Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא כמעט מצאתי ועוד מי אתה לא רוצה לדעת , אבל גם את זה הצלחתי להרוס (נטו באשמתי ובמודע) אבל זה לא לפה. יכול לומר רק שפייסבוק יודע ליצור דברים ולהרוס דברים.:wink:

ככה זה.

Facebook giveth, and Facebook Taketh away

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 437
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אושריקו, אולי זה ישמע טיפה "גזעני" ומכליל מה שאני הולך להגיד עכשיו.

אבל לדעתי, סביבת עבודה כזו רק תעשה לך טוב ותגרום לך להיות יותר מפוקס.

עד עכשיו, לא התנסית בעבודות מהסוג הזה.

פורסם

בעבודות כאלה צריך לדעת לחפש את הבעיה כמו שצריך בגוגל ובעיקר להבין את הפתרונות - כמובן שהכל באנגלית, אם האנגלית שלך סבירה אין סיבה שלא תצליח לעשות את זה.

ומסכים עם הקודמים, מקום עבודה כזה יעשה לך רק טוב, אתה בדרך הנכונה, תמשיך ללכת לראיונות וזה יגיע.

פורסם

האמת שהרגשתי לא עצמי עם הלבוש ובמקום כזה, מודה.

אבל זה לא שאני מוריד מעצמי , פשוט אף פעם לא עבדתי בעבודות כאלה אז אני לא רגיל.

ואתם צודקים , בתכלס , הלוואי ויקבלו אותי , מצד שני , כמו שזה נראה אפילו לא דיבר איתי על דברים שקשורים לשכר והכל , משהו מוזר בראיון הזה למען האמת זה היה נראה לי כמו בוחן פתע , הוא שאל אותי שאלות בנאליות בהתחלה של דקה וחצי ואז הסביר על החברה וישר "למבחן".

הקטע שאתם אומרים להמשיך ללכת , הבעיה היא שאני לא מוצא משרות שיזמנו אותי , כי כולם דורשים 1000 ואחת דרישות כמו שכתבתי ואני לא רוצה לשלוח סתם קורות חיים לכל אחד, זה בעיה .

אם יש פה אנשים שמכירים חברות באיזור השרון נגיד שאפשר ללכת עצמאית אני אשמח.

עריכה: SAAY, אני לא בדיוק בחור מאיים.:lol:

פורסם (נערך)

ואתם צודקים , בתכלס , הלוואי ויקבלו אותי , מצד שני , כמו שזה נראה אפילו לא דיבר איתי על דברים שקשורים לשכר והכל , משהו מוזר בראיון הזה למען האמת זה היה נראה לי כמו בוחן פתע , הוא שאל אותי שאלות בנאליות בהתחלה של דקה וחצי ואז הסביר על החברה וישר "למבחן".

נשמע כמו ראיון בנאלי לגמרי בתחום. זה לא בוחן פתע, זה ראיון למשרה טכנית. מה רצית שהוא ישאל בשביל להבין את הרמה המקצועית שלך?!

לגבי שכר, לבחור הטכני שמראיין מועמדים פוטנציאלים למחלקה שלו לרוב אין מנדט לדבר איתך על שכר ותנאים.

אם הוא יתן את ברכתו, תתקדם לשלב הבא, בכל חברה כמות השלבים משתנה אבל באחד השלבים יזמנו אותך לראיון שכר עם נציגת משאבי אנוש של החברה.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

אכן, עוד לא הגעת לשלב של דיבור על שכר. אין טעם להתחיל משא ומתן עם מי שלא עבר את הסף הטכני (לא אומר שעברת או לא, רק שתבין מה ההגיון).

מו'מ על שכר מתנהל רק מול מועמד אחד או שניים סופיים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עריכה: SAAY, אני לא בדיוק בחור מאיים.:lol:

זה IT, לא בסטה בשוק, לא מפחדים שתלך מכות, זו פרקטיקה מקובלת ע"מ לשלוט ולאבטח את המשרד, אתה על-תקן מבקר, זה אומר שאמורות להיות תמיד זוג עיניים עליך מהרגע שאתה נכנס, ועד הרגע שאתה יוצא.

אתה לא בביקור אצל חברים שלך, יש נהלי אבטחת מידע בסיסיים.

פורסם

ככה שלא ברור לי מדוע הוא עשה לי את 2 הבחנים האלה , מה גם שנאמר שכל ההכשרה עליהם ואין צורך נסיון קודם וכו'.

מקווה שאני אעבור.

.

לבחון מה אתה תעשה שאתה נתקל פעם ראשונה במשהו שאתה לא מכיר, בעולם הזה אתה הרבה פעמים צריך לדעת לחפש פתרונות בגוגל ולהתחיל לחפש פתרונות לתקלות ובעיות שאתה רואה פעם ראשונה - המטרה היא לבדוק איך אתה מגיב למשהו שאתה לא מכיר.

עצם זה שרצת הלכת חיפשת ובדקת ולא ישר אמרת "לא יודע" זה כבר כיוון חיובי שסביר להניח שהמראיין חיפש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
נשמע כמו ראיון בנאלי לגמרי בתחום. זה לא בוחן פתע, זה ראיון למשרה טכנית. מה רצית שהוא ישאל בשביל להבין את הרמה המקצועית שלך?!

לגבי שכר, לבחור הטכני שמראיין מועמדים פוטנציאלים למחלקה שלו לרוב אין מנדט לדבר איתך על שכר ותנאים.

אם הוא יתן את ברכתו, תתקדם לשלב הבא, בכל חברה כמות השלבים משתנה אבל באחד השלבים יזמנו אותך לראיון שכר עם נציגת משאבי אנוש של החברה.

