Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגרים לי את סניף הבנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיוני הוא שפחות חשוב באיזה בנק מתנהל החשבון, הרבה יותר חשוב באיזה סניף.

עזבתי כמה וכמה סניפי בנק, משיקולים שונים.

את דיסקונט בגלל יחס משפיל שקיבלתי. כנראה שבאותו סניף לא מתיחסים אליך אם היתרה שלך פחות ממיליון דולר או משהו דומה.

את לאומי עזבתי למרות שלאשתי היה שם יחס מיוחד - בתור עובדת לשעבר. היה מהלך של איחוד סניפים שהתבצע לתוך מרכז מסחרי כושל במקום לא נוח עד מפחיד.

שני המהליכם של עזיבת הסניף היו ממושכים, כיון שדאגתי להעביר את כל הפעילות באופן הדרגתי, ולא ניתקתי מגע עד שסיימתי להעביר את כל הוראות הקבע ויצא השקל האחרון. אמנם, עקרונית, כיום המהלך אמור להתבצע באופן הרבה יותר נוח אולם אישית לא הייתי סוגר את החשבון עד שאני יודע בודאות שכל הפעילות מוסדרת.

לגבי עמלות - עמלות העו"ש לאדם מן היישוב זה כסף קטן, סדר גודל של 200-300 ש"ח בשנה. הדלתא מול בנק אחר תהיה שקלים בודדים, אלא אם אתה מוכן לעבור בנק כל שנתיים שלוש כדי לקבל את הפטורים. לדעתי הטרחה לא שווה את ההפרש. אם אתה משלם עמלות אחרות בהיקף גדול - נניח "דמי משמרת נירות ערך" (איזה שם אנכרוניסטי לשמית הביטים במחשב) השיקול עשוי להיות משמעותי.

מה כן חשוב לי בסניף הבנק:

1. נגישות - שלא יהיה רחוק מדי מהבית (או, בעדיפות שניה, מהעבודה, או מהדרך שבין הבית לעבודה), עם חניה נוחה.

2. טיב השירות - פקידים שיודעים את העבודה, ותורים לא ארוכים מדי.

3. פקידי השקעות והלוואות מקצועיים, שמבינים את צרכי.

הערה לגבי נושא המשכנתא - כאשר ניגשתי לפני 5 שנים לפקידת המשכנתא בסניף בו אני מנהל את חשבוני קיבלתי הצעה (שהיתה הטובה ביותר מבין לפחות 4-5 בנקים שבדקתי), שכנראה לא התחשבה במה שהבנק "יודע" עלי, שכן כאשר הצגתי את תלושי השכר קיבלתי שינוי התנאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מסתבר שכל דבר הוא אינדיבידואלי. יותר מ 35 שנים בבנק הפועלים, אין לי אפילו מילה רעה להגיד עליהם.

הייתה תקופה (20 שנה) שניסיתי לעבור לבנק לאומי, אחרי שנה ברחתי משם כמו מאש.

בעבר הייתי גם בבנק דיסקונט וגם בבינלאומי.

מניסיוני זה לא תמיד משנה באיזה בנק אתה - אלא באיזה סניף אתה נמצא.

מעבר לזה נוח לי בבנק הפועלים מבחינת יחס ושירות זמין מתי שאני רוצה

בלי לשמוע תא קולי שאינו יכול להגיב...למרות תחנוני.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

חברה באיגוד כבר שנה, בחשבון הפוך, בנתיים מרוצה, עושה הכל דרך הטלפון או במייל, מקבלת מענה מידי. את כרטיס האשראי שלחו לסניף אחר ואני אספתי אותו עבורה (הצריך קצת בירוקרטיה של יפוי כח וטלפון לאישור ״אונליין״ כשהגעתי לשם, אבל לקח כמה דקות).

