Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי קיה סיד מודל 2015. שמתי לב שאחד הלדים הפסיק לפעול:

1. האם ניתן לעבור טסט רק עם לד אחד? או שזה נתון לחסדיו של הבוחן?

2. אם שני הלדים ישרפו זה יותר תקין בטסט:wink:?

3. האם אני יכול פשוט להחליף לפנסים ללא לדים? מצורף קישור

https://www.auto365.co.il/product-11767-%D7%A7%D7%90%D7%99%D7%94%C2%A0%D7%A1%D7%99%D7%93_%D7%A4%D7%A0%D7%A1%C2%A0%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99%C2%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9F%C2%A0%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99_%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2_=%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D=_(%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D_%D7%9C%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D%C2%A02013_%D7%95%D7%9E%D7%A2%D7%9C%D7%94).aspx

יום נעים!

פורסם

בס"ד

מסיט הצידה מהשאלה.

נתקלתי בלא מעט, פנסים עם לדים שרופים, ברכבים האלו, אין פתרון לדבר הזה?

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

מסיט הצידה מהשאלה.

נתקלתי בלא מעט, פנסים עם לדים שרופים, ברכבים האלו, אין פתרון לדבר הזה?

הפנס שהצעתי באופציה 3 הוא בדיוק הפתרון לדבר הזה! פנס תואם בלי לד!

השאלה היא אם מותר וניתן להתקין פנס ללא לד על רכב שמגיע במקור עם לד.

בעיני זה הזוי לחליף פנס ב 3000 שקל בשביל שורת נוריות לד, ולקוות שזה לא יקרה שוב.

פורסם

פניתי לקיה לבדוק אם יש ״רצון טוב״, אעדכן בעניין.

למיטב ידיעתי, אין אופציה לכבות את הפנסי לד, גם בנושא זה אעדכן בקרוב.

האם ניתן להתקין על קיד סיד פנסים ללא לד(כמו באופציה 3) ברכב שבמקור הגיע עם לד? האם יש מניע חוקי בעניין?

פורסם

שלום לכולם, הבטחתי לעדכן.

פניתי לשירות לקוחות קיה בנוגע לפנס דרך המייל. בפנייה כתבתי כי הפנס לד לא עובד, ושאלתי אם יש נוהל כלשהו של היבואן להחלפת הפנס, או לחילופין לקבל הצעת מחיר בעניין.

יצרו איתי קשר מקיה לאחר יומיים, והזמינו אותי למוסך קיה להחלפת הפנס על חשבונם.

בעיני זה שירות מעולה - הרכב עלה לכביש בינואר 2015, ככה שהוא לא באחריות. לא היה שום צורך ללחוץ עליהם או לעשות סוג של משא ומתן - פשוט שירות מעולה.

סחטיין על קיה.

פורסם

זה כמו הדשבורד המתרומם שהחליפו ב-CEED הקודמת. לא שינו את החומרים וזה מתרומם שוב לאחר כמה השנים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בכל מקרה שאפו ליבואן קיה שלוקח אחריות על פגמים (אפילו אם הם סדרתיים כי זו מחלה ברכב הזה) גם לאחר כמעט 4 שנים ולא "מוציא את המיץ" ללקוח

• תוכן חדש...