו חיוך שלא ירד מהפנים )

פורסם (נערך)
אני חושב שהילדה עם הקוקיות זו אתה. אתה כבר שנים מתנדנד בין רכבים פסאדו ספורטיבים לספורטיבים, כשאתה לא מוכן לקבל את החסרונות של רכב ספורטיבי, מצד אחד, אבל גם לא נהנה מהיתרונות.

VRS, GTI... בשביל מה?!

בשביל הפוזה?

אתה לא נוהג אגרסיבי, אתה לא נוהג ספורטיבי, אתה לא עושה טיולי נהיגה... אתה בכלל לא מבין למה מישהו יתלהב מיכולות דינמיות. בשביל מי שנהנה מנהיגה, רכב שמתנהג יכול לפצות על כל חיסרון פרקטי.

אבל נהגים זה עם נכחד, ואני גם לא מבין למי הסטינגר הזו מיועדת, בלי קשר לרמת המחיר שלה. גם ברבע מהכסף, אנשים רוצים גימור, לא התנהגות, ואבזור לא מפצה על רעש, נוחות לא משולמת ואיכות גימור לא בסטנדרט.

כך שהשאלה היא לא האם הנהגים יכולים לרכוש את הרכב לעצמם, השאלה היא למי מתאים רכב מתנהג ופחות מהוקצע. אני גם חושב שלמעט מאוד אנשים, אם בכלל, וזה לא קשור כמה כסף יש להם. זה לא שעניים הם פחות כוסיות בבחירת מכוניות מעשירים. לפי חוות הדעת של פייעבאל, הרכב מפספס את השוק, בדיוק כמו שאינפינטי פספסו אותו, ולעומתם סקודה כבר הראו שהם יכולים להביא רכב סופר מאובזר, סופר מהיר, ועדיין נוח, ובמחיר-מחיר.

לגבי הברכיים והמושב, אני חושב שמושב לא נוח פוסל רכב לחלוטין. אתה יושב 100 אחוז מהזמן, ואם כואב לך הגב, כל האוטו לא שווה כלום.

אבל.

נוחות המושב זה גם עניין אינדיווידאולי. אז אולי זה לא רלוונטי לכלל הקונים.

פעם, אבא של חבר שלי נסע לצרפת וניסה לדבר עם המקומיים בצרפתית. בסוף אמר לו איזה צרפתי (וזה ציטוט מדוייק): ״אתה מדבר הרבה אבל הצרפתית שלך חרא״. פרדון מי פרנץ׳

כתבת הרבה דברים שהם ביקורת אישית עלי, שעובדתית הם שגויים. למשל, אני לא נוסע אולי לטיולי נהיגה - איתך. ההסקה מכך שלכן אני לא משתתף בכלל בטיולי נהיגה היא קצת מצחיקה...

אני לא נוהג אגרסיבי או ספורטיבי? למה ראית אותי מתישהו? עלית איתי פעם את בית אורן? עזוב. מוכן להניח מראש שאני פחות אגרסיבי ופחות ספורטיבי ממך. קיבלת שתי נקודות.

אבל לשאלה עצמה לא ענית? ראיתי שמתייחסים פה להתחמקות מתשובות של חלק מהמגיבים, אז תענה לי אתה בבקשה - אתה היית קונה את הרכב הזה במקום כל מקבילה אחרת, החל מסופרב וכלה בm2, או רכב אחר? נניח amg בת שנה?

אחרי זה תוכל להמשיך ולרדת עלי, מבלי שאי פעם כמובן ראית אותי נוהג... רק על סמך זה שאני לא לוקח רכבים אל הקצה...

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, אתה צריך להבין שאנשים לפעמים מגיעים למסקנות מהר מידי. מבלי באמת להכיר אותך.

בתור חבר פורום ותיק, פעם הייתי משתף על עצמי וקצת מתאכזב מביקורת של אנשים. היום לא.

זו גם הסיבה שיש יותר עניין, לפחות מבחינתי, באוף טופיק.

יום בחירות מוצלח :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם היה לי כסף לקנות את הסטינגר, יש מצב שהייתי קונה אותה. מרבית הסיכויים הם שבאותו הכסף הייתי קונה לנדקרוזר חדש שעושה בדיוק מה שעושה הלנדקרוזר המשומש שלי, אז הייתי חוזר לסוכנות קיה להתרשם מהסטינגר שוב, והנה אני בלופ אין סופי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...