הבנתי. :mm_yeah:

אכן, עוד לא הגעת לשלב של דיבור על שכר. אין טעם להתחיל משא ומתן עם מי שלא עבר את הסף הטכני (לא אומר שעברת או לא, רק שתבין מה ההגיון).

מו'מ על שכר מתנהל רק מול מועמד אחד או שניים סופיים.

כנ"ל. תודה.

זה IT, לא בסטה בשוק, לא מפחדים שתלך מכות, זו פרקטיקה מקובלת ע"מ לשלוט ולאבטח את המשרד, אתה על-תקן מבקר, זה אומר שאמורות להיות תמיד זוג עיניים עליך מהרגע שאתה נכנס, ועד הרגע שאתה יוצא.

אתה לא בביקור אצל חברים שלך, יש נהלי אבטחת מידע בסיסיים.

צודק.

לבחון מה אתה תעשה שאתה נתקל פעם ראשונה במשהו שאתה לא מכיר, בעולם הזה אתה הרבה פעמים צריך לדעת לחפש פתרונות בגוגל ולהתחיל לחפש פתרונות לתקלות ובעיות שאתה רואה פעם ראשונה - המטרה היא לבדוק איך אתה מגיב למשהו שאתה לא מכיר.

עצם זה שרצת הלכת חיפשת ובדקת ולא ישר אמרת "לא יודע" זה כבר כיוון חיובי שסביר להניח שהמראיין חיפש.

מקווה.

פשוט מה שמצחיק זה שהפתרון היה מול העיניים שלי באותו מאמר והתעלמתי ממנו (לא בכוונה) והוא אחר כך הראה לי שהייתי במקום הנכון אבל לא בפתרון הנכון.

פורסם
אמנם עשיתי פדיחה אבל כל הזמן הזה שאלתי אותו שאלות (הוא ביקש לדמיין שהוא הלוקח עם הבעיה) והוא אמר שאני צודק בדברים שאמרתי אבל זה לא הפתרון.

גם הראיתי לו איך בודקים IP, הפעלתי CMD תמיד דרך ADMINISTRATOR ונכנסתי כמובן לגרופ פוליסי וכו' , והסברתי לו שסיימתי קורס PC לא מזמן.

בלי שום קשר, הוא טען בכלל שגם אם אני אתקבל אני לא מתקבל ישר לעולם השרתים ואבטחת המידע אלא מתחיל ממה שאמרתם, HELP DESK, תמיכה טכנית וכו'.

ככה שלא ברור לי מדוע הוא עשה לי את 2 הבחנים האלה , מה גם שנאמר שכל ההכשרה עליהם ואין צורך נסיון קודם וכו'.

מקווה שאני אעבור.

ובכל מקרה, הפתרון במיקרוסופט באנגלית נתן כמה אופציות, כל מיני פקודות מסובכות בPOWERSHALL , אבל בסופו של דבר המראיין הראה לי שהייתי במקום הנכון אבל לא ירדתי לפתרון הנכון , שבסופו של דבר, שינוי הגדרה בגרופ פוליסי והמחשב התחבר ליעד.

חוץ מזה שלא הבנתי כלום מכל המילים האלה שזרקת רצו לראות איך אתה מתפקד מול בעיה שאין לך ידע איך לפתור אותה אלא שאתה צריך לישוב ולהגיע לפיתרון תוך כדי תנועה.

חכה לתשובה ואל תתיאש. גם לראיונות צריך אימון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת שאני לא מוצא כרגע משרות שיש סיכוי שיזמנו אותי (ממש, הכל עם דרישות גבוהות ונסיון באינטרנט), אבל בהנחה ויהיו כמה עדיין לשלוח או לחכות לתשובה מהמקום הזה? מה אתם ממליצים? מנסיון שלי בכל מיני עבודות, אומרים שיחזרו אבל בתכלס אף פעם לא חוזרים ואז אתה מבין שהתשובה שלילית.:?

כל קשר בין מה שלמדתי בקורס לבין מה שאני בלי נדר אתעסק מקרי בהחלט.:|

פורסם

תשלח, אל תחכה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שני דברים ( בעצם, שלושה, קודם כל בהצלחה רבה)

א- כל עוד אין בידיך חוזה עבודה חתום, תשלח קורות חיים. גם אם מחר יש לך פגישת חתימת חוזה והערב ראית משהו מעניין- שלח.

ב- תתרגל לזה שרוב המקומות לא טורחים לשלוח תשובה שלילית. משהו שהתחדד אצלי בסבב חיפוש העבודה האחרון שלי, בתחילת השנה, הוא שלרוב, אם לא חוזרים אלייך תוך יומיים שלושה, התשובה היא שלילית. תתאפק ואל תתקשר לשאול מה קורה, אלא תבין לבד.

נ.ב- את רוב העצות שתקבל כאן, תוכל גם ליישם בעולם ש"בינו לבינה". בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תודה, שביט, אתה צודק לחלוטין. בחיים לא התקשרתי למקום עבודה שלא החזיר לי תשובה, צריך להיות ממש הזוי כדי לא לקלוט את המסר.

בכל מקרה, העניין הוא שאני מתקשה למצוא כרגע משרות דומות לחסרי נסיון בכלל כי אני לא מחשיב את מה שלמדתי כמשהו שתופס בכלל אצל חברות כאלה, אולי אצל פרטיים ביני לבין מישהו כן. פה העניין של ההכשרה וחוסר נסיון שלא הכרחי וסביבה צעירה ודינאמית קנתה אותי לכן אני מאוד מקווה אבל מה שיהיה יהיה.

• תוכן חדש...