Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל החג לא היינו בבית, חזרנו הביתה ובהתחלה הייתה ביצה אחת, כעת לפתע יש כבר 2 [emoji848]

נדמה לי שראיתי יונה אבל לא התעמקתי!

לא מעוניין לגרום נזק לביצים או ליונה.

P80407-162111.jpg1523201079385.jpg

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עדיין אין שם משהו חי בפנים, תזיז את הביצים משם ומהר. אחרת רדיוס של 1.5 מטר סביב המיקום הזה פשוט עומד להיות מכוסה חרא מהר מאוד.

ביצים שהוסרו מהקן ולא נמצאות בסביבה חמה יפסיקו להתפתח, אם זה עוזר למצפון שלך.

פורסם (נערך)

שים על העציץ השני פרוסות לחם רטובות וקערה קטנה עם מים.

אם המקום מקבל שמש ישירה, כסה מרחוק טיפה עם קרטון.

אל תפריע לאמא לדגור.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

זה קרקע פוריה למחלות, חרא, רעש ומטרד

תעיף את זה ומהר, גם אני בהתחלה היו לי ייסורי מצפון, ואז מישהו בפורום אמר לי משהו בסגנון והבנתי שאני צריך לדאוג לעצמי ולמשפחה.

פורסם

חתולים מגיעים לאזור?

אצלנו יונים עשו קן על אדן החלון. יום-יומיים אחרי שבקעו הביצים הגיע חתול ועשה ארוחת מלכים מהגוזלים ומהאמא שניסתה להגן עליהם.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אם זה יונים - תעיף ומהר. זה עכברוש עם כנפיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תעיף את זה עם כפפות.

חטא את הידיים לאחר מכן.

אתה לא רוצה את פוטניצאל המחלות הזה, מבטיח לך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האמת שעכשים הזהירו אותי מכינים ואני עם שני ילדים בבית וזה הדבר האחרון שאני צריך (כשהגדולה הייתה בת כמה חודשים היינו בדירת גן והיה פרעושים בבית, אני ממש לא רוצה לחזור על זה).

קומה שלישית, מחוץ לחלון של הסלון שלרוב פתוח ורק סגור עם רשת.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

אם זו הייתה צוצלת, מילא, הייתי נותן לה הנחה. יונים - החוצה. בד"כ מספיק שהן רואות שמסתובבים בסביבת הקן כדי לנטוש אותו, אם גם מזיזים את הקן עם הביצים, אין מצב שהן חוזרות אליו. אפשר לשים את הביצים על הקרקע מחוץ לבניין, החתולים כבר יידעו מה לעשות איתן.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
כל החג לא היינו בבית, חזרנו הביתה ובהתחלה הייתה ביצה אחת, כעת לפתע יש כבר 2 [emoji848]

נדמה לי שראיתי יונה אבל לא התעמקתי!

לא מעוניין לגרום נזק לביצים או ליונה.

[ATTACH]503018[/ATTACH][ATTACH]503019[/ATTACH]

היונה תבוא לדגור על הביצים ברגע שאתה לא תהייה שם. שים מצלמה ותעד את התפתחות הגוזלים.

אם יש לך אפשרות להזיז למקום שבו הבית לא התלכלך תזיז לשם את הביצים.

איזה כייף לי :)

פורסם

רוצה להתעלק על השרשור:

משכיר דירה בבניין ישן. כאשר לא הייתי בבית יונה נכנסה וחרבנה. ניקיתי את האזור והיום יונה נכנסה כאשר בת זוגתי נמצאת בדירה.

אני מניח שהיונה נכנסה בחלון שאין רשת. כי שאר החלונות יש תריסים.

האם הקמת רשת יהיה פתרון יעיל?

פורסם

כן, יונים לא אגרסיביות בחדירה הביתה, לפחות לא בבתים שאינם נטושים.

לגבי הבחור עם הביצים, דעת הרוב כאן נכונה, הנ"ל מהווה מטרד בריאותי (וגם רעש), היפטר מהן עכשיו לפני שיבקעו ואז רגשית לא תוכל להיפטר מהגוזלים.

דבר נוסף, ליונים יש נטייה לחזור בכל שנה לאזור הקינון. לא נפטרת מהן עכשיו, צפה לביקור חוזר.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...