Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות איביזה. ראיתי שהביטוח עולה הרבה יותר מביטוח של מכוניות אחרות. מישהו יכול להסביר לי למה ו\או איך להוזיל את זה? המשמעות הכספית המצטברת לא קטנה.

פורסם

כנראה גניב יותר+ סטטיסטיקה של תאונות ( רכב חביב ע"י נהגים צעירים ).

תתקשר לכמה חברות ביטוח ותבקש הצעת מחיר - יש הפרשים רציניים בין חברה לחברה.

בנוסף, לא רשמת כאן מה פרופיל המשתמשים ברכב ( גיל, וותק נהיגה, היסטוריה ביטוחית ). זה משפיע מאוד על המחירי הביטוח.

למשל, מקיף לרכב שלי שמגביל שימוש ע"י שני נהגים נקובים בשם ומעל גיל 40 על אותו רכב, יעלה חצי מחיר מביטוח מקיף שכולל שימוש ע"י נהג חדש בן 18 ( הפרש של 3500₪ ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מעל 40, רוצה ביטוח רק עבורי. אבל ההבדלים עדיין משמעותיים (השוויתי עם אותם נתונים, כמובן)

פורסם

כמה חברות ביטוח בדקת?

לפרופיל כמו שלך מצאתי תנאים טובים במגדל.

לא נקבת במספרים , לא של הפרמיה למקיף ולא של ההפרשים מרכבים אחרים ( גם לא בדגמי רכבים אחרים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כשקניתי את האיביזה שלי(2015), את ההצעה הטובה ביותר קיבלתי מאלייד-הסוכנות של צ'מפיון. תנסה שם אם לא בדקת עד עכשיו.

פורסם

ממליץ לבדוק בהסדרים עם מועדוני הצרכנות השונים למשל הסתדרות המורים, חבר או הוט. אם יש לך גישה אליהם בעצמך או כקרוב מדרגה ראשונה תוכל לקבל תנאים לא רעים ולפחות בהסתדרות המורים גם ללא דרישה למיגון.

פורסם

נכון שיש הבדלים בין החברות אבל שים לב שאם שאתה ללא עבר ביטוחי ב3 שנים האחרונות (מקיף) העלות יכולה להיות גבוהה.

• תוכן חדש...