Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סטינגר - מבחן דרך (לשתי הגרסאות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא בוודאות קיים, אחרת לא היו נמכרות C63ים או 340ים או כל גרסת אטרף של מנהלים/סאלון פרימיום. כמה הוא גדול זו כבר שאלה אחרת לחלוטין עם תשובה הרבה יותר מסובכת.

בכלל, ככל שאתה מכניס יותר מילים למשפט "אם אתה מחפש..." ככה קהל היעד מצטמצם. יש הרבה פחות אנשים שמחפשים "אוטו גדול, מרווח, איכותי, יוקרתי, מאובזר ונוח שיכול לבלוע תיק גולף בתא המטען ובו זמנית להפוך לך את המעיים בכביש מפותל" מאשר כאלה שמחפשים "אוטו" :)

הבעיה הכי גדולה שאני רואה למכונית הזו בארץ היא המחיר ובכלל לאו דווקא ביחס למכוניות. 380 אלף שקל זה כל כך הרבה כסף אבסולוטית, שמי שיש לו כמות כזו של כסף פנוי כנראה רגיל למותגי יוקרה מחיי היומיום שלו ולכן "מכונית של קיה" כנראה לא תהיה בכלל ב-Scope של החיפוש שלו (כמו חבר של שלומי שהתקשר להתייעץ איתנו לפני כמה ימים וכמעט התפוצץ עלינו מצחוק בטלפון כשהצענו לו את הסטינגר).

מצחיק ככל שזה לא ישמע, הסטינגר הזאת הכי תקרוץ (לדעתי) דווקא לציידי מציאות ש"הסתדרו" בחיים, אבל עדיין לא מצליחים להשתחרר מהחסכנות. כמובן שהתנאי הוא רצון למכונית מהנה לנהיגה.

תודה רבה! כיף לקרוא שנהנית.

גירסאות העל של מרצדס או במוו נמכרות לא רק בשל אלמנט הדיצה היתרה שהן מספקות, כנראה שגם לסמל ולעובדה שמדובר בקצה עליון של מותג עם יוקרה מוכחת, יש מה לומר. איכשהוא מתקשה לראות את זה קורה עם מותג כמו קיה, אבל איך אמרו כאן מביני כל עם רזולוציה טובה בהרבה משלי, יכול בהחלט להיות שאני "משליך מעצמי".

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם הגרסה השנייה הייתה בצבע אדום?

איך הפס של מחזיר האור האדום נראה במציאות על רכב לא בצבע אדום?

נ.ב.

סקירה מעולה!

גם באדום הפס הזה נראה רע במציאות. הוא ישר והוא שונה מהגוון של צבע הרכב בכל מקרה אז זה לא משנה איזה צבע לוקחים, תקועים עם הפס המגעיל הזה.

פורסם

כתבה נהדרת , היה לי כיף לקרוא .

מה זה התבאסתי על הקטע של הקירקושים בתא הנוסעים .

רכב ניראה הצגה אין מה להגיד ,אבל לדעתי היא לא תככב בארץ .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני נהגתי בסטינגר שלא במסגרת המבחן של הפורום וממש נדלקתי עליה, אפילו קצת התאהבתי.

כמות המבטים והעניין שהרכב הזה מושך פשוט לא אמיתית, אנשים אשכרה עוצרים לידך ברמזור ושואלים מה זה הדבר הזה. לא פעם ולא פעמיים חזרתי לחניה ומצאתי סביבה סקרנים שלא הפסיקו לשאול שאלות.

העיצוב מאוד לטעמי ובמציאות היא נראית הרבה יותר טוב מבתמונות. כשהיא הוצגה לא הבנתי את הפואנטה של מחזיר האור המוזר בכנף האחורית אבל במציאות הוא לא הפריע לי.

על הכביש היא הדבר הכי מפתיע שנהגתי בו לאחרונה, בטח מבית קיה. היא משחקת בזנב בכל פניה או כיכר שתיקחו קצת יותר מהר ממה שצריך אבל היא עושה את זה בצורה כל כך חיננית שזה תענוג.

המנוע סופר מרשים, חזק מאוד ומגיב היטב, אפילו התרגלתי להשהיית הטורבו. גם את הגיר אהבתי, הוא מבין מהר אם סתם רצית לתת קצת בגז ולעשות רעש, או שהרגע עברת למוד חוליגני, והוא מתאים את עצמו כמעט תמיד.

לי הכסא היה מאוד נוח, אני אוהב לשבת כמה שיותר נמוך וקיבלתי כאן ישיבה נמוכה עם רגליים שלוחות קדימה ותמיכת מותניים מחבקת, פשוט תענוג.

