Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מתעניין בקניית רכב.

ברשותנו 2 רכבים, אחד ניסן טידה 2008 ואחד ניסן אלמרה 2004 (אין על יפניות).

אנו גרים בעוטף עזה ונסיעה עד לעבודה הינה באזור ה120 ק"מ ביום.

אני נוסע על האלמרה ומעוניין להחליפה לרכב שישתה לי פחות דלק (האלמרה לוקחת 1/12-13), בשנה יוצא לי באזור ה30K ואפילו יותר!

אז כל 5/6 + קילומטר שאני חוסך לליטר הינו משמעותי ביותר.

כרגע מה שאני רואה במחירים שפויים (30K), עם קילומטרז' נורמלי יחסית (100K~160K), ששותה 1/18-20 ושנתון יחסית גבוה (2010/2011) זה ההונדה אינסייט היברידית .

הרכב הינו רכב שני, ואין צורך שיהיה מרווח וכו...

בנוסף חשוב לי שהרכב יהיה יציב, בטיחותי (לא אלטו או קופסת גפרורים דומה לו), נוח יחסית לנהיגה ויפני (מקס' גרמני או משהו טוב אחר :-)).

יתר על כן כל הנסיעות שלי, ודגש על כל הנסיעות שלי הן בינעירוניות - הבנתי שבהונדה, בניגוד לשאר ההיברדיים הטעינה לא בבלימה אלא בהורדת הרגל מהגז ובסוג של שיוט שכזה ללא גז.

כמובן דברים שמטרידים אותי זה - חיי סוללה ובלאי / עלויות תחזוק של כלל המערכת החשמלית של הרכב.

רציתי לקבל עצות, הארות, הבהרות ועוד (כמובן להימנע מהשכרה וכו')...

בנוסף, איך ניתן לדעת את מצב הסוללה מבלי ללכת למכון? לדוגמא נורת חיווי או ישנו איזשהו אפשרות לראות דברים וויזאליים כאשר פותחים את המכסה שלה וכו'?

פורסם (נערך)

דווקא דגם פחות מוצלח של הונדה בכללי ולא הייתי קונה- היו כאן כמה נושאים שנפתחו על אכילת שמן דבר שגרר החלפת/שיפוץ מנועים ע"י היבואן כדי להשתיק את הלקוחות ושלא יקרה חלילה מצב שדנים בתקלה הזו כמו על הגיר הארור DSG7 על בסיס יומי.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?639389-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%98-%D7%A9%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%95-%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A5-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2&highlight=%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94+%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%98+%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

אמנם האינסייט רכב יפני כבקשתך אבל באמת הוא אחד היותר גרועים של הונדה . אפילו הונדה התייאשה והודיעה על הפסקת ייצרו אי שם ב 2014. הרכב לא עמד בתחזית המכירות.

לא כל מה שיפני הוא זהב ולא כל גרמני הוא אמין. תשתחרר מהקוביה.

לפחות תחפש אחד שעבר שיפוץ מנוע. יש כרגע תביעה יצוגית נגד היבואן בנושא .

בנוסף המושב האחורי מקרין יופי והמזגן מפסיק ברמזור . בארץ קונים קודם מזגן ואח"כ אוטו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

היה לי את הרכב הזה (עליה לכביש מרץ 2011) בליסינג במשך שנתיים וחצי.

אצלי לא היו תקלות משום סוג, סה"כ עשתה את העבודה. בגאז' טוב, צריכת דלק 1 ל-15.5 בממוצע (רגל קצת כבדה על הגז).

לרעה - לא חזק, לא נוח, אחיזת כביש בינונית ומטה, מזגן מפסיק בעצירה (אפשר לבטל), תא נוסעים בגודל של סופר-מיני.

נושא תקלת המנוע לא עלה באף אחד מהרכבים אצלנו בחברה (היו כאלה שסיימו חוזה רק אחרי 4 שנים).

בכל מקרה, צריך לבדוק את הנושא לעומק, אולי עדיף להתמקד ברכבים בהם רשום בפירוש שהייתה תקלה ותוקנה (כנראה החלפת מנוע).

קח בחשבון שצריכת הדלק שציינתי הייתה לרכב בן פחות מ-3, הסוללה "מתעייפת" ככל שעובר הזמן. לא יודע לענות לגבי העלויות.

במדגם לא מייצג, אספר שלשכנים שלי יש סיוויק היברידית שנת 2009 שקנו כחדשה, חפה מתקלות עד היום ועדיין עם הסוללה המקורית.

בשורה התחתונה, לכל רכב יש מחיר ראוי, גם לזה (והוא צריך להיות נמוך יחסית).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אוקיי...

אז אני פתוח להצעות..

מה הייתם מציעים שיענה לי על הדרישות?

מה אומרים על הונדה ג'אז היברדית 2011?!

יהיה קשה למצוא משהו טוב במחיר סביר יחסית..

יש הצעות??

• תוכן חדש...