Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , לפני כשנתיים קיבלתי דוח חניה בראשון לציון עיר שבה בדיוק עברתי להתגורר.

הדוח היה על חניה בממרכז העיר אבל במקום שמור לדיירי האזור .

אני לא מערער על הדוח כנראה שהוא היה.

על השמשה לא היה שום דבר .

לפני כמה חודשים קיבלתי מכתב במעטפה לבנה שרשום עליה תז שלי בלבד ובתוכו היה התראה מההוצאה לפועל של העירייה שרכושי יעוקל אם לא אשלם את ה 270 שקל . הדוח המקורי היה 100 בלבד.

ביחד עם המכתב צורף הדוח צילום העבירה ו דף בו מספרי הדואר רשום שנשלח אלי.

בבירור בדואר הסתבר שבדואר הגיע לסניף אבל משיקולים כאלו ואחרים הדוור רשם שהנמען לא גר בכתובת וזאת על בסיס ששמי לא רשום על תיבת הדואר .

אני משכיר דירה בבית פרטי שבכניסה אליו יש תיבה עם מספר .על התיבה אך ללא שום שמות לא של בעלים ולא שם עוד דיירת שגם גרה וגם לא שלי.

שילמתי את הקנס כמובן ורשמתי 2 מכתבים בו הסבר למצב שקרה שאין לי בעיה לשלם קנס אבל כל התוספות שחטפתי הן לא באשמתי אבל עד כה ללא שום מענה.

אני חושב להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות וזה לא על הכסף אלה על העקרון. האם לדעתכם יש קייס פה עקב התנהלות הדואר והעיריה. הרי ברגע שזה הועבר להוצאה לפועל הדואר איכשהו מצא את דרכו אלי .

פורסם

העיריה שלחה לכתובת הנכונה האם בכתובת הנכנוה יש מספר בית 127 ומספר דירה 25 או ככה 127/25 או רק מספר בית ?

בא הדוור לא מוצא תיבה שעלה רשום שמך

מה רצית שיעשה

כמה דיירים בבניין?

האם עכשיו רשום שמך על התיבה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה בית פרטי מספר 12 זהו יש תיבה גדולה שרשום עליה 12. אני כן מקבל דואר גם רשוםו.

פשוט הוא החליט לא להכניס את הפתקית עושים מה שבא להם

פורסם

דני, לא יודע אם יש לך קייס לתביעה, אבל למזלך בהוצאה לפועל יש עם מי לדבר, בניגוד לעיריית ראשון ששם אין עם מי לדבר, כל מה שאתה צריך לעשות הוא להוכיח שלא קיבלת את ההודעה מסיבות שלא תלויות בך,אם הכתובת שלך בת"ז לא השתנתה ובכל זאת הדו"ח לא הגיע אליך והסטטוס של הדואר הרשום הוא "לא נמצא במען", (אם אתה יכול להביא הוכחה שהדוור באמת לא מצא את התיבה אז יותר טוב), שלח להוצאה לפועל את האישור ודרוש לשלם את הסכום המקורי של הדו"ח.

בהצלחה.

Detailer.gif
  • תוכן חדש...