Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגרים לי את סניף הבנק

train
שימו לב! השרשור הזה בן 2222 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב.

אתמול הייתי בבנק. הודיעו לי שסוגרים את הסניף בקרוב.

אני גר ביישוב שיש בו 2 סניפי בנק אחד לאומי ואחד פועלים.

מה האפשרויות שלי?

1. לעבור לבנק המתחרה שהסניף שלו ביישוב. בתקווה שלא יסגרו גם אותו.

2. להישאר באותו בנק אבל בסניף אחר. מרחק של בערך 7 ק"מ, שזה אומר 14 ק"מ הלוך חזור בשביל להגיע לסניף.

3. לנצל את ההזדמנות ולעבור לבנק יותר זול כי בבנק הנוכחי העמלות גבוהות. אם כבר הסניף ביישוב אחר אז לפחות להוזיל עלויות.

מה דעתכם ?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אופציה שלישית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ללקוח פרטי הצורך בהגעה פיזית לסניף הוא זניח.

שירותי דיגיטל+בנקאי טלפוני זמין מספיקים בהחלט.

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. תצטרף למטה המאבק - בפייסבוק של המושבה.

2. תעבור לבנק השני, או לכל בנק שאיננו לאומי.

רק אם הנהלת לאומי תבין שב"התייעלות" כזו היא מפסידה את רוב לקוחות הסניף, יש סיכוי קלוש לביטול הגזירה. כנ"ל לגבי "הפועלים".

אם אתה מוותר על הנוחות של סניף קרוב לבית, אין שום סיבה להשאר ב"לאומי". הבנקים הקטנים, כמו איגוד/מזרחי/בינ"ל נותנים לרוב תנאים טובים יותר. אני שכן שלך ולקוח מרוצה של "איגוד". יש לי, אגב, סניף ליד מקום העבודה, שזה עבורי הרבה יותר נח מליד הבית.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאומי ופועלים מצמצמים סניפים בקצב מטורף. כאילו שהם בקשיים כלכליים...

לא הייתי בוחר באף אחד מהם.

איזה בנק? מאד תלוי באיזה לקוח אתה.

אשתי למשל, עברה לפני כמה שנים מלאומי בגלל שירות גרוע, לבנק מסד.

אבל היא עובדת הוראה, עם וותק וקביעות, ובמסד יש הטבות לנ"ל, בשיתוף הסתדרות המורים.

אני בדיסקונט מגיל 16. עכשיו גם עם חשבונות עסקיים ומשכנתא. אבל מאתגר אותם מידי פעם עם הצעות מבנקים אחרים בענייני עמלות וריביות. כרגע הם מתאמצים לשמר אותי כלקוח ומשווים תנאים. ברגע שהם יפסיקו להיות אטרקטיביים בהפרש משמעותי- נאלץ להפרד כידידים.

אין סנטימנטים, ואין "יחיאל מכיר אותי כבר שנים ונותן לי אחלה תנאים". בכל הבנקים הבנקאים ואפילו המנהלים מתחלפים תדיר. יש BDI, וכולם יודעים בערך איך ההתנהלות שלך (חבל שחוק נתוני אשראי מתעכב, אבל זה כבר נושא אחר).

תעשה סקר, אם אתה "נופל" בקטגוריה של שכיר עם וועד חזק ("חבר",הסתדרות המורים, וכו') - יש בנקים יעודיים שנותנים לנ"ל תנאים ללא תחרות.

אם אתה "סתם" שכיר, או עצמאי, פשוט תשסה את כל הבנקים אחד בשני. מי שיתן את הפייט הכי טוב - יזכה בך כלקוח.

עריכה:

עוד נקודה חשובה- החסם העיקרי של אנשים במעבר בנק, הוא כאב הראש הכרוך בכך- העברת הוראות קבע, החלפת כרטיסי אשראי, החלפת המחאות ש"מסתובבות בחוץ", מס' חשבון חדש וכו'.

מאחר ובהחלפת סניף (גם עקב סגירת הסניף המקורי) ממילא כל אלה מתרחשים, זו בדיוק ההזדמנות להלחם על תנאים טובים יותר.

ואת זה, כמובן לא יספרו לך בסניף הישן שלך...

נהפוך הוא- במיקוח טוב, אפשר לדאוג שהבנקאי החדש יטפל בכל כאב הראש הזה בעצמו. כשאשתי עברה, הבנקאית החדשה שלה שימשה ממש כמזכירה אישית שלה, והיא לא נאלצה לנקוף אצבע. הכל עבר חלק לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי natco

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחזק את נתקו.

לא צריך לפחד ממעבר לבנק אחר (גם אני עברתי בזמנו בנק, בגלל יחס גרוע). זה ממש ממש לא סוף העולם. זה תהליך שלוקח זמן מה - אבל מסתיים.

נכון, יש קצת כאב ראש, אבל הכל פתיר + אפשרות כמעט וודאית לשפר תנאים.

הרבה שרותים עוברים להיות ממוחשבים, וזה כולל צמצום סניפי בנקים. קשה יותר לאנשים המבוגרים ש"רחוקים" מהמיחשוב.

