Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מצלמה שמצלמת את הנסיעה, חשבתי להתקין מצלמה שמצלמת גם פנימה, הגיעה לי המצלמה שהמליץ לי אלכס מהפורום.

אבל אז חשבתי, לצלם את הנסיעה בסדר, אבל פנימה, מי מבינינו, עם יד על הלב בלי לשקר

מי לא מוריד לפעמים יד אחת מההגה? או התרגל לנהוג עם יד אחת? או בנסיעות ארוכות

נותן ליד אחת להשתחרר קצת, אני יודע שזה נשמע מצחיק, אבל הכוונה יד אחת מאחורי הראש, לכמה רגעים

עכשיו זה לא קטנוניות, אלא אם תכלס ירצו לעשות בזה שימוש לרעת הנהג, אפשר, לא?

התחלתי לחשוב לרגע, מצלמה שמצלמת את הנסיעה, כל עוד אתה נוהג בלי עבירות וכחוק אין בעיה

אבל בתוך הרכב. אני לא מתכון לעשן נרגילה תוך כדי נהיגה, לא להגזים.

וגם ברור לי שלא כל פעם יבקשו את הצילומים של פנים הרכב,

אבל אם נניח קרה מקרה שאתה לא אשם, וצד ג' אשם אבל הוא קלט שיש לך ברכב גם מצלמה פנימית

והוא אומר אני אהמר, למה לא? ואז אם חברת הביטוח שלו או בית משפט אם זה יגיע לתביעות קטנות

יבקשו ממך לראות מהמצלמה שמצלמת פנים הנסיעה, זה יכול להיות לרעתך, או קיצוני מדי לדעתכם?

נראה לי שלא משקיעים בזה יותר מדי מחשבה. אלא אם הרוב נוהגים כמו רובוטים 2 ידיים על ההגה תמיד וממש כמו שצריך, אבל אנחנו הרי בני אדם.

פורסם

חייכתי בקול רם, הכלב נבהל...:lol:

ולשאלתו של פות"ש, אתה תמיד יכול לטעון שהפילם נשרף.

החופש הגדול הביא איתו פרנויות לפורום
פורסם

האח הגדול זה פה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

המצחיק הוא שאתם צינים, אבל אם זה אכן יקרה?

תרחיש שנגיד אלי נוסע, דוד נכנס באלי, אבל דוד לא פראיר

הוא רואה שלאלי יש מצלמה גם לדרך וגם פנים האוטו, והוא רואה שאלי בחור צעיר

הוא מציין את זה, לא משנה מקליט מפעיל הקלטה, או כותב או אומר אפילו לסוכן שלו

כמובן שדוד אשם כן? אלי סה"כ לא עשה כלום, אבל דוד לא פראיר

רואה שאלי בחור צעיר, ואומר מי יודע אולי התעסק פה, אולי התעסק שם, מה יש לי להפסיד?

לא מסכים לשלם, תביעות קטנות

מבקש בכתב הגנה רוצה גם לראות את הצילומים של אלי, גם מצלמת פנים

אם אלי לא יסכים, זה נראה קצת מוזר, לא? מה יש לך הרי לסרב? אתה הרי נסעת, ודוד נכנס בך. אתה הרי לא אשם

למה שלא תסכים?

אממה, נותן את הקבצי וידאו, בנסיעה של שעה שמים לב שמדי כמה דקות מרים את היד, לא אוחז את ההגה בשתי ידיים

קיצר לא יודע, אולי באמת הגזמתי, אבל גם הציניות לא הכי במקום לדעתי לא יודע קיצר. אל תשכחו שיש עסק עם ישראלים.

פורסם

עד שיגיע כתב אישום תוכל להגיד שהקובץ כבר מזמן "נדרס", ככל הנראה בנסיעה למחרת

פורסם

מי לא מוריד לפעמים יד אחת מההגה? או התרגל לנהוג עם יד אחת? או בנסיעות ארוכות

נותן ליד אחת להשתחרר קצת, אני יודע שזה נשמע מצחיק, אבל הכוונה יד אחת מאחורי הראש, לכמה רגעים

היחידים שאכפת להם איפה היד שלך זה המורה נהיגה שלך והטסטר.

תהיה רגוע לגבי זה

יום טוב גם לך

פורסם

תאר לך שהבאת חיטוט עצבני באף?

והשופט רואה את זה?

אכלת אותה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

ואני חשבתי מה יכול לקרות, אם אלי ישאיל את הרכב לאבנר, החבר הכי טוב שלו מהצבא ויגלה שהוא **** ** *** *** כבר שלוש שנים ? ידידי המלומד, משטרה ובית משפט יהיו הדאגה האחרונה של מיודעינו, תתקין מצלמה וסע לשלום ולברכה.

פורסם
עד שיגיע כתב אישום תוכל להגיד שהקובץ כבר מזמן "נדרס", ככל הנראה בנסיעה למחרת

כי תמיד כדאי לקחת עבירה שולית ולהוסיף עליה שיבוש הליכי חקירה והשמדת ראיות.

פורסם

אתה לא יודע כמה מצלמות מפספסות הקלטות שלמות בלי שידעו... נתקלתי בזה לא פעם. אנשים בטוחים שהן מקליטות ובפועל כלום

פורסם

אצלי מותקנות במכוניות מצלמות כפולות עדשות , בדומה לאלו שמשמשים נהגי מוניות. ניתן לקבוע הקלטה לצילום חוץ בלבד. ניתן גם להפנות את הצילום לכיוון הנוסע ואז הנהג נראה חלקית בלבד. בכל אופן איכות הצילום הפנימי ירודה למדי בתנאי תאורה חלשים, לכן לא הייתית חושש.

אגב, בזמנו כשרכשתי אותן חשבתי שאיכות התמונה הפנימית תאפשר לראות בברור גם את מה שקורה מאחורי הרכב , דרך החלונות, בעיקר האחורי. בפועל ממאד מאכזב, עדיפה מצלמה אחורית .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
החופש הגדול הביא איתו פרנויות לפורום

דווקא לא. השאלה של פותח השרשור במקומה והתשובה בפשטות היא כן, רק שזה נוגע גם למצלמת הרכב שמצלמת החוצה ולאו דווקא לגבי המצלמה שמצלמת את פנים הרכב.

וכשזה נאמר, לא רואה סיבה לצלם את פנים הרכב, הייתי מצלם קדימה ואחורה (ואם אפשר לצדדים- אבל לא מצאתי פתאום אחיד כזה).

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...