Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בד"כ אני נוסע נסיעות קצרות אז לא כ"כ שמתי לב לבעיה. לפני שבוע נסעתי לסופ"ש נסיעה של שעתיים וחצי, כאשר המזגן על עוצמה מירבית כל הדרך אבל לא מקרר כמקודם. אחרי שעה עוצמת האוויר החלה לרדת שאחרי שעה וחצי-שעתיים כבר כמעט לא הוציא אוויר בכלל (מכוון על עוצמה מירבית) וגם הקירור פחת בהדרגה.

הלכתי למכונאי שמטפל ברכב של חמותי (אמין לטענתה ונראה כך גם לי) שלטענתו החליף לי פילטרים (ראיתי אותו רק מוציא אותם - בהחלט דרשו החלפה - אבל לא נשארתי אח"כ. קשה לי להאמין שלא החליף באמת), ניקה את המערכת, מילא גז ושמן למדחס.

בחזרה הביתה למחרת ניכר היה שיפור אבל הרגיש שיש לו גלים של קר- פחות קר ואחרי שעה וחצי שוב החלה הידרדרות בעוצמה ובקור. אמנם לא ברמה של מקודם אך לקראת סוף הנסיעה זה כבר היה מורגש. אם הייתי נוסע עוד חצי שעה לדעתי היה מדרדר למצב כמקודם.

כרגע בנסיעות קצרות המזגן עובד חזק, אבל מרגיש שעדיין יש לו גלים של קר- פחות קר ואני חושש מנסיעה ארוכה בחום הזה.

למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה לפני שאני ניגש שוב לתיקון?

תודה

פורסם

אני לא יודע. לא מבין בזה... בגלל זה אני שואל את המומחים :)

הוא עדיין מקרר בנסיעות קצרות. אם זה המדחס, למה עוצמת האוויר מידרדרת?

פורסם

צריך לבצע בדיקה גם לטרמוסטט - אפשר והוא מזייף.

במידה והבעיה בטרמוסטט - אפשר והוא לא מנתק את המדחס.

והיחידה הפנימית קופאת, ואז קשה לאוויר לעבור דרך מסך הקרח.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...