(עוד מעט יבדקו אתכם רפואית דרך הטלפון גם. גם זה יהיה).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם באותה הזדמנות מוחקים גם את המינוס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד נקודה חשובה- החסם העיקרי של אנשים במעבר בנק, הוא כאב הראש הכרוך בכך- העברת הוראות קבע, החלפת כרטיסי אשראי, החלפת המחאות ש"מסתובבות בחוץ", מס' חשבון חדש וכו'.

מאחר ובהחלפת סניף (גם עקב סגירת הסניף המקורי) ממילא כל אלה מתרחשים, זו בדיוק ההזדמנות להלחם על תנאים טובים יותר.

נטכו, בחלק המצוטט אתה מטעה. עברתי פעמיים סניף - פעם ראשונה עקב סגירת הסניף שלי והעברתי לסניף באותה עיר אך שלא עובד בשישי (מעצבן), ופעם שניה כי הבנתי שזה לא נוח לי ועברתי לסניף בעיר אחרת שכן עובד בשישי וקרוב לעבודה שלי. בשתי הפעמים לא הוצאתי כרטיסים חדשים (לפחות לא החוץ בנקאיים. לגבי הבנקאי לא זוכר כי לא ממש משתמש בו), ולא צ'קים חדשים. אפילו לעדכן את מספר החשבון בכל מיני מקומות לא טרחתי הרבה זמן. המשכורת המשיכה להכנס למרות שגם את החשבות שכר לא עדכנתי במשך חודשים.

בקיצור הבנק דאג לשריין את מספר החשבון עם מספר הסניף הישן גם לאחר סגירה פיזית של סניף ומעבר סניף נוסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתי היית בסניף בפעם האחרונה ולמה?

את כמות הביקורים שלי בסניף ב-5 השנים האחרונות מאז שפתחתי את החשבון אפשר לספור על אצבעות יד אחת וישאר לך עודף.

לי לפחות, זמינות הסניף זה אחד הפרמטרים הפחות חשובים. אז אם אתה רוצה לעבור בגלל שיקולים אחרים, תעשה סקר שוק, אבל בהנחה שאתה יודע לתפעל אימייל ואפליקציה, פרט לפתיחת חשבון והגעה לקחת כרטיס אשראי ופנקס צ׳קים (שבכלל בוצעו מסניף אחר) מיקום הסניף הוא שולי (ולפעמים נוח יותר שהוא לאו דווקא קרוב לבית אבל קל לגישה עם רכב וחניה).

עריכה אחרונה על ידי Be roo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נטכו, בחלק המצוטט אתה מטעה. עברתי פעמיים סניף - פעם ראשונה עקב סגירת הסניף שלי והעברתי לסניף באותה עיר אך שלא עובד בשישי (מעצבן), ופעם שניה כי הבנתי שזה לא נוח לי ועברתי לסניף בעיר אחרת שכן עובד בשישי וקרוב לעבודה שלי. בשתי הפעמים לא הוצאתי כרטיסים חדשים (לפחות לא החוץ בנקאיים. לגבי הבנקאי לא זוכר כי לא ממש משתמש בו), ולא צ'קים חדשים. אפילו לעדכן את מספר החשבון בכל מיני מקומות לא טרחתי הרבה זמן. המשכורת המשיכה להכנס למרות שגם את החשבות שכר לא עדכנתי במשך חודשים.

בקיצור הבנק דאג לשריין את מספר החשבון עם מספר הסניף הישן גם לאחר סגירה פיזית של סניף ומעבר סניף נוסף.

אני חושב ש"מטעה" זה קצת מוגזם לומר.

לא יודע באיזה בנק מדובר במקרה שלך, אבל מנסיון: בלאומי הם כן מבטלים את המספר לאחר תקופה, ואז העברות (משכורת למשל) כן מוחזרות.

99% מהו"ק הן ממילא בכרטיס האשראי היום, ואם אתה משתמש באחד חוץ בנקאי (למה אגב? התנאים של הבנקאי אמורים להיות טובים הרבה יותר!) אז פחות מרגישים.

בכל מקרה, שמח עבורך שהיתה לך חוויה אישית טובה, אבל לא הייתי מסיק מכאן על הכלל.

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגעה לקחת כרטיס אשראי ופנקס צ׳קים (שבכלל בוצעו מסניף אחר)

לי שולחים כ"א בדואר (מפעיל אותם דרך האפליקציה כשמקבל אותם) וצ'קים (מי עוד משתמש בדבר הארכאי הזה חוץ מצהרונים/פעוטונים ווועד הבית? :-P) לכל סניף שאני בוחר.

אפילו זו לא סיבה לבוא ל"סניף שלך" היום.

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סניף הבנק שלי במרחק קצר מהבית 5 דק נסיעה,

אני מבקר שם פעם בחצי שנה לפעמים אפילו פעם בשנה.

רוב הסידורים אני עושה דרך האתר ודרך השרות טל ישיר של הבנק.

אם אינך מבקר בבנק חדשות לבקרים זה יכול להתאים,

אחרת לעבור לאופ' ב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...