Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעמים האחרונות כאשר אני מגיע למקדולנדס, שמתי לב שהכל מתנהל בצורה שקטה: הלקוחות מזמינים את המוצרים דרך המחשב, העובדים עובדים מול המחשב ומכינים את האוכל ומגישים ללקוח. חווה אחרת מהישראלי שצועק "למה שמת לי 2 צ'יפסים פחות".

נראה שהיום לנער כדאי לעבוד במקדולנדס לעומת הזמנים כאשר הייתי נער.

• תגובות 437
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא פוטרתי, התפטרתי!

דבר שני, כן חתמתי אבטלה בזמן הזה שלמדתי קורס.

ככה שכן הפסדתי קצת כסף אבל רציתי להתמקד יותר בלימודים מאשר גם לעבוד וגם ללמוד.

עכשיו אני רוצה לעבוד במקצוע הזה ולא יעצור אותי כלום, אין משחקים היום.

פורסם
עריכה: אני לא מחפש תמיכה טכנית טלפונית למקרה שמישהו פה מתבלבל.

א) זה מה שתמצא בלי ניסיון.

ב) בתנאי שבורחים משם בזמן ולא מנסים להישאר שם עד הפנסיה, זאת דרך לצבור ניסיון וגם להראות למעסיק הבא שאתה רציני.

בתנאי שתגיע למקום יחסית שפוי (כמו מוקדים של HP/דל/לנובו), זאת גם דרך לצבור ניסיון, וגם להיחשף למחלקות IT של לקוחות (אם אתה עובד בתמיכה עסקית).

בפעמים האחרונות כאשר אני מגיע למקדולנדס, שמתי לב שהכל מתנהל בצורה שקטה: הלקוחות מזמינים את המוצרים דרך המחשב, העובדים עובדים מול המחשב ומכינים את האוכל ומגישים ללקוח. חווה אחרת מהישראלי שצועק "למה שמת לי 2 צ'יפסים פחות".

נראה שהיום לנער כדאי לעבוד במקדולנדס לעומת הזמנים כאשר הייתי נער.

ועדיין מתקמצנים על מיונז וצריך לבקש אקסטרה מעובד שמסתכל עליך כאילו עכשיו לא יהיה לו מיונז לילדים הביתה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עריכה: אני לא מחפש תמיכה טכנית טלפונית למקרה שמישהו פה מתבלבל.

.

תמיכה טכנית טלפונית בחברה רצינית כמו שואדים אמר לך יכולה להוביל אותך רחוק.

אני בעבר פרסמתי משרה דומה (שעדיין רלוונטית, אבל צריך אנגלית ברמה גבוהה מאוד) שהמשכורת שאתה יכול לעשות בה קרובה ל :

ככה שאין מצב שמישהו יביא לי 10 אלף נטו על ההתחלה

אז אל תמעיט בערכן של משרות כאלה :)

Miata ND2

פורסם

גם מהנדס מתחיל לא תמיד מקבל 10 נטו על ההתחלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
גם מהנדס מתחיל לא תמיד מקבל 10 נטו על ההתחלה.

כנראה שהוא ממש גרוע ולמד במכללת ג'נין.

כיום גם מהנדס בבניין בוגר סמי שמעון מרוויח 13 לפחות בהתחלה.

פורסם

נטו, לא ברוטו. מהנדס בניין מתחיל מסמי שמעון יפגוש חד קרן לפני שירוויח 13 נטו בלי ניסיון.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
חוץ מ...ומ...ומ....
חוץ מלהיות מרכיבן מחשבים, ולעבוד בתמיכה טכנית, וצ׳יפס לא טעים בחדר אוכל, וזה שלראש צוות יש פז׳ו, ופאזות הירח וקת׳ולהו פחתאגן.

פורסם
כנראה שהוא ממש גרוע ולמד במכללת ג'נין.

כיום גם מהנדס בבניין בוגר סמי שמעון מרוויח 13 לפחות בהתחלה.

מהנדס חשמל בתחום מערכות הספק, בהתחלה ירוויח פחות עד 10. רק לאחר שיקבל רישיון של חשמלי מהנדס, המשכורת תקפוץ קדימה (תלוי מה הכיוון של מהנדס).

פורסם
נטו, לא ברוטו. מהנדס בניין מתחיל מסמי שמעון יפגוש חד קרן לפני שירוויח 13 נטו בלי ניסיון.

טעות שלי. הייתי בטוח שרשמת 10 ברוטו.

פורסם
מהנדס חשמל בתחום מערכות הספק, בהתחלה ירוויח פחות עד 10. רק לאחר שיקבל רישיון של חשמלי מהנדס, המשכורת תקפוץ קדימה (תלוי מה הכיוון של מהנדס).

אבל הוא דיבר על מהנדס בניין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אני באתי לתת לך כאפת מציאות, כואבת אבל עדיפה על האלטרנטיבה - לחיות בסרט.

אז ככה, יש לך ידע שיש כמעט לכל מתבגר היום שקצת מתעניין במחשבים, לא יודע לשתף מדפסת? חמש דקות ביוטיוב וקיבלת מאה במבחן, לא מדובר פה בידע מסובך או נדיר ולכן המשכורות בהתאם, בסופו של דבר למקום העבודה יש אינטרס וזה לשלם לך כמה שפחות ולקבל ממך כמה שיותר מהידע והעבודה שלך, תאמין לי שאם יכלו לשלם לך גם חמש שקל לשעה היו משלמים, הבעיה שזה לא חוקי.

לגבי ניסיון - בעבודות שגם ככה משלמים קרוב למינימום, מן הסתם שידרשו אנשים עם ניסיון, הרי למה לעסק להיות הפראייר התורן וללמד אותך הכל מאפס כשאפשר לגייס מישהו עם קצת ניסיון ולשלם לו כמעט אותו דבר? הרצון לגייס עובדים בלי ניסיון עולה בעיקר מתי שיש הבדל משמעותי בשכר בין עובדים בלי ניסיון לעם, למשל בעולם ההנדסה.

קח נשימה, תבין שהידע שלך לא שווה הרבה בשוק של היום, ותחשוב מכאן מה אתה רוצה לעשות, האם ללמוד מקצוע פחות תחרותי או להיכנס בכל הכוח לשוק עם הידע שיש לך עכשיו, בשתי האופציות אף אחד לא מבטיח לך עבודה בסופו של התהליך.

במקומך הייתי קופץ על כל משרה שהיו מציעים לי, גם לנקות קקי של מחשב, תעשה סיבוב וזרוק את הקו"ח כמו פליירים באזור חיוג שלך, תבקש גם review לקורות חיים שלך על ידי חברים קרובים או אנשי מקצוע, יכול להיות שגם זה מה שמעכב אותך, קו"ח כתובים טוב יכולים לעלות את הסיכוי למצוא עבודה, גם אם ב-0.1%.

פורסם

אושריקן אתה בטוח שאתה בוחר נכון מקצועית בפנייה למקצועות טכניים ? אתה אושיית פורום ויש לך יכולות תקשורתיות טובות ועניין רב בממשקי אדם וזיוני מוח. תחפש תחום מקצועי שיושב על זה: הפקת אירועים, יחצ ופרסום, ניו מדיה, תקשורת משהו בסגנון. לא ? בהצלחה בכל אופן.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...