בכבישים מפותלים העדפתי את מצב ספורט שנותן מספיק חופש לזנב בלי להגזים וממש לאתגר את הנהג. הבלמים מעולים אבל אחרי שהם התחממו הם קצת רטטו בבלימות חזקות, כנראה שעברו חיים לא קלים במסלול.

כן יש פאקים קטנים וצקצוקים בתא הנוסעים. אי אפשר להשתמש באונדרואיד אוטו ולשמוע מוזיקה מדיסקאונקי, כמה קשה היה לשים שם יציאה נוספת? הפקדים לא מעמיסים בעיני והתפעול מאוד אינטואיטיבי, נדיר שנזקקתי להשתמש במסך המגע במהלך הנהיגה. קיבלתי את הרכב עם תצוגה עילית בגוון לבן שפשוט נעלמה לי מהעיניים בכביש המהיר. ביום השני עם הרכב גיליתי שאפשר לבחור גם בין כתום לירוק שבו בחרתי והפך אותה להרבה יותר ברורה לעין. ההתרעה על רכבים בשטח המת גם בתצוגה העילית פשוט מצויינת.

אם מישהו מצליח למצוא לעצמו 380K לאחת כזאת שיגיד לי איפה הוא חיפש, אני גם רוצה!

פורסם

העיצוב מאוד לטעמי ובמציאות היא נראית הרבה יותר טוב מבתמונות. כשהיא הוצגה לא הבנתי את הפואנטה של מחזיר האור המוזר בכנף האחורית אבל במציאות הוא לא הפריע לי.

כנראה בגלל תקנה ממשלתית אמריקאית

פורסם

ביחס לזה, קיה עוד עשתה את זה נאה וכחלק בלתי נפרד מהעיצוב, כאן זה פשוט כלאחר יד במוסך מדרכה. בשני המקרים הפנסים מאחור לא מאירים לצדדים (בפרארי גם מלפנים), ולכן התוספת הזו היא חובה

Untitled-1.jpg

פורסם

האמת שאני לא מבין אותכם.. יושבת מולכם הקיה GT2 ב 52+- אלף דולר וליידה CLA43 ב 55-60 אלף, איפה בכלל הספק?

המרצדס עוד מגיעה גם עם טיפולים מלאים כלול.

פה בקליפורניה אני לא רואה כמעט כאלה, אין הנחות ואין דילים לליסינג דברים שהגרמניות עושות (והאמרקאיות) עושות פה כל הזמן.

קיה ויונדאי במצב ממש קשה בארה"ב ולדעתי בצדק.

גם הגנסיס החדשות ממש ממש מאכזבות ואין שום מצב לקחת גנסיס ב80 אלף ליד CLA400-550\E400-550 במחיר יחסית דומה.

וליד גרסת הבסיס של הקיה יושבת האלפא גוליה עם ליס של 299 דולר לעומת 399 של הקיה.

בקיצור, הדרך עוד קשה וארוכה (לדעתי).

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• אחראי פורום
פורסם

כולם תוהים על אותה נקודה.

מה תהיה מידת ההצלחה שלה בתמחור שהוא קרוב מדי למובילות המסורתיות של הסגמנט?

שאלה קשה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מבחן מעניין של רכב מעניין. אבל לדעתי החברה בטלקאר בונים עליו יותר כמקדם מותג, מאשר מנוע הצמיחה. יהיו כמה עשרות על הכביש ומלא סיקור עיתונאי אוהד. דיינו. קשה לי לראות אנשים עם תקציב של 400k לקניית סדרה 5 הולכים לסוכנות קיה.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

קהל נוסף שמאוד ישמח לשים את כספו על הקיה על הקיה הזאת הוא הקהל של חובבי הנהיגה עם משפחות שאין להם 380K לקנות רכב חדש.

אז הם יקנו אותו כמשומש עוד כמה שנים באיזה 200K-250K.

זה יהיה מקרה קלאסי של רכב מעולה שחובבי נהיגה ממש אוהבים, אבל יהיה נדיר בתור משומש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אחלה מבחן, אחלה כתיבה ואחלה תמונות [emoji106][emoji106].

ממש הפתעתם אותי האמת. לא שלא ציפיתי שתאהבו, פשוט לא חשבתי שעד כדי כך (ראיתי אין ספור מבחנים והשוואות, וכולם משבחים אבל לא הייתי אומר עפים).

בכל מקרה, חבל שלא יצא לי לבחון אותה בסוף, אבל בהחלט עשיתם לי חשק. אני אארגן לי נסיעה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

התמונות מצוינות אבל לא הבנתי איך הכותב ישלם 380 אלף לרכב שעושה לו כאבי ברכיים. מחבט בייסבול יעשה את זה טוב יותר. וזול יותר.

רכב עם רעשים ב80 קמש? בעיות הרכבה? אז הוא זורק תחת. ומאיץ. חוויה מקסימה ליום אחד.

