Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתיחת פנים לקקטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אלה ששלהבת הקקטוס לא כבתה בהם, הגיעה מתיחת הפנים.

מה בתפריט? עיצוב מחודש (בניגוד למתיחות פנים אחרות, הפעם רואים הבדל), דאמפרים הידראוליים בארבעת הפינות לנסיעה רכה ומפנקת, מערכות בטיחות כסטנדרט, ואופציה למנוע ה-1.2 פיור-טק עם 130 כ"ס.

2018-CitroenC4Cactus-04.jpg

2018-CitroenC4Cactus-06.jpg

מצב הכתבה מלאה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראית יותר סטיישן לעומת הc3 והc3 איירקרוס, הכי יפה משלושתם גם לדעתי.

רציתי לשאול איפה היא נכנסת מבחינת תמחור, אבל נכנסתי עכשיו לאתר של סיטרואן uk ואני רואה שהc3 aircross זולה ב2400 פאונד מהc4 cactus ואני מבולבל לגמרי עכשיו.

4 זה יותר מ3, אבל הרכבים באותו אורך והפנים של האיירקרוס ניראה יותר איכותי...

פורסם

עם כל האהבה שלי למותג , מעניין אם זה רק אני או שיש עוד גולשים בפורום כמוני , אני לא רואה את עצמי קונה רכב שהמולטמדיה שלו לא קשורה לכלום ובולטת בצורה כזו מהדשבורד. כל כך בולט איך שהיצרן ניסה לחסוך , השתמש בחלקים שהיו לו והדביק אותם איכשהו העיקר שיצא משהו שאפשר יהיה להגיד שלרכב יש מסך מולטימדיה .

גם במרצדס A180 , גם באאודי A3 , גם במזדה 3 . פשוט לא יפה לדעתי .

עיצוב נקי כמו בגולף או ב 308 הרבה יותר יפה .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

על זה קמה ונופלת מכונית כה יצירתית כמו הקקטוס ?!

אבל במחשבה שניה, זה מה שבאמת מעניין לקוחות של מכוניות חדשות.

חבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מיקום המסך למעלה לא אומר שמישהו ניסה לחסוך. זה קשור לעיצוב הקונסולה ועד כמה, אם בכלל, יהיה נוח להשתמש במולטימדיה כשהיא ממוקמת למטה. האם זה צריך להיות שיקול בקנית רכב? Fuck no, אבל כל אחד עם מה שמפריע לו...

פורסם (נערך)

אם אני יכול לקנות את השילוב של גיר מנוע כמו של הקקטוס ב C4 או פיקאסו או 308 אני כנראה אבחר בהן . יש המון שיקולים בבחירה של רכב חדש , מבחינתי זה אחד מהם .

GOLF - הרכב שלי הוא בין המשעממים שיש . אבל המולטימדיה שלו היא חלק אינטגרלי מהדשבורד. היא לא למטה . ונח מאד להשתמש בה.

המערכת מפגרת שנות דור אחרי מערכות ברכבים מאותה שנה , אבל עדיין יותר מסתדר לי שהיא כמו ב 308 והכל שטוח מאשר איך שהיא נראית בקקטוס וב C3.

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אם אני יכול לקנות את השילוב של גיר מנוע כמו של הקקטוס ב C4 או פיקאסו או 308 אני כנראה אבחר בהן . יש המון שיקולים בבחירה של רכב חדש , מבחינתי זה אחד מהם .

GOLF - הרכב שלי הוא בין המשעממים שיש . אבל המולטימדיה שלו היא חלק אינטגרלי מהדשבורד. היא לא למטה . ונח מאד להשתמש בה.

המערכת מפגרת שנות דור אחרי מערכות ברכבים מאותה שנה , אבל עדיין יותר מסתדר לי שהיא כמו ב 308 והכל שטוח מאשר איך שהיא נראית בקקטוס וב C3.

תראה את מבנה וצורת הקונסולה, ותבין למה המולטימדיה לא שם. היית מקלל כל רגע אם היא היתה ממוקמת למטה.

פורסם

ראיתי ואין לי ויכוח איתך . אם הקונסולה היתה בצורה כזו שאפשר היה לכניס לתוכה את המערכת בגובה סביר זה היה מושלם בעיני.

כמו שהיא מעוצבת היום זה נראה כמו ברירת מחדל .

באופן כללי לדעתי הצרפתים הפכו להיות חלק מעדר וחבל .

מאז הקסנטיה ה XM ה 406 ובסוף הקסארה העיצובים שלהם הפכו להיות די בנאליים.

כתבתי פעם למישהו בפורום , אם היה אפשר להכניס את הטכנולוגיה של היום בתוך גוף של BX הייתי ראשון בתור להזמין.

פורסם

1. בלי Airbumps על כל הדלת זה לא קקטוס - הורידו את הפריט המזוהה ביותר עם הדגם.

2. מה יהיה עם החלונות האחוריים סיטרואן? יאללה, מתיחת פנים, לא יכולתם לנצל את ההזדמנות כדי להוסיף חלונות נורמאליים?

3. הרכב נראה סבבה לגמרי, רק קצת איבד את היחודיות שלו.

פורסם

נראה ממש כמו נער צעיר ומרדן שעבר את גיל ההתבגרות והתבגר - העיצוב הרבה יותר קל לעיכול, חלק ופשוט מצד אחד ומהצד השני הוא כבר הרבה פחות בולט בתור הילד הפריק אבל המגניב של השכבה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אירוני. עד שיצרן עושה מתיחת פנים שממש אפשר לראות בה שינוי ואני מאוכזב.

היו צריכים לשפר מה שאפשר אבל לא לגעת בקקטוס מבחוץ. כל כך חבל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
ראיתי ואין לי ויכוח איתך . אם הקונסולה היתה בצורה כזו שאפשר היה לכניס לתוכה את המערכת בגובה סביר זה היה מושלם בעיני.

כמו שהיא מעוצבת היום זה נראה כמו ברירת מחדל .

באופן כללי לדעתי הצרפתים הפכו להיות חלק מעדר וחבל .

מאז הקסנטיה ה XM ה 406 ובסוף הקסארה העיצובים שלהם הפכו להיות די בנאליים.

כתבתי פעם למישהו בפורום , אם היה אפשר להכניס את הטכנולוגיה של היום בתוך גוף של BX הייתי ראשון בתור להזמין.

גם אני מצטרף להזמנת BX מבחינתי מכונית העשור של שנות ה80.

כן,גם אני מאאוכזב ממתיחת הפנים שעברה הקקטוס

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...