Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הראיון היחיד היה " בן כמה אתה ומאיפה".

נקווה שיהיה בסדר.

שתי השאלות לא חוקיות... משעשע.

שיהיה בהצלחה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 437
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכוונה שלי הייתה שבמקומות כאלה לא באמת עושים לך ראיון עבודה, עזוב אותך... בגלל זה תמיד פחדתי להגיע למקומות רשמיים כמו מחשבים וכו', אבל אין ברירה, לא נראה לי שקיימת משרה נורמלית בחיים האלה מבלי לעבור ראיון עבודה ואת כל ההיררכיה הזו.

פורסם

בהצלחה אושריקו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מסכים על כל מה שאמרת פרט לעניין הזה, מדובר בכתבה מ 2013, עברו 5 שנים וזה המון , לפי מה שאני מכיר ויודע (אין לי מקור), הביקוש לתעשיה וניהול היום הרבה יותר גבוה ממה שהיה.

מקור זבל ממומן : טמקא

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4776757,00.html

דבר ראשון לא מנצחים מרוץ סוסים עם חמור, ז"א לתת לי כתבה ממומנת של מכללת סמי שמעון מלפני שנתיים+ לא תעזור לך להוכיח כלום.

דבר שני נכון שהכתבה מלפני 5 שנים, אבל אני עדיין מאמין שיש בנתונים רלוונטיות מסויימת גם להיום, אולי הנתונים פחות עגומים, אבל לא היה שינוי כזה משמעותי בשוק בשנים האחרונות, המקצועות הטכנולוגיים נמצאים בביקוש גבוה כבר עשור+.

אדגיש משהו, אין לי שום בעיה עם הנדסאי קומקומים או מדעי תזונת הקיפודים, שכל אחד ילמד מה שבא לו, הבעיה מתחילה כשהבן-אדם מסיים ללמוד ובטוח שחייבים לו עבודה בתנאי מלכים.. אפשר לשאוף להתקדם ואני הכי בעד "לטרוף את העולם" אבל השוק לא יתכופף עכשיו רק כי ציפי מחדרה למדה יועצת תזונה של יונים ובא לה לעבוד בזה, למדת? יופי כל הכבוד, האם יש בזה עבודה? זה היית צריכה לבדוק לפני שהתחלת ללמוד.

איך זה מתקשר לפוסט? גישת ה-"למדתי קורס גנרי חודשיים, עכשיו איפה ההצעות עבודה?"

לפעמים פשוט לא מסתדרת עם המציאות, צריך להוריד ציפיות לרמת האפס וכשיהיה לך משהו יותר רציני ביד כמו ניסיון או ידע, יהיה אפשר "להתאכזב" מהשוק.

פורסם
הכוונה שלי הייתה שבמקומות כאלה לא באמת עושים לך ראיון עבודה, עזוב אותך... בגלל זה תמיד פחדתי להגיע למקומות רשמיים כמו מחשבים וכו', אבל אין ברירה, לא נראה לי שקיימת משרה נורמלית בחיים האלה מבלי לעבור ראיון עבודה ואת כל ההיררכיה הזו.

אלא אם אתה הולך לעבוד בעסק של ההורים...

תבוא לבוש סולידי (חס וחלילה לא כפכפים, מכנס ארוך, חולצה מכופתרת, אם אפשר). רבע שעה לפני הזמן (חס וחלילה לא לאחר!). מגולח ועם ריח של אפטרשייב. דבר בנימוס, גם אם השאלות מעלות לך את הסעיף. תשתדל לחיייך רוב הזמן (לא כמו דביל/סטלן, אבל כדי להראות טיפוס חיובי). תריץ את שם החברה בגוגל ותלמד עליהם קצת (מה הם עושים, כמה שנים קיימים וכאלה). זה עושה רושם טוב על המעסיק שהמועמד מכיר את החברה ומגלה רצון להשתלב בה.

תהיה מוכן לשאלה של "על איזו משכורת התחלתית חשבת?".

שיהיה המון בהצלחה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ותבקש 100 אלף ברוטו, משם תמיד אפשר לרדת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

האוטו שלי ממש מלוכלך, ונראה זוועה, קצת פדיחה.

נאטחו, האמת שלא מפריע לי אם זו חברה לא כל כך מוכרת כי ככה הם בונים אותך מ0 וזה טוב, מאשר להיכנס למים עמוקים יותר מדי.

לא שכבר קיבלו אותי, אבל בכללי עדיף לי כזה דבר.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תחנה רחוק ותבוא ברגל שלא יראו במה אתה נוהג ויציעו לך משרה במגזר הערבי.

פורסם

*גילוי נאות - מהנדס מעשיה וטיול ( לא מסמי שמעון)

לא מבין את הזלזול שלכם לגבי התואר. אני לא אעיד על עצמי אבל רוב המחזור שלי כ 80 אנשים עובד בתעשייה במגוון רחב של תפקידים.

מנהלי פרוייקטים, מיישמים, מפתחים, תפ"י, מנהלי שרשרת אספקה, BI, מערכות מידע, אנליסטים וכו'.

שנתיים לאחר סיום התואר חלקם מתקדמים בתוך החברה וחלקם כבר בעבודה השנייה או השלישית. לרוב לא שומע תלונות.

😈Seat Leon Cupra 280😈

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גדול...:-D

זה לא מצחיק. הבוס שלי ראה במה אני נוהג ופתאום נהייתי אחראי על כל הפרוייקטים בישובים ערביים במשרד.

פורסם

כשהתקבלתי לעבודה הנוכחית נהגתי על מגאן 2001 שעולה שליש מהגרוטאה של אושריקו.

מסתבר שראש הקבוצה שראיין אותי נהג על סיויק 96.. הייתה לנו שיחת רכבים משעשעת בזמן הראיון. לדעתי דווקא קיבלתי נקודות אקסטרא אצלו בזכות האוטו

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל, אתה יכול לבוא גם עם פיאט אונו אבל שתיראה כמו אונו 7לא כמו נסיכת הכפר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...