Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתיחת פנים לקקטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מחכה כבר שמישהו יעשה פוטושופ לקקטוס ולניסן ג'וק, ויוריד זוג פנסים עליון, כדי לראות איך זה היה נראה אם היו לרכב הזה מספר פנסים נורמטיבי

פורסם (נערך)
סקירה סטטית מקיפה יחסית, בנוסף ראיונות עם האחראים לגישה החדשה בסיטרואן.

לדעתי העיצוב החדש עדיף מעט על הישן, רק שלא יביאו את הקקטוס עם הגג הפנורמי, משום מה אין אפילו וילון להסתרת השמש !

סקירה נהדרת. סך הכל נראה שבפנים אין שינוי עצום. המושב החדש נראה טוב מאוד, ואני בטוח שהוא נוח. העניין הוא שגם המושב הנוכחי של הקקטוס נוח מאוד ונראה לא רע בכלל.

השינוי הגדול מתבטא בעיצוב החיצוני, במערכת המתלים, ואולי באבזור הבטיחות ויכולות המולטימדיה, שני האחרונים בהחלט דרשו שדרוג כי בדגם הנוכחי הם נקודות חולשה. שני הראשונים לא הכרחיים אבל מעניין אותי מאוד לשמוע כבר סקירות על המערכת ההידראולית הזו, וזה מביא אותי לנקודה מאוד מעניינת שמאוד אהבתי בסקירה.

הכתב שם שאל שאלה מאוד מעניינת את המהנדס שהיה אחראי על המערכת ההידראולית בקקטוס, האמת הפתיע אותי שהוא חשב על השאלה הזו ושהוא היה כל כך אובססיבי כדי להוציא תשובה לגביה.

למי שלא צפה הוא שאל את אותו מהנדס אם ניתן להתקין את המערכת ההידראולית הזו גם בקקטוס היוצא, היות וכל המכלול של המערכת נמצא בבולם, ואין שלל צינורות ונוזלים הידראולים שרצים לאורך הרכב.

המהנדס הצרפתי או שלא הבין את השאלה (קשה לי להאמין) או שניסה בכל כוחו להתחמק באלגנטיות ולא נתן תשובה סופית של כן/לא, אבל עושה רושם שזה לא מדע בדיוני, ואני כבר מחכה לשמוע על אנשים שם באירופה שעשו את ההסבה הזו.

אם זה לא יקר מדי ולא מסובך מדי, ועל פניו תסריט כזה הוא די הגיוני, זה יכול להיות אחלה שדרוג לקקטוס היוצא כשהרכב יזדקק להחלפת בולמים, או לפני אם הביקורות יהיו כל כך אוהדות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנוכחי הרבה יותר מעניין מזה. חבל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני שבועיים בערך נכנסתי לאולם תצוגה לעשות נסיעת מבחן, באמת הפנים מרגיש חמוד ונעים אבל עדיין המולטימדיה והמיקום שלה באמת הרסו לי ממש את החוויה של הרכב, הכל נשלט ממנה גם המזגן זה היה פשוט נוראי.

פורסם

צריך לשפוט את המערכת הזו לאחר שמבינים למה התכוון המשורר.

התפעול של רוב הדברים שם בכלל צריך להיעשות דרך ההגה, תחנות רדיו, בחירת מקור שמע, תפעול הדיבורית כל אלו צריכים להיעשות דרך ההגה וגם ניתנים לביצוע דרך ההגה בצורה מאוד נוחה ובטוחה.

התפעול של המזגן פחות אידיאלי ממזגן מכאני רגיל/בקרת אקלים מכאנית, אבל מול בקרת אקלים דיגיטלית אין הרבה הבדל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
שמתם לב שמדובר במתלים הידראולים?

הרבה זמן לא היו מתלים הידראולים לסיטרואן.

יש בעיקרון גם ב C5 AIRCROSS אבל אני חושב שעוד לא התחילו למכור אותם.

יש גם בלימה אוטומטית וזיהוי שלטים, בטח יורידו את זה בארץ ויתקינו מובילאיי.

בדקה 25-26 בסרטון צוין כי ליין הרכבים של סיטרואן, כפי שהחברה רואה אותו, C3, C3 aircross, C4 cactus, C5 aircross.

מה זה אומר על C4 Picasso? האם דינו נגזר כמו זה של ה- C4 (וזה של C3 Picasso) שיורד מפס היצור עד תום השנה?

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

למה שילך? בניגוד לC4 שכבר לא תחרותית בסגמנט המשפחתיות , לפיקאסו 5 יש את הסגמנט שלו, שאמנם לא פופולרי יותר אבל עדיין יש הצדקה לקיומו.

