Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2018 - דגשים לעיסקת 0 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מאזדה 3 חדשה. חשובה לי בעיקר מערכת הבלימה האוטונומית. במפרט של מאזדה מצויין במפורש שהיא עובדת עד 80 קמ"ש ומזהה הולכי רגל. במפרטים של מכוניות אחרות נושא המהירות וזיהוי הולכי הרגל לא תמיד ברור.

אם אני רוכש דרך חברות ה 0 ק"מ - על מה אני צריך לשים דגש?

האם הדגם של 2018 שונה מ 2017? אם כן, אז כשאני קונה 2018 זה די בטוח שהרכב לא עמד בחברת הליסינג זמן ממושך, נכון?

אמנם מנוע ה 2 ליטר מקבל ביקורות טובות, אבל אני מסתפק ב 1.5 ליטר כי רוב הנסיעות הן קצרות (פחות מ 10,000 ק"מ בשנה). אבל את גירסת ה 1.5 ליטר קשה למצוא ב 0 ק"מ.

פורסם

גרסאת ה1.5 בקושי משווקת נראה שהיבואן מנסה להוריד אותה מהמדף ובצדק.

כחדשות אותו מחיר ל1.5 ול2 ליטר. אם רוצים את אותה רמת גימור אז ההבדל הוא 3000 שקל. לפני מיקוח.

פורסם

רישוי 2018 מבטיח רק שהרכב הגיע לארץ ב-12 החודשים האחרונים!

תיאורטית ייתכן שהרכב הגיע לארץ בפברואר 2017 וקיבל רישוי בינואר 2018, ואז הוא נחשב ל-"מודל 2018".

פורסם

אפשר לבקש מהחברה המוכרת שתבקש מהיבואן רשימון ייבוא - לא בטוח שתקבל - אבל שווה לנסות.

להערכתי - אם מדובר על 1.5 סביר להניח שהוא נמצא בארץ לא מעט (לדעתי הדגם לא מיובא יותר)

אינני רואה סיבה לרכוש את ה-1.5 כי כמשומש יהיה הרבה יותר קשה למכור אותו וסביר שימכר במחיר נמוך משמעותית מה-2 ליטר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
רישוי 2018 מבטיח רק שהרכב הגיע לארץ ב-12 החודשים האחרונים!

תיאורטית ייתכן שהרכב הגיע לארץ בפברואר 2017 וקיבל רישוי בינואר 2018, ואז הוא נחשב ל-"מודל 2018".

אם הרכב קיבל רישוי בינואר 2018, ז"א שהוא יוצר לכל המאוחר בינואר 2017, אין חשיבות למועד הגעה לארץ.

פות"ש, שים לב שדגמי 1.5 לא מגיעים עם כל מערכות הבטיחות שמגיעות בדגם 2.0.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שוב תודה. לא ידעתי שדגמי 1.5 מגיעים עם פחות מערכות בטיחות. בכל אופן נראה שגם מסיבות אחרות (סחירות בעתיד והפרש מחיר לא גבוה מדגם ה 2.0) אכוון לגירסת ה 2.0.

בינתיים, קראתי שהדגם של 2018 שונה קצת מ 2017 (בלימה אוטונומית עד 80 קמ"ש במקום 30, כפתור ספורט ומעט שינויים קוסמטיים).

יש לדעתכם אפשרות לסכם עם חברת ה 0 ק"מ על דגם 2018? אם הוא שונה אפילו במעט זה נראה לעין (לפחות הכפתור...) ואוכל לוודא שאני מקבל 2018, וזה בודאות רכב שיובא לאחרונה.

פורסם

שים לב, בד"כ כשמגיע דגם חדש עם שיפורים, המלאי הישן עובר ל-0 ק"מ שנמכר לחברות הליסינג בהנחות, ברוב האתרים שמציעים עסקות 0 ק"מ קשה לדעת לפי המפרט האם מדובר בדגם החדש או הישן. גם אם מבטיחים לך שזה הדגם החדש תבקש הכל בכתב! היו בעבר מקרים כאלה שגם נידונו כאן בפורום.

• תוכן חדש...