Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני נוהג הרבה על ה108 2017 1.2 ידנית שלי. הרכב נסע כ10,000 קילומטר.

הרכב הזה תמיד רועד בגלל הבידוד והמנוע 3 צלינדרים שלו.

אבל שמתי לב שבצורה רנדומלית פעם בכמה ימים אחרי שאני מניע את הרכב יש למספר שניות רעידות חזקות יותר. רעידות בסגנון נסיע איטית מידי בהילוך גבוה מידי.

אני מניע עם קלאץ' וניוטרל כרגיל.

זה קורה פעם ב3-4 ימים ללא תלות בכמה זמן הרכב עמד. לפעמים זה אחרי יומיים ולפעמים גם שעה אחרי הנסיע הקודמת. הרכב רועד בהנעה לכ3 שניות, מד הסל"ד לא קופץ ואז הכל כרגיל.

מסריקת מחשב הכל נראה תקין. כל החיישנים מראים על פעילות תקינה בזמן הנעה וגם בזמן נסיע.

האם יש למישהו מושג במה מדובר?

פורסם

אצלי בספייס סטאר גם שמתי לב לתופעה הזאת וגם לה מנוע עם שלושה צילנדרים כאשר הסל"ד לא קופץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האפיון של ההרעידות לאחר 3 שניות מההנעה מוכר גם אצלי ב 107 שלי , זה נראה תמיד כאילו לאחר ההנעה לוקח זמו למחשב המנוע לתאם את הסל"ד המיטבי שהוא קר . בכללי אני מכיר היטב את התיאור שלך כי גם אני מרגיש את זה לפעמיים וזה מביא אותי למצב של התסתכלות על המד סל"ד שלא מרמז לי כלום כי הוא נשאר סטטי על 600 סל"ד בערך .. בכללי מעניין אותי לדעת אם המנוע 1.2 של ה 108 הוא תוצרת טויוטה גם ? או משהו שדובר צרפתית?

פורסם

ה1200 הוא של פג'ו. לא של טויוטה

אני חושב שגם לא מוצע בכלל בטויוטה אייגו.

ב107 יש כמה שניות של רעידות בהתחלה מעבר לרעידות הטבעיות של המנוע, אבל זה מינורי ועד שקראתי את הפוסט פה בכלל לא שמתי לב.

ההרגשה שלי היא שדווקא הפעלת המזגן, מלבד שלוש השניות הראשונות של כניסת המדחס, דווקא מעגלת קצת את פעולת המנוע (אולי כי הסלד עולה קצת?)

פורסם

רגע זה תקדים הזוי , אתה רוצה להגיד לי שטויוטה מוכנים לשים מנוע של פיגו באייגו שלהם ? , אני באופן אישי רכשתי לפני מספר חודשים פיגו 107 רק בגלל שמדובר במנוע וגיר של טויוטה ולמען האמת אני יותר מרוצה מהרכב. אם הייתי צריך לרכוש פיגו בידיעה שהמנוע שייך להם הייתי חושב פעמיים אבל זה כבר לשרשור אחר...

פורסם

^

חוץ ממנוע פרינס בדורות הראשונים, מנועים של פיג'ו לפניו ואחריו, לא ידועים כבעייתיים כרוניים.

ט.ל.ח

פורסם
רגע זה תקדים הזוי , אתה רוצה להגיד לי שטויוטה מוכנים לשים מנוע של פיגו באייגו שלהם ? , אני באופן אישי רכשתי לפני מספר חודשים פיגו 107 רק בגלל שמדובר במנוע וגיר של טויוטה ולמען האמת אני יותר מרוצה מהרכב. אם הייתי צריך לרכוש פיגו בידיעה שהמנוע שייך להם הייתי חושב פעמיים אבל זה כבר לשרשור אחר...
זה לא תקדים, טויוטה אפילו מוכנים לשים את הסמל שלהם על מסחרית צרפתית למהדרין, ואתה יכול לקנות את הפרואייס בסוכנות טויוטה הקרובה לביתך, שזה ג'מפי עם סמלים של טויוטה.
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...