פורסם
הנוכחי הרבה יותר מעניין מזה. חבל.

הבאמפס זה באמת משהו ייחודי, אבל יותר אלמנט עיצובי מפרקטי.

חבל שהם לא ממשיכים, אבל בינם לבין שיפור במתלים, השני יותר משמעותי לאתוס של הרכב, והוא: נוחות ושימושיות במחיר נמוך, בלי לגרום לך להרגיש שחסכו עליך.

לא מזמן עשיתי יום של 5 שעות נהיגה בגולף 1.4TSI. אז קודם כל, הרכב נהדר. איכות ההרכבה, מסך המולטימדיה הגדול והממשק שלו ו... השילוב של TSI+DSG עובד טוב יותר מבעבר. ה-D כבר לא מטפס בהילוכים מוקדם מדי, מצב הספורט לא קיצוני מדי, כמו בעבר, והכל עובד חלק, עם תחושה של המון כוח (לז'אנר). באמת נהדר. גם הצמיגים בגירסת ה-125 כ"ס לא בחתך נמוך מדי, ככה שהנוחות טובות, והתנהגות הכביש טובה מאוד.

באמת אחלה אוטו, ואתה רואה בכל רגע למה הוא עולה בערך 50% יותר מהקקטוס, אממה... חמש שעות בקקטוס, ואתה מסיים פחות עייף. המתלים הרכים עובדים טוב בכביש המהיר, המושב נורא נוח, ורק רעש הרוח מעייף יותר האוזניים מבגולף. ויש עוד יתרון על הגולף, מסך המולטימדיה בקקטוס אומנם מעצבן עם הדיליי שלו, אבל הוא מאפשר את כל הקוקפיט המרווח, וזה פשוט נעים להעביר את הזמן במרחב הזה. כדי להעביר זמן בתנועה, הקקטוס יותר נינוח, ואתה מסיים את הנהיגה פחות עייף.

אז לא הבאמפס עושים את הקקטוס למה שהוא, ועם ציוד בטיחות נוסף (חשוב! בטח יותר מהעניין השולי של החלונות האחוריים...), מסך מולטימדיה טוב יותר (בגלל שהכל עובד דרכו, הוא חשוב) ומתלים יותר טובים, הרכב יהיה טוב עוד יותר. לגבי המתלים, הנוכחיים רכים, אבל זה בא על חשבון ריסון תנודות גוף בתנאים מסויימים, בגלל העדר פרוגרסיביות. זה עובד לרב טוב, כי השלדה קלילה, אבל כמה מפגעים בזוויות שונות על ציר הרוחב, והעסק מתנדנד.

מפתיעה בקקטוס גם התנהגות הכביש. המכונית רכה, אבל מתנהגת היטב, וההגה, במפתיע, טוב מב... גולף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שאלת השאלות היא האם השיפור יגרום לעליה של ממש במחיר הקקטוס ואז עלול לקרות ששוב ימכרו לנו "C4" ב-124,900 ש"ח או משהו דומה לכך..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
בדקה 25-26 בסרטון צוין כי ליין הרכבים של סיטרואן, כפי שהחברה רואה אותו, C3, C3 aircross, C4 cactus, C5 aircross.

מה זה אומר על C4 Picasso? האם דינו נגזר כמו זה של ה- C4 (וזה של C3 Picasso) שיורד מפס היצור עד תום השנה?

נראה שהוא יוחלף בקרוסאובר 7 מושבים - כמו שקרה עם ה-5008.

תחום ה-7 מושבים הקומפקטי הולך ודועך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
שאלת השאלות היא האם השיפור יגרום לעליה של ממש במחיר הקקטוס ואז עלול לקרות ששוב ימכרו לנו "C4" ב-124,900 ש"ח או משהו דומה לכך..

גם עם גיר אוטומטי, מתלים משופרים וכל השאר, אין לקקטוס מה לחפש בטריטוריית המחיר הזו.

אם בתוספת לא גדולה אתה יכול לקבל גולף... אז קשה להצדיק את הקקטוס.

כלומר, אם המתלים באמת משו-משו, אני הייתי מעדיף מכונית יותר נוחה בסיגמנט הזה, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שיחידת ההנעה והגיר של הגולף יותר טובה משמעותית (וגם הנוחות טובה). להוציא ענייני אמינות, יחידת ההנעה יותר חזקה ועובדת יותר חלק. אם ממשיכים לתא הנוסעים, אז הקקטוס עושה עבודה טובה מאוד עם להסתיר את החיסכון בעלויות עם עיצוב נאה, אבל זה עדיין רחוק מרמת הגימור בגולף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דעתי שהמחיר צריך להישאר כמו שהוא ואף לרדת כדי למשוך לקוחות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...