Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות באופן אישי לאחר תאונות עם נפגעים את בוחני התנועה מחפשים את מצלמות הדרך בתוך המכוניות ההרוסות בזמן שהנהגים נמצאים בדרכם לבית החולים.

S60 Rdesign

פורסם

מישהו בכלל רשאי לקחת את החומר של המצלמות ללא אישור של בעל הרכב?

גם אם לצורך העניין יש לי מצלמה שמצלמת את פנים הרכב ואת הכבש והביטוח של הצד השני מעוניין בתוכן שלה, מה הבעיה שלי פשוט לסרב?

פורסם
המצחיק הוא שאתם צינים, אבל אם זה אכן יקרה?

תרחיש שנגיד אלי נוסע, דוד נכנס באלי, אבל דוד לא פראיר

הוא רואה שלאלי יש מצלמה גם לדרך וגם פנים האוטו, והוא רואה שאלי בחור צעיר

הוא מציין את זה, לא משנה מקליט מפעיל הקלטה, או כותב או אומר אפילו לסוכן שלו

כמובן שדוד אשם כן? אלי סה"כ לא עשה כלום, אבל דוד לא פראיר

רואה שאלי בחור צעיר, ואומר מי יודע אולי התעסק פה, אולי התעסק שם, מה יש לי להפסיד?

לא מסכים לשלם, תביעות קטנות

מבקש בכתב הגנה רוצה גם לראות את הצילומים של אלי, גם מצלמת פנים

אם אלי לא יסכים, זה נראה קצת מוזר, לא? מה יש לך הרי לסרב? אתה הרי נסעת, ודוד נכנס בך. אתה הרי לא אשם

למה שלא תסכים?

אממה, נותן את הקבצי וידאו, בנסיעה של שעה שמים לב שמדי כמה דקות מרים את היד, לא אוחז את ההגה בשתי ידיים

קיצר לא יודע, אולי באמת הגזמתי, אבל גם הציניות לא הכי במקום לדעתי לא יודע קיצר. אל תשכחו שיש עסק עם ישראלים.

אני לגמרי איתך בעניין הזה, אבל התועלת רבה מהנזק. לגבי הפללה, שוטר לא יכול לקחת ולבדוק לך את המצלמה כאילו זה טכטגרף של משאיות. לעומת זאת, בעידן שהחוק פה הוא מילה של השוטר נגד המילה שלך, המצלמה מנטרלת את היכולת שלהם להמציא דוחות. אותי עצר שוטר על תמרור עצור. אמרתי לו שירשום דו"ח וניפגש בבית משפט ושם אני אראה את הצילום לשופט והוא יעשה צחוק מעצמו. כשהוא ביקש לראות את הסרטון אמרתי לו שאין לו שום זכות והוא יראה אותו בבית משפט. אמר לי "סע", בעצבים. המצלמה הזאת חוסכת הרבה כסף. חובה בכל אוטו

• תוכן חדש...