כמה מבין הבוחנים בכלל במשחק הזה מבחינת כסף? אחד? והוא (סמוראי) אמר שלא היה קונה.

אז כל ההתלהבות נראית לי מוזרה. יש בפורום הזה אולי 10-20 אנשים שקונים רכבים בסכומים האלה. תזמינו אותם למבחן. כל היתר זה סתם התלהבות של ילדות עם קוקיות. סליחה כמובן, לא אישי, פרקטי.

מה דורקי היה קונה?

מה ניב היה קונה?

זה מבחן אמיתי, כי הם חיים ביום יום עם רכבים בסכומים האלה. ולא נראה לי שהיו מתפשרים על רכב מרעיש ולא נוח...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
והפואנטה שלך היא ?

גם ג'נסיס לא מוכרים במספרים מטורפים שם.

שאין כל כך קהל שלא אכפת לו מהסמל, ואם המגמה תהיה דומה כמו ברכבי הפאר הללו, אז הסטינגר תמכר ביחידות בודדות.
פורסם
האמת שאני לא מבין אותכם.. יושבת מולכם הקיה GT2 ב 52+- אלף דולר וליידה CLA43 ב 55-60 אלף, איפה בכלל הספק?

הסטינגר מרווחת, חזקה, מתנהגת, מאובזרת וגם איכותית מה-CLA. אז איפה בכלל הספק? הדבר היחיד שלא משחק לטובתה בהשוואה הזו זה הסמל.

התמונות מצוינות אבל לא הבנתי איך הכותב ישלם 380 אלף לרכב שעושה לו כאבי ברכיים. מחבט בייסבול יעשה את זה טוב יותר. וזול יותר.

רכב עם רעשים ב80 קמש? בעיות הרכבה? אז הוא זורק תחת. ומאיץ. חוויה מקסימה ליום אחד.

כמה מבין הבוחנים בכלל במשחק הזה מבחינת כסף? אחד? והוא (סמוראי) אמר שלא היה קונה.

אז כל ההתלהבות נראית לי מוזרה. יש בפורום הזה אולי 10-20 אנשים שקונים רכבים בסכומים האלה. תזמינו אותם למבחן. כל היתר זה סתם התלהבות של ילדות עם קוקיות. סליחה כמובן, לא אישי, פרקטי.

מה דורקי היה קונה?

מה ניב היה קונה?

זה מבחן אמיתי, כי הם חיים ביום יום עם רכבים בסכומים האלה. ולא נראה לי שהיו מתפשרים על רכב מרעיש ולא נוח...

כאבי הברכיים זה הדבר היחיד שבאמת היה גורם לי לחשוב פעמיים אם לקנות את המכונית הזו. לרעשים מתרגלים, במיוחד כשהם לא נוראיים אלא רק מורגשים. אנשים קונים מכוניות הרבה יותר מרעישות ובסופו של דבר זה עניין של העדפה. יתרה מזו, אם כל מה שהבנת מהמבחן הוא שהרכב הזה "זורק ומאיץ" כנראה שלא עשיתי את עבודתי נאמנה כי ברור שלא הובנתי על-ידייך.

אני לא הולך להיכנס לכמות הבוחנים ש"במשחק הזה" אבל המספר הוא לא אחד. אני מניח שקיה (העולמית) עשו את המחקר שלהם באשר לקהל הפוטנציאלי ומצאו שלא כולם מסכימים עם סמוראי, שזה מצוין כי זה אומר שכמו בחלק הקודם של ההודעה שלי, זה עניין של העדפה.

מעבר לזה, ש"התלהבות של ילדות עם קוקיות" היא לא אמירה שצריכה - לדעתי - לזכות בתגובה, אני אעשה את זה בכל זאת. ההתלהבות אולי נראית לך מוזרה, אבל אתה צריך לזכור שדווקא בגלל שאינני נמצא במשחק, ובזכות הניסיון שלי עם המתחרות של המכונית הזו, אני יכול להסתכל על הנושא הזה בצורה אובייקטיבית יותר, כי אני לא "מושקע" בנושא, כי אין לי העדפה למותג כזה או אחר וכי אני לא צריך להרהר על "מה יחשבו האנשים שיראו אותי ברכב כזה" כי בעוד יומיים אני כבר לא אהיה בו.

ובאשר ל"מתפשרים על רכב מרעיש ולא נוח" תשאל כל רוכש M3/M5, פרארי, למבורגיני, או אפילו מיאטה, BRZ, פיאסטה ST, קליאו RS או ג'ולייטה תלתן אם הם לא היו מעדיפים רכב הרבה יותר שקט ונוח באותו מחיר, אני מניח שאתה יודע מה תהיה התשובה :wink:

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...