פורסם

יש שוני בין סניף לסניף לא משנה באיזה בנק. לאומי ופועלים מתקדמים מבחינה טכנולוגית על יתר הבנקים. כל הבנקים בתהליך התיעלות, לאומי הקדים את כולם. מעניין מה יקרה שפועלים ומזרחי ישלמו את הקנס לאמריקאים. לבנקאות בסיסית הייתי הולך על פפר.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

גם סניף הבנק שלי (מזרחי) נסגר בסוף החודש ואני מועבר לסניף אחר, שהוא מרוחק יותר מהבית. בגדול יוצא לי לראות את הסניף פעם בשנה (בהגזמה), אז זה לא ממש עקרוני עבורי. מה שכן, איפה דביר שיטען שכ"שבנקים אחרים סוגרים סניפים, מזרחי רק מוסיפים"?

פורסם

גם אני חושב שהסניף יותר חשוב מהבנק.

נכון שכיום כבר כמעט לא צריכים ללכת לסניף פיזית, אבל במקרים שצריך אז מאד חשוב שיהיה מישהו שמבין אותך ואת הצרכים שלך ולא איזה "פקיד שרות לקוחות" בסגנון עדות חברות הסלולר...

לפות״ש אני מציע לעשות בדיקת תנאים בין הבנקים. הבנק המקבל ייקח על עצנו את הבירוקרטיה של המעבר.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

איך האפליקציה של בנק איגוד?

ברמה של האפליקציה של בנק הפועלים?

האם ניתן להתקשר ישירות לסניף?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אני מבקר לפחות מספר פעמים בשנה בבנק הפועלים כאשר חלק מהביקורים הם סידורים עבור אימי. לצערי רמת השירות ורמת הפקידים ירדה קשות בשנים האחרונות עד לרמה כזו שפקיד זוטר מרשה לעצמו לשחק בסלולארי בזמן מתן שירות (פייסבוק,וואצאפ).

איזה כייף לי :)

פורסם

אאלט המיחשוב של בנק איגוד "מתארח" על התשתית של בנק לאומי אז אני מניח שהרמה דומה. בכל אופן, אין לי דרך להשוות - ואין לי שום תלונות לממשק האינטרנטי של הבנק (לא התקנתי אפליקציה).

אני בבנקאות פרטית וכמובן יכול להתקשר לבנקאי "שלי" בטלפון או אימייל.

:turn-l:
פורסם

השאלה מה השימוש שלך באפליקציות? אני למשל מסתפק בבדיקת חשבון, העברת כספים, כרטיסי אשראי,קניות באמזון וכד'. בכניסה לתיק השקאות אני מילא לא מבצע קניות/שינוי מניות אלא מעדיף לעשות את זה מול מנהל/מנהלת/יועץ "בבנקאות פרטית". הם אגב דואגים להתקשר אלי כל כמה שבועות לשינוי בתיק או סתם לייעוץ מסוים . ככה שבאמת אין לי שום תלונות לבנק הפועלים.

אגב, בעבר לפני בנקאות ממוחשבת הייתי מבצע רכישת רכבים בסכומים מכובדים רק בהרמת טלפון

ורק לאחר מכן (אפילו שבוע) סוגר את משיכת היתר שיש לי בעו"ש.

אחזור על זה שוב ( כתבתי על זה גם בעבר באיזה שרשור) מה שחשוב לדעתי זה לא סוג הבנק

אלא הסניף הספציפי שבו מתנהל החשבון. למרות שאנשי מפתח שאתה מתרגל אליהם מתחלפים אחת לכמה שנים וצריך להתרגל שוב לאנשים חדשים. (מחויב על פי חוק)

פורסם

99% מהו"ק הן ממילא בכרטיס האשראי היום, ואם אתה משתמש באחד חוץ בנקאי (למה אגב? התנאים של הבנקאי אמורים להיות טובים הרבה יותר!) אז פחות מרגישים.

ממש לא. גם אני חשבתי כך, אבל לפני כמה שנים עשיתי בדיקה מקיפה בנושא ובעקבותיה עברתי לכרטיסי אשראי חוץ-בנקאיים.

• תוכן חדש...