Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. הבנתי שנעשה שידרוג בסוף 2010, הוא משמעותי? ואיך מבחינים בו?

ב. ההבדל בין גרסת comfort ל elegance משמעותי?

ג. עדיף דגם 2009 עם150 אלף ק"מ, או דגם סוף 2010 אחרי השידרוג עם 200 אלף ק"מ? שניהם אותו מחיר.

ד. האם יש דברים שצריך להיזהר ולבדוק ספציפית ברכב הזה?

תודה רבה מראש לאנשים הטובים שטורחים לתת מענה

פורסם

א. לא ממש משמעותי, טוענים שעשו שיפורים בפנים של הרכב ואמורה להיות קצת יותר חסכונית מהדגם הקודם. בגלל שזה לא רכב צעיר עדיף לחפש את הגרסה המתוחה.

ב. לא ממש, חיישני גשם ואור, בקרת שיוט ,פנסי ערפל (אופציה בקומפורט) וציפוי עור לחלקי פנים.

ג. תלוי ביותר מהנתונים שסיפקת, צריך לדעת עוד פרטים.

ד. יש לה מחלה של אכילת שמן בחלק מהדגמים.

פורסם

נסיעה של 12 אלף ק"מ בשנה, אני נוסע לבד ברכב בדר"כ. מחפש שיהיה חסכוני בדלק ותיקונים.

יש לי עכשיו סוזוקי אלטו, חסכונית אבל מאוד לא נוחה

פורסם

החשבון שאתה עושה לא נכון. אתה הולך לקנות רכב מאוד ישן עמוס אלקטרוניקה ועם ק"מ גבוה שאין לך מושג איך טיפלו בו ואיך נהגו בו.

תקרא את שרשור התחזוקה שכתבתי על יונדאי i20 שנת 2009 ותבין.

רכבים ישנים נוטים להתקלקל.

עם ק"מ כמו שלך שהוא דיי ממוצע אני הייתי יורד מהיברידי ומחפש רכב אפילו 1.6 אוטומט שיצרוך יותר דלק אבל מחפש רכב שמור ומטופל עם קבלות על כל טיפול וטיפול, יד פרטית, בלי תאונות וק"מ נמוך.

עם סבלנות, מוצאים כמו שאני מצאתי.

במגרשים ובחברות הליסינג מנסים לדחוף לך קודם כל נבלה, טריפה ורק אם אתה ממש מתעקש ואתה זה שצריך להיות החלטי ולקבוע להם מה אתה רוצה ולא מה הם רוצים, תרוויח.

• תוכן חדש...