Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה !

יש לי הונדה ג'אז 2006 עם 155,000 ק"מ יד 3 שאני רוצה למכור (קיבלתי רכב מהעבודה).

ברכב יש כרגע 2 בעיות.

1) עבר תאונה, מה שמצריך עבודת פחחות כללית ברכב.

2) בעיה בגיר.

במחירון לוי יצחק וביד2 המחיר לפני שקלול הבעיות הנ"ל בסביבות ה22,000 ש"ח.

כמה אני יוכל לבקש על הרכב במצב הנוכחי ?

אודה לכל עזרה בנושא.

פורסם

1. תלוי מה חומרת התאונה, וכמה תעלה הפחחות.

2. הגיר הוא רציף, ולהערכתי לא זול לשיפוץ.

לפיכך ערך הרכב במצבו הנוכחי לא הרבה יותר מכמה אלפי שקלים בודדים. כי צריך לשקלל גם את ההתעסקות, והסיכון שתהיינה עוד תקלות,

זאת בעיקר בגללל העובדה שהשוק די מפוצץ במכוניות גם ככה, והרבה יותר פשוט לרכוש מכונית תקינה במקום להתחיל לתקן.

אם התאונה היא עם פגיעה בשלדה - דינו של הרכב ללכת לפירוק ואז ערכו כמה מאות שקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עלות הפחחות לא בשמים, אבל יש לך גיר גמור (ומי יודע מה עוד...) בנוסף בתיקוני פחחות, לא רק המחיר קובע - אלא גם מה צריכים לתקן, ובאיזה איכות.

עצתי - נסה למכור ב-5000 ש"ח - אולי בוא מישהו, תמיד תוכל לרדת במחיר.

מתי נגמר הטסט?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהנחה שהק"מ אמיתי, הייתי מנסה להחליף שמן גיר רציף כי כבר אין מה להפסיד- ההחלפה יקרה מעט אבל עדיין עלותה היא זניחה לעומת החלפת /תיקון הגיר הזה.

אם אחרי ההחלפה הרכב יסע טוב אז נשארנו רק עם הפחחוות ובינינו,שאם זה לא מפריע למהלך הנסיעה,לא הייתי משקיע ומתקן חבל על הכסף,משאיר את הרכב אצלי ונהנה ממנו עוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...