Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגרים לי את סניף הבנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דברים שניתן לעשות רק דרך הבנק.

אגב, זה חוצפה שהם סוגרים סניפים, ושווה לעבור בנק רק בגלל החוצפה הזו.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שאני נמצא בבנקאות פרטית (מינימום תורים, יחס אישי) הביקורים שלי בבנק הם מעטים.

הכל מתנהל באופן פרטי דרך האתר. יש דברים שמחייבים לגשת לבנק פיזית ( משיכת סכומי כסף גבוהים,כרטיסי אשראי,טיפול בתיק השקעות,הלוואת וכד') אבל הם אחת לתקופה.

בחר את הבנק שנותן לך את התנאים הטובים ביותר, בלי שום קשר למיקום שלו. (למרות שנגישות היא חשובה)

פורסם (נערך)

כרטיס אשראי חוץ בנקאי נשלח בדואר, הבנקאי (אליו התחייבתי במסלול ללא עמלות) מגיע לכל סניף שאבחר, כך גם הצ׳קים.

לסניף בו מתנהל החשבון שלי לא הגעתי מאז פתחתי אותו (פתחתי שם בגלל הכרות מוקדמת עם הפקידים), בעבר הלכתי לסניף שהיה ליד מקום העבודה, כעת בעבודה חדשה אמצא סניף אחר שנוח לי להגיע אליו פעם בשנתיים. סניף זה או אחר, הזמינות שולית מבחינתי.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

השיקול שלי בבחירת סניף הוא זמינות מבחינת שעות עבודה (שיעבוד ביום שישי) וזמינות טלפונית ישירות לפקיד בלי כל מיני מוקדים בדרך.

אניי במזרחי בסניף הוירטואלי. עד היום מאז שפתחתי את החשבון (בערך 6 שנים) ביקרתי בסניף פיזי פעם אחת כדי לחתום על פתיחת החשבון. כל השאר אני עושה במייל, פקס, טלפון ואפליקציה.

נכון שאני יכול לקבל עמלות יותר טובות אבל הנוחות הזו של פקיד שזמיןמשבע בבוקר עד שמוןנה בערב וגם ביום שישי שווה לי את ההפרש.

עריכה: כרטיסי אשראי בנקאיים נשלחים בדואר וצ'קים אם צריך אני קופץ לעמדת השירות העצמי בסניף הקרוב ומדפיס פנקס בשירות עצמי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היום יש תכנית מסלולים, אם אתה לא לקוח גדול או לקוח שעושה הרבה פעולו ומכניס כסף דרך עמלות אף אחד לא ייתן לך הנחה מעבר לתכנית המסלולים.

לדעתי הדבר הראשון שאתה צריך להסתכל הוא על שירות (פקיד אישי, אפליקציה ויחס). נוכחות של סניף תלך ותצטמצם אין מה לעשות היום עוברים יותר לדיגיטל.

את אתה לקוח שצריך מעבר לשירותי עו"ש, הייתי ממליץ לך לבדוק רק את הבנקים הגדולים. משכנתא והלוואה בתנאים יותר טובים, שירותי מט"ח וכספומטים רבים. הם כמה רמות מעל הבנקים הקטנים.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כמות הפעמים שהלכתי לסניף הבנק (סניף פיזי) מאז שהצטרפתי לשירותי הדיגיטל היא 0

אני עדיין יכול להמשיך ללכת, בתשלום כמובן.

מהי תדירות הביקורים שלך בבנק?

כמו שציינו פה, אם זה פעם ב... כנראה שזה לא צריך להוות שיקול עבורך.

פורסם

לגבי משכנתא, אני הבנתי שאפשר לקחת בכל בנק ללא קשר לבנק בו מתנהל חשבון העו"ש.

מה אני מפספס ?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

פורסם
יש דברים שניתן לעשות רק דרך הבנק.

אגב, זה חוצפה שהם סוגרים סניפים, ושווה לעבור בנק רק בגלל החוצפה הזו.

אני מניח שהשיקול הוא כלכלי, כמו כל עסק שבסופו של יום צריך להרוויח...

פורסם
לגבי משכנתא, אני הבנתי שאפשר לקחת בכל בנק ללא קשר לבנק בו מתנהל חשבון העו"ש.

מה אני מפספס ?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

אתה יכול לקחת משכנתא בכל בנק ורצוי אף שתלך לבדוק מול כמה בנקים. בבנק שבו מתנהל חשבונך התהליך צריך להיות יותר מהיר כי הוא מכיר אותך אך יחד אם זאת לא בטוח שהוא ייתן לך את המשכנתא הכי זולה.

למה רשמתי דווקא בנקים גדולים עדיף? כי לרוב הם נותנים ריביות נמוכות יותר. אני למשל הייתי בבנק יהב. משכנתא לא היה בזמנו והלוואה רגילה הייתה יקרה מאוד.

טלפון לאחד הבנקים הגדולים, וקיבלתי תנאים משמעותית טוביום יותר ואני לא לקוח שלהם בכלל.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

ברור שהשיקול הוא כלכלי בלבד. הבנק רוצה להרוויח, ולהרויח יותר. לאחד סניפים ולהקטין הוצאות, מה שאומר להרויח יותר.

אם רוב הלקוחות "לאומי" בישוב יעברו לסניף "הפועלים", בנק לאומי יפסיד מכך, ואולי יחזור בו.

:turn-l:
פורסם

ככל שיהיו לסניף "הפועלים" יותר לקוחות, יקטנו הסיכויים שיסגר. ואם אתה לא בוחר ב"הפועלים" בישוב, אז תעבור לכל בנק אחר, רק לא "לאומי".

גם סניף ת_ - _ו__ של לאומי עלול להסגר בעוד שנה - שנתיים.

פורסם
ככל שיהיו לסניף "הפועלים" יותר לקוחות, יקטנו הסיכויים שיסגר. ואם אתה לא בוחר ב"הפועלים" בישוב, אז תעבור לכל בנק אחר, רק לא "לאומי".

גם סניף ת_ - _ו__ של לאומי עלול להסגר בעוד שנה - שנתיים.

באותה הזדמנות שוקל לעבור בנק,

האם יש פה לקוחות של בנק איגוד עם חשבון הפוך (0% ריבית על המינוס 3% על הפלוס) והם מרוצים? האם בכלל כדאי לעבור לבנק "קטן" או עדיף לבחור מאחד מהגדולים פועלים דיסקונט וכו'...

תודה:-D

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

יש לי חשבון ב"איגוד" - כבר כ-15 שנה (לא "הפוך"). מרוצה מאוד. עזבתי את בנק הפועלים אחרי 32 שנה שם, בגלל יחס ושירות גרועים, שנמשכו גם כשהייתי לכאורה "לקוח מועדף" שם בבנקאות הפרטית. באיגוד, בלי כותרות, השירות והתנאים שאני מקבל מצויינים.

• תוכן חדש...